Helt igennem fantastisk firma, som tidligere har udført fliserens og imprægnering hos os. Denne gang har vi fået vasket/pudset samtlige udvendige vinduer og døre med glas. Såvel service som udførelse... See more
Company replied
Fantastisk oplevelse med så professionelle medarbejdere hos Rens fyn. De kom til tiden, og udførte et virkelig flot stykke arbejde. Var meget høflige. Meget fair priser. Mine fliser og mit ta... See more
Company replied
Fik et godt tilbud og accepterede. Fik aftalt en uge der passede og ca. 1 uge inden blev dagen præciseret, så jeg vidste besked. Et par dage inden havde I desværre et teknisk nedbrud i jeres rensebil,... See more
Company replied
Vi har egentlig været ret tilfredse med både algebehandling af tag og vinduespudsning, men sidste gang lovede de at komme og vaske vores vinduer, da vi skulle have taget billeder af vores hus. De dukk... See more
Vi varetager alle opgaver inden for professionel rens og vask - herunder bl.a. algebehandling, vinduespudsning, højtryksrens af fliser og facader og meget mere.
Nørrevang 9, 5792, Årslev, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Træterrasse blev som ny efter rensning.
Tak til Brian og Rens Fyn for at rense vores træterrasse som blev som ny efterfølgende.
Jeg har kun godt at sige om Rens Fyn og deres yderst professionelle tilgang
til de opgaver de udfører.
Jeg kan kun give Rens Fyn mine bedste anbefalinger.
De kom på den aftalte dag, flink ung mand der fortalte lidt om det han skulle udfører. Så nu går vi og venter på at algebehandlingen virker.
selvom der ikke var helt styr på aftalen om indvendig vinduespudsning, gjorde han det alligevel.
En dygtig og behagelig medarbejder lavede et godt stykke arbejde, dette sammenholdt med en fin betjening med aftale og info om dato for arbejdets udførelse, betyder at vi gerne vil anbefale RensFyn
Fremragende udført rensning af fliser det ser bare godt ud.
Vask af tag blev udført på det aftalte tidspunkt og der blev ryddet pænt op efter endt behandling

Reply from Rensfyn
Fantastisk service og meget søde.
De overholder aftaler.

Reply from Rensfyn
Vi havde lavet aftale med RensFyn om vinduespudsning, og at de i den forbindelse skulle banke på, så vi kunne låse lågen til haven op, og få vores hunde ind.
Vi har gentagne gange oplevet de ikke kommer på den aftalte dag uden at informere om det.
Sidste gang de skulle komme, pudsede de 1/3 del af vinduerne, kørte og sendte en faktura for en hel pudsning. Da jeg kontaktede dem, var hende, der besvarede mails meget nedladende og begrundede den manglende pudsning med at de ikke kan hoppe over hegn. Da jeg gjorde hende opmærksom på aftalen om at banke på, så vi kan låse op og få hundene ind, så stoppede hun med at svare.

HOLD JER VÆK!
SÅ simpelt som at få en aftale omkring Vinduespudsning i hus. kan de ikke finde ud af!
Efter flere forsøg både via telefonen - mail - deres hjemmeside. lykkes det at få dem ud!
Dog til vores fulde fortrydelse! de kom og sprøjtede lidt vand på vores vinduer med sådan en børste på, også kørte de igen! og da vinduerne var tørre igen, var der striber over ALT!
og nu er de sjovt nok ikke til at få fat på igen...
mon fordi det er træls at skal ud og lave det om igen!
Første og sidste gang vi har brugt dem!

Reply from Rensfyn
De giver først 1 pris og så ændre de prisen. Fordi man ikke vil bruge dem mere. De bruger ikke engang 5 minutter med at vaske vinduerne. Og løber fra aftale pris aftaler og holder stædigt fast i det beløb de mener man skylder dem. Kvaliteten er i bund og servicen er også i bund. Jeg anbefale dem ikke til nogen.
Fint arbejde og virkelig rar mand, til at udføre det.
Af en eller anden grund, som denne virksomhed ikke ønsker at uddybe, skal jeg betale mere end min nabo for den samme service i en identisk bolig.
Da jeg gjorde opmærksom på dette, for at høre om jeg ikke som minimum da kunne få samme pris som min nabo eller potentielt yderligere rabat som naboanbefaling, fik jeg at vide at jeg kunne finde en anden vinduespudser.
Ganske forunderlig udvikling og tone i en ellers stille og rolig dialog om et tilbud.