Damkier Service Reviews 23

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med P.A. Rengøring og vi kan helt sikkert anbefale dem! Mvh PELCON

Rated 5 out of 5 stars

Super Rengøring! Har brugt Damkier Service de sidste 10+ år. Altid meget grundigt og intet at sætte en finger på. Rengøring på både lager og kontor. Kommer altid som aftalt. :-)

1. Cleaning Service
  2. Cleaners
  3. Commercial Cleaning Service
  4. Window Cleaning Service

Written by the company

Damkier Service. Tilbyder professionel og kvalitetsorienteret ejendomsservice og rengøring samt erhvervs rengøring. Vi har mere end 35 års erfaring indenfor rengøring og Vinduespolering samt ejendomsservice. kontakt os trykt for et uforpligtende tilbud.

4.6

Super Rengøring!

Super Rengøring!

January 27, 2025

Hej Morten
Tusinde tak for de flotte og rosende ord, det er en ære at yde rengørings service hos jer.
Damkier service
Per Damkier.

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende pasning af hele matriklen.

Fremragende pasning af hele matriklen.
Gennem de sidste par måneder har foreningen fået genoprettet sit forsømte udendørs område, som nu fremstår velplejet og rent. Meget stabilt og ansvarlig firma som kan anbefales.

August 15, 2024

Reply from Damkier Service

Tusinde tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at servicere jer så i kan nyde jeres omgivelser uden pande rynker.
DAMKIER SERVICE.

Rated 5 out of 5 stars

Super service til gode priser

Super service til gode priser - meget venligt personale.

August 8, 2023

Reply from Damkier Service

Det glæder os at i er tilfredse, tak for den fine anmeldelse :0)

Rated 5 out of 5 stars

Vi fandt og vandt en rigtig god løsning :-)

Vi trængte virkelig til at få vores tre opgange til at se ordentlige ud igen, og valgte Damkier Service. det er vi rigtig glade for og vi glæder os til det fortsatte samarbejde.
MVH/Kirsten Skipper, Bydammen i Ballerup

March 30, 2023

Kære Kirsten
Tusinde tak for de rosende ord, det varmer at i er glade for det arbejde der er blevet udført, vi glæder os til det forsatte gode samarbejde.

Per Damkier

Perfekt Arbejde

Vi havde i dag besøg igen af vores dygtige rengøringsmand, det er godt nok en fornøjelse at samarbejde med en der lige gør den ekstra indsats. Og det må man sige at Damkier service gør. Det er helt sikkert at næste gang at vi skal have rengøring på i vores virksomhed, vil vi bruge ham igen.

October 12, 2022

Hej Henrik
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, altid dejligt lige at gøre bare lidt ekstra for gode kunder.
Per Damkier.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt svar og effektiv rengøring

Hurtigt svar og effektiv rengøring. Tager 100 % højde for ønsker og behov.

November 1, 2021

Reply from Damkier Service

Tak for den fine anmeldelse, dejligt at i kunne få et rent og pænt klub lokale igen, vi glæder os til fremtidigt samarbejde.
Per Andersson.

PA rengøring og vinduespolering

5 stjerner: Fremragende
Opdateret lige nu
PA RENGØRING ; UG ++++++
PA Rengøring vil VI som bestyrelse i en Andelsboligforening i Vanløse , gerne have lov til at anbefale videre til andre ... Det er et superfirma, som dels har have- og ejendomsservice , samt rengøring og vinduepolering til private og til erhverv. Vi har har ansat firmaet ved Per, som vores vicevært. Magen til god service og punktlighed skal man lede længe efter. Derfor denne anmeldelse, som forhåbenligt også kan hjælpe andre; erhvervsdrivende som private.
Per som person er en lattermild glad og positiv person. Åben for opgaver , og har bare styr på tingene og på forkant med, hvornår tingene skal ordnes. En meget ordentlig mand.
Til og med har han været så venlig, som vicevært , at give vores andelshavere en fin rabat, såfremt vores andelshavere fx vil have pudset vinduer el lign.
Vi er MEGET tilfredse med Per og hans firma.

På vegne af Bestyrelsen AB Rosenstykket , 2720 Vanløse . Tine K

June 3, 2020

Reply from Damkier Service

Vi er utroligt glade for jer som kunde, altid en god dialog og alle beboer er meget venlige over for os, vi glæder os til mange år hos jer. Tusinde tak for den flotte anmeldes.

Dbh.
Per Andersson.🤗

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil MEGET gerne anbefale ...P.A.RENGØRING .

Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have.
Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ .
Per er min vinduespudser for fremtiden!

May 26, 2020

Kære Tine

Tusinde tak for dine rosende ord.

Jeg / vi gør altid vores bedste for at vores kunder, så de får en god oplevelse og de smiler når vi gå.

Glæder mig til det fremtidige samarbejde .

Per Andersson.
P. A. Rengøring.

Rated 5 out of 5 stars

Top professionel rengøringsservice - helt ud over det sædvanlige :)

Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.

October 2, 2017

Reply from Damkier Service

Tusinde tak for den utrolige anbefalning, det gør at man elsker sit arbejde med kunder som jer. Igen tak.
Per Andersson

Rated 4 out of 5 stars

En tilfreds kunde

Vi er meget tilfredse med P.A. Rengøring og vi kan helt sikkert anbefale dem!

Mvh
PELCON

March 2, 2017

Reply from Damkier Service

Mange mange tak, vi gør vores bedste og er altid åbne for nye og beder tiltag.
Per Andersson

Take a closer look