PuzzelBrein (Roniko BV) Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb Puzzelbrein ooit als verjaardagscadeau gekregen en ben sindsdien fan. Veel afwisseling in aanbod puzzels daardoor voor iedereen wat wils. Dat je ook nog prijzen kunt winnen is mooi meegenomen.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb puzzelbrein abonnement al ongeveer 3 jaar en het bevalt ons goed veel verschillende puzzels voor ieder wat wils, nu met de winter weer in aantocht een welkome afleiding. Wij zijn er happy mee.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een heerlijk blad ,lekker divers . Als we de puzzels al eerder af hebben kijken we uit naar de nieuwe editie . En dan kijken mijn man en ik snel welke puzzels erin staan , en wie welke puzz... See more

Rated 4 out of 5 stars

Elke maand weer een leuk blad met allerlei verschillende puzzels. Gemakkelijke, iets moeilijker en moeilijke puzzels. Ook puzzels die ik niet kan oplossen, bv binairo. Leuk dat jullie experimenteren m... See more

Company details

1. Publisher

Written by the company

PuzzelBrein staat sinds 2008 garant voor gevarieerde puzzels die niet alleen plezier geven en de hersens trainen, maar waarmee ook leuke prijzen te winnen zijn. Het PuzzelBrein Blad komt iedere vier weken uit en bevat 36 verschillende puzzels. De vele prijzen hebben een gezamenlijke waarde van ruim 20.000. In de PuzzelBrein App ontvangen de spelers één puzzel per dag en horen ze de volgende ochtend al of ze de winnaar zijn van de dagprijs.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

92 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk om thuis te ontspannen…

Heerlijk om thuis te ontspannen met de puzzels van PuzzlelBrein! Variatie aan verschillende puzzels, waar ook nog prijzen mee te winnen zijn. Wanneer ik mijn antwoorden heb opgestuurd wacht ik ongeduldig tot op donderdag de nieuwe editie in de brievenbus ligt!

Beste mevrouw Janssen,

Fijn dat het blad u zoveel ontspanning geeft. Dank u wel voor uw review.

Rated 4 out of 5 stars

Ik ontvang nu Puzzelbrein sinds september2024.

Ik ontvang nu Puzzelbre En in sinds een jaar.
Puzzelbrein is door Amstelkring Amstelveen op mijn
pad gekomen. Het leuke van het blad is dat er zo veel
verschillende puzzels zijn. Het lukt mij nog niet om alle puzzels op te lossen. Maar ik kan niet wachten met de puzzels op te lossen als het blad binnenkomt.
Dus een leuk blad! en afgelopen keer won ik zowaar een prijs.

Beste mevrouw Lijesen,

Fijn dat het blad u bevalt. Dank u wel voor uw mooie review.

Leuke vrijetijdsbesteding

Elke maand blij als Puzzelbrein weer in de brievenbus ligt. Grote variatie aan puzzels en met leuke prijzen. Ik ben ongeveer 2 jaar abonnee en heb al 2 fantastische prijzen gewonnen. Ga zo door!

Beste mevrouw Heemskerk,

Fijn dat het blad u bevalt. Wat ene geluk dat u al twee keer een prijs gewonnen heeft!

Leuke uitdagede puzzels

Leuk om elke maand weer uitdagende puzzels op te lossen. Je kunt er leuke prijzen mee winnen...al heb ik dat geluk nog niet gehad

Beste T.G. Peters,

Fijn dat het blad u bevalt. Ik ga duimen dat u in de prijzen gaat vallen.

Houd je geest scherp

Ik vind vooral de variatie van de puzzels erg leuk. Ze houden je geest scherp en je kan er nog iets mee winnen ook. Zoals Barrie Stevens zou zeggen "Vooral zo doorgaan" Top!

Beste meneer van Helden,

Wat aardig dat u een mooie review heeft geschreven. Dank u wel hiervoor. We gaan vooral zo door.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer leuk en goede service

Ik heb een abonnement op zowel de puzzelbrein app alsook het magazine, en dit al voor een tweetal jaar. Kijk telkens uit naar de komst van het magazine, steeds stipt op tijd. Vind het leuk dat er zoveel variatie is in puzzels. Heb ook al contact gehad via mail en wordt snel en correct beantwoord. En ik heb ondertussen 2 prijzen gewonnen wat het natuurlijk extra leuk maakt. Top, doe zo verder!

Beste mevrouw Geerts,

Dank u wel voor uw positieve review. Leuk dat u zowel op het blad als op de app geabonneerd bent.

Puzzelbrein met gevarieerde puzzels

Puzzelbrein met gevarieerde puzzels. Altijd blij als het nieuwe blad door de brievenbus valt. Bijna verslavend! Ik ben al jaren lid.
Sommige puzzels zijn een uitdaging en het geeft voldoening die ook op te lossen. En…. er zijn mooie prijzen te winnen. Zelf heb ik ook een leuke prijs gewonnen.

Beste mevrouw Manneh

Wat aardig dat u een mooie review heeft geschreven. Dank u wel.
Leuk dat u van het blad geniet en ook al eens een prijs heeft gewonnen!

Rated 5 out of 5 stars

Een goed puzzelbrein houdt je scherp.

Als fervent Sudoku-speler en via ervaring van mijn zus kwam ik in contact met Puzzelbrein. Een betere keuze had ik niet kunnen maken. Ook mijn partner kijkt elke 4 weken weer uit naar het nieuwe blad. Al ontbreekt het ons soms aan de tijd om alles te kunnen maken.
....en een leuk prijsje winnen is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Beste Willy,

Wat leuk dat u via uw zus in contact bent gekomen met PuzzelBrein. We horen heel vaak dat mensen via-via abonnee worden en dan onderling elkaar helpen of er een wedstrijd van maken.

Rated 5 out of 5 stars

Een heel fijn blad met allerlei…

Een heel fijn blad met allerlei verschillende puzzels waarmee ook prijzen te winnen zijn! Helaas zijn er door een fraudeur nepmails verstuurd waar Puzzelbrein niets mee te maken heeft en waardoor er negatieve beoordelingen geplaatst zijn.

Beste meneer Korteweg,

Dank u wel voor uw steun. Fijn dat u blij bent met PuzzelBrein.

Leukste puzzelblad!

Elke maand een feest als dit puzzelblad weer verschijnt!

Ook nooit problemen met bedrijf gehad, herken me niet in negatieve reviews. Altijd netjes geleverd, abonnementkosten volgens afspraak. Je ziet aan alles dat dit tijdschrift samengesteld wordt door mensen met passie, alleen maar lof!

Beste mevrouw van Lierop,

Fijn om te lezen dat u blij bent met ons blad. Dank voor uw review.

Die negatieve reviews hebben ook eigenlijk niets met PuzzelBrein te maken. Bij een golf van phishingmails is o.a. de naam PuzzelBrein misbruikt. Daardoor hebben sommige mensen ons bedrijf een negatieve review gegeven. We hebben dit aangegeven bij Trustpilot en verzocht om de reviews weg te halen, maar dat lukt helaas niet.

Gevarieerde en leuke puzzels

Puzzelbrein geeft ons elke maand weer heel veel gevarieerd puzzelplezier! Eigenlijk is hij te dun, mijn man en ik hebben elk onze favoriete puzzels, en we moeten ons inhouden om de puzzelbrein niet in 1 week in te vullen. Ook mooie bijkomstigheid dat je prijzen kunt winnen.We kijken er elke maand naar uit dat er weer een nieuw exemplaar in de brievenbus valt. Heerlijk!

Beste mevrouw van Til,

Dank u wel voor uw steun. Fijn dat u en uw man blij zijn met PuzzelBrein.

Veel verschillende Puzzels

Veel verschillende Puzzels en leuk om in te vullen, bovendien is er een kans dat je een prijs wint.

November 5, 2024

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)

Dank u wel voor uw mooie review meneer Claassen!

Prachtig puzzelblad.

Vorig jaar 2 puzzelbrein boekjes gewonnen. Deze vond ik zo leuk dat ik daarna een abonnement heb genomen.
Het zijn zeer afwisselende puzzels en ook kan je elke maand leuke prijzen winnen. Een mooie bijkomstigheid. Zelf heb ik 1 x een prijs mogen ontvangen.

Beste mevrouw Piest,

Rated 4 out of 5 stars

Elke maand een leuke variatie aan…

Elke maand een leuke variatie aan verschillende puzzels, leuk om te maken en op deze manier je brein actief te houden. En je schijnt er ook nog iets mee te kunnen winnen al is mij dat nog niet gelukt

Beste meneer van der Beek,

Fijn om te lezen dat ons blad u goed bevalt. Dank voor uw beoordeling. Ik ga voor u duimen dat u ook in de prijzen gaat vallen!

Ff ontspanning!

Heerlijk, ieder ochtend even in de relaxstand, met een puzzel uit de puzzelbrein!
Genoeg keus in de verscheidene soorten puzzels, en als je toevallig in de prijzen valt, dubbel zo leuk!

Beste mevrouw Zwetsloot

Leuk dat u iedere dag een puzzel maakt. Daarom hebben we destijds ook gekozen voor 36 puzzels: voor iedere dag één (en wat extra's). Maar ik lees ook dat veel mensen na één puzzel niet kunnen stoppen. We zien zelfs dat sommige puzzelaars de antwoorden al enkele dagen na de bezorging insturen. Overigens doen de meesten dat pas vlak voor de deadline hoor.

Leuk puzzelboek

Elke maand een leuk puzzelboek met een grote variatie puzzels en ook nog kans op mooie prijzen

Beste meneer Brouns

Toegankelijk maar toch pittig

Via Amstelring kreeg ik de mogelijkheid voor een proefabonnement waar ik gebruik van heb gemaakt. Jammer dat ik niet jaren eerder van dit blad had gehoord. Ik geniet van alle puzzels en kijk iedere maand weer uit naar de volgende uitgave. Mijn dag start ook met de dagpuzzel uit de app. Dat er prijzen te winnen zijn, is leuk, maar niet het belangrijkste voor mij, maar het is altijd leuk om in de prijzen te vallen. Alsof je een betere puzzelaar wordt…

Beste mevrouw Mahieu,

Wat leuk dat u zowel gebruik maakt van het Blad als van onze App. Zo houdt u uw hersens in topconditie.

Dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling.

Rated 5 out of 5 stars

Leuke betaalbare puzzels van gemakkelijk tot uitdagend

Iedere keer weer leuke puzzels. Verschillende soorten en van gemakkelijk tot uitdagend. Leuke hobby om je tijd door te brengen. Redelijke prijs.

Beste puzzelaar,

Via een wedstrijd bij NKC

Via een wedstrijd bij NKC, had ik in 2024, 2 proefnummers van puzzelbrein gewonnen. Mijn echtgenote vindt het een goed blad, met mooie puzzels. Daarom hebben wij toen besloten er aansluitend een jaarabonnement bij te doen.

January 1, 2025

Beste meneer Theuwissen,

Wat leuk dat u via de Nederlandse Kamper Club kennis met ons blad heeft gemaakt. Veel mensen zien het als een goede combinatie: kamperen en puzzelen. Ik ben het met ze eens.

Rated 5 out of 5 stars

PuzzelBrein is een geweldig puzzelblad

PuzzelBrein is een geweldig puzzelblad. Leuke variaties van puzzels bv suducu, codecrakers.
Allerlei variatie op de kruiswoordpuzzel en de Zweedse puzzels. Wat ook leuk is, is het kinderhoekje met kleurplaat en puzzels.
Bovenop dit alles kun je ook
Een van de vele prijzen winnen.
Dit is mij 1 keer overkomen.
Naast het tijdschrift PuzzelBrein is er ook nog een leuke app. Met dagelijks een puzzel en kans op een prijsje.

Beste mevrouw Hagenbeek,

Wat een mooie en uitgebreide review. Dank u wel!

Dat kinderhoekje hebben we expres in het midden van het blad geplaatst. Dan kan het er eenvoudig uitgehaald worden zodat u samen met uw (klein)kind, neefje of nichtje kan puzzelen en kleuren.

The Trustpilot Experience

Take a closer look