Altid super søde og hurtig betjening. Lækker stor buffet. Masser at vælge imellem. Vi elsker at komme i restaurant Big world i Grindsted.
See what reviewers are saying
Maden generelt ok, men betjeningen var uhøflig, - primært fra ejerens side. Mut og afvisende opførsel. Fik en tablet til at bestille drikkevarer til 21 personer. Det blev en langsommelig serveri... See more
Starter ud med at sige rigtig sød personale 🙌😊 og hurtig med drikke varene. MEN... Meget fesen legerum hvor de få ting som er i rummet er meget beskidte og fedtet 😬🥴... Maden er virkelig fald... See more
Det er blevet for dyrt at spise på Big World, man får en middelmådig friturestegt oplevelse for næsten 200.- pr. person plus drikkevarer. Der er ikke noget særlig stort udvalg, fadene er tomme, det... See more
No history of asking for reviews
Maden ok, dårlig betjening
Maden var sådan set OK, men den tjener der havde vores bord ødelagde oplevelsen.
Hun skal vise os vores bord, men render langt i forvejen og smider menuerne på bordet og går så igen mens hun bare peger i retningen af vores bord.
20 sek senere, inden vi overhovedet have fået åbnet vores menukort, så vil hun vide hvad vi skal have at drikke.
Restaurant var denne fredag aften fyldt med familier med børn som også løb rundt legede. Skønt at se.
Da min knægt havde spise og ville ned og lege, så får vi at vide, han ikke må køre på en legescooter, som mange af de andre børn har gjort denne aften. Han må i det hele taget ikke lege uden for legerummet.
Flere af de andre børn har løbet rundt og leget tá fat uden anmærkninger, men det passede åbenbart ikke vores tjener, at vores knægt skulle lege.
Hvis man kan se bort fra dårlig betjening og afrydder der går rundt med høretelefoner og snakker i mobil, så kan man tage på Big World i Grindsted.
Kinaboks ikke fyldt op
Tirsdag d. 8. februar 2022 købte vi et par kinabokse (Take away) hos Big World i Varde.
Normalt er det nogle gode bokse, hvor der er godt med kød i. Denne gang blev det hentet 2 store bokse. Udover prisen er steget, så er der også sparet på indholdet i boksen.
De plejer at være fyldt til kanten, dette var ikke tilfældet denne gang. Det var faktisk for lidt kød i, ligesom der heller ikke var nok sovs i.
Det hedder sig, at der skal være 50 % ris eller nudler, og 50 % kød. Det holder ikke heller ikke i dette tilfælde, hvilket jeg selvfølgelig har billeddokumentation på.
For lidt personale til en travl…
For lidt personale til en travl torsdag. Kold mad, som heller ikke blev fyldt op, som det plejer. Der manglede generelt flere hænder
Fint mad
Fint mad, god service, dog var deres salatbar i Varde lidt kedelig.
Restaurant Big World
En dårlig oplevelse må man sige...
Restauranten var underbemandet og så må man sidde og tørste,spise dessert mellem sine beskidte tallerkner.
Vi havde dog spurgt ang tallerknerne og fik af vide af den lille sumobryder/tjener at vi bare selv kunne gå op med dem.
Maden er også dalet i kvalitet og har næppe ændret sig i deres levetid dvs der er kommet mere dessert, men de kager og snøfler fra fakta er jo direkte pinligt.
1300kr fattigere og en dårlig oplevelse rigere ved kassen hvor de står og snakker kinesisk ( måske ) og griner imens man betaler virker sku uprofessionelt
Rigtig fin mad til prisen og rigtig god …
Rigtig fin mad til prisen og rigtig god service fra personalet.
Hold da op...!!
Har godt nok været på mange kinesiske suveræne spisesteder👍🏼
Men her sætter jeg aldrig mine fødder igen!
Fade var konstant tomme, og vi måtte flere gange bede personalet om at fylde op! Ingen ris (😳), ingen Supper (der var helt tomt på nær lidt "bundfald")..
Ved godt at man selv tager sine tallerkner ud hjemme, MEN her er det godt nok første gang (på en kinesisk restaurant) at man selv skal gå ud med sine tallerkner..! Hvilket vi først får af vide, da vi henvender sig til personalet.
Vi besøgte (for første og sidste gang) Grindsted. Om det er anderledes de andre steder restauranten ligger, ved jeg dog ikke.. men har ikke i sinde at prøve.
En kedelig oplevelse
Jeg har tit spist her med stor appetit. I går var det dog noget helt andet.
Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at maden var tilberedt direkte fra fryseren og mikrobølgeovn. De fleste retter var plyndret, så der var kun de sørgelige rester tilbage. Det er sidste gang jeg spiser her. Måske det er bedre i weekenden, men det er i hvert fald ikke godt på almindelige hverdage.
Rigtig god service
Da de ikke have flere pladser inden for, fik vi pladser udenfor for, og fordi vi valgte at sidde os udenfor fik vi 15 % rabat. Buffeten smagte godt, men der var meget friturestegt mad.