Samvirke Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

1. News Service

Information provided by various external sources

Samvirke.dk - Magasinet på nettet, der skriver om forbrug, sundhed, mad og miljø

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ønsker ikke kritik

Jeg kan kun give Frits Sørensen ret. Når man skriver til Samvirkes brevkasse, bringer de kun indlæg som passer dem og endelig ikke noget der er for kritisk. Jeg har spurgt om man ikke kunne mærke de kartofler der var behandlet med giftstoffet diquat, så vi som forbrugere kunne fravælge dem. Der blev talt uden om og bortforklaret og konkluderet, at det var der ikke plads til at skrive på poserne. Intet af det blev bragt i Samvirke. Det foregik kun på mail direkte med mig.
Jeg har for nylig kontaktet Samvirke for at få sat fokus på vores forbrug af emballage når indholdet reduceres men bruger samme emballage. Jeg måtte rykke rigtig mange gange for svar og en medarbejder i Medlemsservice rykkede Samvirke internt. Efter 11 uger siden min henvendelse, lukkede den ansvarshavende redaktør sagen efter min direkte henvendelse til hende, ved at erklære, at det var hendes skyld p.g.a. ferie og tro på at andre svarede. Det var så åbenbart det! Totalt utroværdigt og i bedste fald viser det, at tingene kører efter forgodtbefindende. De slutter rækkerne og ingen udefra skal blande sig.
Jeg har nu hentet Samvirke for sidste gang, og så behøver jeg jo ikke længere at handle hos Coop, når jeg alligevel ikke længere skal hente bladet. Det har ellers været fremgangsmåden siden de lukkede IRMA.

September 4, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

I Samvirke kan man spørge om alt…

I Samvirke kan man spørge om alt muligt, men de svarer kun på spørgsmål der stiller dem i positivt lys eller også lyver med svarerne. Et spørgsmål du f.eks. aldrig får dem til at svare på er:
"Som pensionist og mangeårigt medlem af COOP forstår jeg ikke hvorfor jeg skal betale 58 kroner for en Vesterhavsost i Superbrugsen. Havde jeg råd til en smartphone kan jeg få den 38 kroner. Jeg skal altså betale 52 % mere end et nyt medlem med smartphone.
Hvorfor kan jeg som loyalt medlem ikke bruge mit medlemskort?
Jeg mangler svar på dette spørgsmål og bemærk jeg spørger pænt og høfligt og gør ikke vrøvl på Facebook eller Trustpilot. Men det skal man måske gøre for at få svar?"

October 26, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Det ville være dejligt hvis det var nemmer at tilmelde sig

Det ville være dejligt hvis det var noget nemmer at tilmelde sig til Samvirke.
F.eks. at man kunne logge ind på samvirke og så bestille uden at skulle udfylde oplysninger I allerede har.
Men ok Rom blev ikke bygget på en dag, så i det mindste at man kan tilmelde sig via sin email og ikke sit medlemsnr, som man først skal over på Coop.dk for at finde og så retur

October 23, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Jeg er glad for jeres opskrifter

Jeg er glad for jeres opskrifter - spændende og som regel nemme at gå til. Meeen.... I har ikke høje tanker om læserne. Nogle gange minder de små notitser om et skoleblad.....

July 10, 2021
Advertisement