Jeg har taget min Reiki uddannelse hos Rikke. Hun er den bedste til at formidle, levende og utrolig nærværende. Det har givet mig, så utrolig meget på min rejse. Rikke er en meget kompetent, ærlig o... See more
Company replied
Min dybeste og varmeste respekt og anbefaling til Rikke❤️ Jeg har været hos Rikke igennem mange år og hun har altid været spot on😀 Og af erfaring ved jeg hendes seancer er guidning og at jeg... See more
Company replied
Dette er nu en mindeprofil for Rikke Rasmussen, der gik bort 10/5/25 efter længere tids sygdom. >> Jeg er clairvoyant, medie & healer, og tilbyder clairvoyance, workshops, kurser og foredrag. Det er min mission at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker. Vi er nemlig nødt til at forbinde os til den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live. Læs også mine bøger, lyt til mine podcasts og se de TV-udsendelser, jeg har medvirket i.
Ryesgade 72, 2100, København Ø, Denmark
Det er lidt mindre end to år (14. juli 2023 var jeg her) siden jeg gik ud af døren efter en session hos Rikke, og fuldkommen mistede tiltroen til mig selv og mine egne fornemmelser, og til verden. Det var på mange måder en rigtig dårlig oplevelse, hvor jeg ikke følte at Rikke lyttede til mig og fik mig til at føle enormt meget skam som kvinde. Og jeg har sidenhen oplevet at Rikke ikke er særlig modtagelig over for kritik.
Jeg oplevede heller ikke at budskaberne passede til min person, og jeg stoppede med at prøve at efterleve hendes budskaber, fordi de gav mere ondt i sjælen end glæde. Det er det bedste valg, jeg nogensinde har truffet. Budskaberne var for middelmådige og slet ikke mig. Ingen kan spå fremtiden, heller ikke Rikke. Skæbnen står ikke skrevet i sten, og hvis du er et viljestærkt menneske, kan du altid ændre skæbnen. Jeg har en ufattelig stærk vilje, og jeg har selv ændret min egen vej flere gange.
Derfor vil hendes budskab om at jeg ville finde kærligheden snart heller aldrig gå i opfyldelse, selvom hun bliver ved med at påstå at den findes derude. Indtil videre har jeg ikke mødt nogen, der har overbevist mig om at jeg ikke skal være single resten af livet, og ej heller overbevist om at jeg er gået glip af noget i den retning.
Jeg havde generelt svært ved at mærke Rikke som menneske.
Rikke er en meget kompetent, ærlig og virkelig god lærer. Jeg kan og vil altid anbefale Rikke🌟🌟🌟🌟🌟❤️

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Jeg besøgte Rikke for 8 år siden, med en del skepsis på det tidspunkt. Men alt hvad Rikke beskrev i vores session var spot on, i forhold til hvad jeg gennemgik på det tidspunkt. Rikke kunne mærke personer i mit liv, deres energier og deres personligheder. Hun kunne mærke mine tidligere samt nulevende familiemedlemmer og deres værdier ✨✨. Rikke beskrev også min fremtid, meget detaljeret, hvor jeg ville møde en mand, som hun kaldte Mr Blue shirt. I dag er jeg sammen med Mr blue shirt på tredje år og jeg er meget lykkelig ✨✨
Jeg tænker tit på min session med Rikke den dag idag, fordi det hele netop var så spot on. Rikke har helt unikke og magiske evner og jeg kan varmt anbefale Rikke! ✨✨
Jeg vil klart anbefale Rikke Rasmussen. Kan kun sige positive ting om Rikke Rasmussens settings da jeg altid har gået derfra med en følelse af positiv energi og en masse tro på det man har talt om. En følelse af tillid og med noget selvbevidsthed over man egentlig godt ved hvad der skal til så er Rikke Rasmussen helt fantastisk til og give en det rigtige skub i den rigtige retning og det en evne som ikke alle besidder.
Har også fået stillet nogle spørgsmål til Rikke og har kun fået mig i en positiv retning da med min tillid til hendes arbejde har kunne fået mig til og indse at med vilje er der håb. Og med håbet er der energi til og nå de mål man søger. Og det er ok og spørge.
Jeg kan varmt anbefale Rikke Rasmussen.

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Min dybeste og varmeste respekt og anbefaling til Rikke❤️
Jeg har været hos Rikke igennem mange år og hun har altid været spot on😀
Og af erfaring ved jeg hendes seancer er guidning og at jeg har min egen frie vilje🙏🏻❤️hendes varme og imødekommenhed gør jeg vender tilbage, føler mig i den grad mødt/set og hørt, elsker hendes kærlige energi🙏🏻❤️
Har også taget Reiki 1 hos Rikke og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv❤️min største anbefaling Rikkes vej🙏🏻

Startede med at bruge Rikke Rasmussen for ca. 2 år siden 🪽♥️🪽
Kan på det varmeste anbefale hende.
Hun imødekommende åbne arme kæmpe hjertelig kram og vandvittig god energi som altid og man føler sig godt tilpas i hendes selvskab 🙏♥️
Har været til settings hvor hun ramt plet gang på gang og hendes råd / vejledning virker hvis man selv rykker sig mental
så sker ting bare som man ønsker det 🙏
Har også bruge hende hvis jeg ikke lige helt har vidst hvad vej jeg skulle gå i hverdagen eller hvad valg der skulle træffes & det er blevet som jeg har ønsket 🙏🌟♥️
Kan varmt anbefales et vist hos hende el.
spørgsmål det noget man aldrig vil fortryde🍀🍀🍀🍀
Klarsyn 🌟🌟🌟🌟🌟
KÆMPE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra mig
Du en engel🪽🪽🪽

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Rigtigt god og en helt uforglemmelig oplevelse. Ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, er Rikke Rasmussen en af de sødeste og mest kærlige mennesker, jeg har mødt. Hendes positive energi smitter virkelig af. Kan helt klart anbefales!

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Jeg har fået brevclairvojance, som på ingen måde har passet. Her 4 år efter. Totalt skudt ved siden af. Jeg anbefalede min dengang veninde at søge rådgivning, og der skete lige det modsatte af hvad Rikke sagde. Måske fordi vi ikke var der personligt. Kan bestemt ikke anbefales.

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Jeg vil gerne give min varmeste varmeste varmeste anbefaling til Rikke Rasmussen🩷, som er en enestående clairvoyant, medie og Reiki-master healer samt mesterlærer inden for alle disse områder. Rikke er unik i sin evne til at skabe en dybtgående forandring for mennesker og verden omkring hende🩷
Den største største største gave til denne Verden🌎🩷🙏🏻
Rikke har forandret mit liv på en måde, der går helt ind til sjælen. Jeg er dybt taknemmelig for den guddommelige rejse, jeg har været på gennem clairvoyantuddannelsen med hende. Hendes enorme visdom, kærlighed, støtte og indsigt har åbnet nye døre for min forståelse af både mig selv og verden🩷
At tage clairvoyant- og Reiki-healeruddannelsen og samt afdøde workshop hos Rikke er uden tvivl en livsforandrende oplevelse. Det er den største gave! man kan give sig selv🩷Hendes undervisning er ikke blot enorm lærerig, men en transformerende oplevelse, der beriger både sind og sjæl🩷
Rikke får 1000✨stjerner fra mig.
I mine øjne findes der ikke et bedre menneske🩷eller lærermester🩷
Hun er engel🩷et lys i mørket, en en vejleder og en inspirationskilde for alle, der har det privilegium at lære fra hende🩷
Med dyb taknemmelighed🙏🏻
og kærlighed🩷
Jane Helena Kangas Christensen

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Jeg har b.la. deltaget i REIKI 2-workshoppen med Rikke Rasmussen - det var simpelthen magisk!
Rikke er en sand ener, og hun er så fuld af energi, kærlighed og passion for sit arbejde, at det smitter af på alle omkring hende. Jeg føler mig velkommen og tryg i hendes nærvær, og hendes evne til at skabe en hjerteåben atmosfære er helt fantastisk.
Hendes viden og erfaring inden for REIKI og energiarbejde er dybdegående og inspirerende. Hun guider dig igennem processen med sådan en lethed og kærlighed, at det føles som om du svæver på en sky af lykke.
Jeg kan ikke anbefale Rikke nok til alle, der ønsker at udforske energiarbejde og styrke deres forbindelse til sig selv og universet. Tak, Rikke, for din vidunderlige ånd og for at dele din kærlighed med os alle 🩷
Knus Helena
Kære Rikke, jeg har været igennem en betydningsfuld transformation både under dit forløb med afdødekontakt og efterfølgende,🐛🦋 efter jeg er kommet hjem. Det har været en udfordrende proces at få livet sat i perspektiv på en sådan måde, hvor jeg er nødt til at reflektere over, om jeg lever op til mit fulde potentiale.💗 Jeg vil anbefale dig til alle, for du er helt fantastisk. Du er ærlig, kærlig og super dygtig. Du er som en fri sjæl, der vandrer på jorden. 🌍🌱💓 Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne vil tage clairvoyantuddannelsen hos dig, selvom der er mange på dine hold. får jeg i hvert fald ikke følelsen af, at der ikke er plads til mig. 🎁🙏🏻🫶🏼 Du rummer alle former for energi, og jeg glæder mig til at hengive mig til dig endnu en gang, når vi ses til opstarten den 14.-15. marts. 🌸
Jeg har sagt det før, Rikke: Du er en sol,🌞 der ikke er bange for at skinne og lade dine stråler lyse ned på mennesker omkring dig. Tak for dig, og min dybeste anbefaling herfra 🌟
Efter min mening er Rikke en sand engel som er sat her på jorden for a guide os. Jeg har taget flere kurser hos Rikke og har også været til Clairvoyance hos Rikke. Hver gang jeg går derfra har jeg fået flere brugbare redskaber og er blevet løftet i min energi. Tusind tak ♥️

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Kan varmt anbefale Reiki forløb 1 og 2 hos Rikke. En meget autentisk lærer med nærvær og en varm, smilende energi. Meditationerne er smukke og tilpasset deltagerne. Rikke formår at skabe en tryg atmosfære så holdet bliver samlet og får en dyb læring, tilpasset det den enkelte ønsker at bruge det til. Tak!

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Rikke formåede at få alle med. Hun favnede bredt og havde et positivt indspark til den, der tvivlede mest på egne evner.
Med sin energi, hjertevarme og positivitet samt vigtigst dygtighed, formåede hun at løfte os alle til et højere niveau, hvor alting så lysere ud. Meditation og øvelser mellem os deltagere virkede meget stærkt.
Jeg vil anbefale Rikke og hendes Clairvoyance Workshop på det varmeste.
Du får et 5 stjernet boost, jeg forsøger at følge opfordringerne, hvilket har givet mig ekstra energi og tro på fremtiden.
Kan I den grad anbefale Rikkes clairvoyance workshop. Rikkes formidling af stoffet og måden at undervise og være på, er så ægte , jordnær, hjertevarm, smuk og givende. Workshoppen gav mig en hel ny og vild indsigt og Rikke formår virkelig at skabe et kærligt rum, hvor det er plads til alle spørgsmål og hvor dagen blev fuldstændig mirakuløs og helt naturlig på samme tid. Fem store stjerne herfra ✨✨✨✨✨❤️

Kære Rikke.
Et kæmpe og hjerteligt tak for en magisk oplevelse på dit Reiki 1 hold du afholdte her i slutningen af september.
Rikke er det mest nærværende og varmeste menneske jeg længe har mødt.
Vi var 16 på holdet og det kunne man ikke mærke da Rikke er så meget til stede.
Det er tydeligt at Rikkes mission er at dele ud og lære fra sig, se sjælen i dig og få dit potentiale frem.
Rikke hjælper dig hele vejen og ovenikøbet på den mest autentiske, varme og kærlig måde.
Igen kæmpe kæmpe tak for ren og fornyet energi.
De kærligste hilsner Amalie P

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Deltog i Reiki 1 kursus i september måned. Rikke er en fantastiske person, fyldt af energi og varme som hun med glæde deler ud af. Meget imødekommende, nysgerrig og man kan mærke at hun vil alle det bedste og dele ud af hendes viden og hjælpe os kursister på vores spirituelle rejse.
Kan varmt anbefale Rikke - om man ønsker at deltage i hendes kurser eller workshops, eller blot ønsker guidance i sit liv.

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Deltog på afdødkontakt workshop. Det var en fantastisk og lærerig workshop fyldt med god vejledning. Rikke favner alle med sin skønne og hjertevarme energi. Ikke sidste gang jeg har deltaget i hendes kurser.

Reply from Rikke Rasmussen - ✝️ 10/5/25
Det er de mest inspirerende, magiske og healende meditationsaftener, hvor energi depoterne bliver fyldt helt op og hvor glæde og positivitet kommer til at lyse i mig. ☀️Jeg føler mig simpelt hen, som et bedre menneske i dejlig balance.
Hver meditationsaften har sit unikke tema, hvilket giver en strålende indsigt i forskellige områder af mig. Meget lærerigt og god spirituel udvikling for mig 🙏
Rikke Rasmussen er et af de mest givende og et “super positivt” menneske og jeg er dybt taknemmelig for at opleve disse meditationsaftener, som giver mig så meget. Tusind tak.
Jeg vil varmt anbefale deltagelse i en meditationsaften hos Rikke Rasmussen, det giver så meget glæde, energi og indsigt ❤️