Antik sofa var IKKE i god stand (som lovet)
Jeg bestilte en antik sofa via nettet, jeg blev lovet, at den var renoveret og i meget god stand. Sofaen blev afleveret hos en ven i Sverige (som så skulle køre den hjem til mig i Danmark). Han opdagede ved afleveringen, at der bl.a. var en kæmpe stor skjold på sædet, han prøvede at kommunikere med chaufføren vedrørende skaden, men det var umuligt, da chaufføren kun talte polsk eller tjekkisk. Jeg har så været i kontakt med ejeren af butikken pr. mail, og sagt, at jeg var MEGET utilfreds med denne skade. Desuden opdagede jeg andre skader på stoffet også, som om noget skarpt havde ridset i overfladen. Desuden er der også slået et stykke træ af det ene ben. Jeg forsøgte at maile fotos af skaden, men han kunne ikke modtage billederne, han siger, at hans antivirus nok blokerer dem, og vil ikke gøre noget for at få dem at se. Ejeren Jan Salac har været fuldstændig ligeglad med mine henvendelser, og vil nu slet ikke svare på mine mails! Ikke engang en undskyldning har han givet. Lad være med at stole på, at hans møbler er i den stand, han påstår de er! Og betal IKKE før i selv har besigtiget varen!