No history of asking for reviews
Altid hjælpsomme og hurtig levering.
Rimelig porto priser og billige priser
Rigtig fin hjemmeside med lager status. Mange varer på lager
Priser billiger en i f.eks tyskland.
Rigtig venlig og god betjening.
Hurtig levering..
Meget rimlig porto
Manglede 1 stk. 2mm mørtik, de fleste andre steder skulle have rigtig meget i porto (op til 80,- kr.), men Rotordisc var fair med protoen.
Nem ar bruge hjemmesiden og levering som aftalt.
Handler der gerne igen.
Super hjælp ved død pitch gauge
Min lillebror købte en Align AP800 pitch gauge til mig hos Rotordisc'en som en fødselsdagsgave.
Da jeg fik den, var den desværre død. Jeg skrev til Rotordisc'en, og da jeg fik svar (der gik lidt tid på grund af ferie, normalt svarer de nærmest før man har trykket "send") bedte de mig bare om at sende den ind, så ville de kigge på den.
Jeg regnede med at der ville gå lidt tid, men et par dage efter havde jeg en ny AP800, der virker perfekt.
Man skal ikke bedømme firmaer på hvordan en problemfri handel går, men hvordan det går når der er problemer, og Rotordisc'en klarede det perfekt. Tak for det!
Bestilte batterier, fik dem dagen efter, super kvalitet.
Jeg vil helt sikket handle her igen, jeg bestilte batterier(helikopter batteri) til min rc-bil men de passede ikke, dette er helt og holdent min fejl da jeg satsede på de kunne bruges. Men jeg spørger om jeg kan bytte dem, Ja siger de, men jeg kommer ud for en ulykke og kan ikke over holde tiden helt, men de hjælper selv om tiden er over gået GODT ARBEJDE.
super service
Har kun godt at sige om denne butik,og har modsat de fleste andre hobbybutikker stumper på lager til næsten alt det de sælger..
No title
Rigtig fin butik har handler der rigtig mange gange god service og altid hjælpsom.
Kan klart anbefale denne butik til alle