Scanleaf Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Mistænkelig forskel imellem produkter.

Jeg har den oplevelse (Samme som flere andre kan jeg se) at Scanleaf's Bedrocan produkt er mistænkeligt anderledes i forhold til alternativet. Selv stilkene har en anden farve. Kan på ingen måde anbefale Scanleaf hvis du er i et smerte forløb med mindre du er MEGET modtagelig over for placebo effekter.. Simpelthen skammelig virkesomhed.

April 4, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Muligvis et svindel firma udskiftet produkt?

Nu har jeg haft receptet I lidt over et år. De enkelte gange jeg har købt Scanleafs "Bedrocan" produkt så er texturen, virkningen, lugten, og smagen altid af elendig kvalitet. Jeg er personligt overbevist om at der forgår noget svindel af en eller anden art fra Scanleafs side. Scanleafs produkter der bliver sendt til de Bornholmske apoteker er ihvertfald et andet produkt "Bedrocan" end det CannGross får udleveret udfra min opfattelse.

June 25, 2025

Reply from Scanleaf

Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med produktet, og vi tager naturligvis din feedback alvorligt. Vi vil dog gerne understrege, at det er en alvorlig anklage at påstå, at Scanleaf skulle være involveret i svindel. Det er en påstand, vi på det kraftigste afviser.

Scanleaf er en registreret lægemiddelvirksomhed, der er underlagt strenge krav og løbende kontrol fra Lægemiddelstyrelsen. Alle vores produkter, herunder "Bedrocan", udleveres udelukkende på recept gennem godkendte apoteker, og vi har ingen mulighed for at ændre, manipulere eller skjule indholdet af disse produkter. Svindel kan ganske enkelt ikke finde sted under de regulatoriske rammer, vi arbejder under.

De produkter, vi distribuerer, er generiske – det betyder, at Scanleaf og CannGross leverer identiske produkter med samme aktive indhold, produceret af Bedrocan BV i Holland. I mange tilfælde stammer produkterne fra de samme batches. Oplevede forskelle i tekstur, duft eller virkning kan derfor skyldes naturlige variationer fra batch til batch, hvilket er almindeligt ved naturlige plantematerialer.

Vi håber, du vil imødekomme at trække din anmeldelse og dine beskyldninger tilbage. I stedet vil vi meget gerne opfordre dig til at kontakte os direkte. Vi stiller os gerne til rådighed for at dokumentere og validere, at Scanleaf er en registreret og godkendt lægemiddelproducent.

Scanleaf Kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Deres Bedrocan produkt har en bitter…

Deres Bedrocan produkt har en bitter smag og tam virkning I forhold til CannGross jeg blev forsikret om at det var det samme produkt. Hvilket bare ikke er tilfældet. Scanleafs gør brug af hvad jeg antager med mine +15 års erfaring en Indica sort hvilket ikke er optimalt da det er sløvende. CannGross gør derimod brug af Sativa hvilket har en opløftende effekt.

January 2, 2025

Kære Dane,

Tak for din anmeldelse. Vi kan oplyse, at der ikke er forskel på Bedrocan-produkterne fra Scanleaf og Cangross. Produkterne er generiske og dermed 100% identiske – forskellen findes udelukkende i navnet og emballagedesign. Begge firmaer køber Bedrocan-blomster fra samme leverandør i Holland (Bedrocan).

Hvis du har oplevet en forskel mellem produkterne, kan det muligvis skyldes mindre variationer fra batch til batch hos leverandøren. Som regel køber både Scanleaf og Cangross dog fra de samme batches.

Rated 1 out of 5 stars

Deres produkt bedrocan er slet ikke på…

Deres produkt bedrocan er slet ikke på højde med CannGros. Og da det er på resept kan man værken bytte til CannGros eller få sine penge tilbage.
Jeg sider nu men noget medicin jeg ikke kan bruge og et tab på 1800kr.

November 4, 2024

Kære Casper,