Schøller Stål Aps Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God kommunikation med Kim og god sparring om design og fremstilling af vores trappegelændere. Vi fik leveret et superflot produkt. Schøller Stål kan i høj grad anbefales.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde brug for et nyt gelænder til vores tagterrasse og valgte Schøller Stål. De har levet 100% op til vores forventninger. De tænkte med i processen, har hjulpet os med brugbare tegninger og slutr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Manglede 2 låse cylindre med samme nøgle kode .Min Mail forespørgelsen blev hurtigt besvaret (2 gange.) og det nævnte link gjorde det let at bestille de korrekte låse cylindre . Som blev leveret på få... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og meget flot resultat af nyt rækværk til vores udendørs kældertrappe. Jeg var i fin dialog med Kim fra Schøller Stål, som var god til at svare på alle spørgsmål. Overordnet varm... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Brug ikke schøller stål/steelsupply

Brug ikke schøller stål/steelsupply, de kan ikke finde ud af at vende tilbage, de er konfliktsky og dybt uprofessionelle.
Jeg har bestilt en lille ordre på 4 fag stål gelænder, og 3 fag glas gelænder med bærende stolpe.
En ordre der skulle kunne klares på ca. 4 uger.

D. 25/2 betaler jeg 50% forud, bliver bekræftet d. 26/2.
Jeg modtager ikke en tidsplan, hverken på opmåling, produktion eller montering.
D. 13/3 bliver der først målt op, da de havde glemt os.
Jeg rykker en uge efter, for at forhøre mig om tidsplanen som jeg ikke har fået noget på, og får at vide at det ved de ikke før sagen bliver tegnet.
D. 22/3 skriver jeg til ejerne om min oplevelse, som de godt kan se har været uskøn, men de vil ikke oplyse noget før de ved præcist hvornår varerne kommer.
D. 26/3 får jeg at vide at der går ca. 2-3 uger på produktionen.
D. 10/4 mit rækværk er blevet beskadiget under galvanisering. Det skal produceres på ny. Bliver monteret 9/5.
D. 7/5 skal der monteres gelænder med glas, men den bærende bjælkes/stolpe beslag sidder for højt, der skal produceres en ny.
D. 21/5 er jeg lovet at der kommer de og montere det hele. Det er jeg meget spændt på....

Du henviser til at jeg har været langsom i tilbudsfacen og ændret i tilbudet og forsøgt at få noget rabat, ja det er korrekt hvilket er helt almindeligt. Efter jeg har lagt en ordre hos jer, står vi nu snart 3 mdr. Inde og i er ikke færdig. Det er fakta. Det ville klæde jer at tage ansvar for jeres kunder.

Efter de fik monteret det sidste først 23-24/5, har de ødelagt to fliser, og trods for jeg har før og efter billeder, vil de ikke anerkende det. Det er et uhæderligt firma.

Fra jeg har lagt forudbetaling til i blev “færdige” er der gået 3 mdr på grund af jeres inkompetence. Jeg fortalte jeres ejer Anders at jeg fik lavet nye fliser. Det er ikke ny viden. At i stoler mere på jeres montører end beviser på billeder, er meget foruroligende. Ud over et skår og en flig i den nederste fliser, er den revnet ved stolpen. Selvfølgelig sker det af sig selv.
I er løgnagtige og prøver at rede jer selv, det mest useriøse firma jeg har handlet med. At i har fået mig til at anmelde jer på trustpilot, skyldes den målløshed jeg føler og ikke håber andre skal mødes med. Ellers ligger det meget langt fra min moral Flere gange hvor jeg har ringet til jer, ringer i ikke igen. I har endda lagt på når jeg har ringet ind. Grotesk. At du/i ikke engang har forsøgt at komme i dialog med pga denne henvendelse udover at svare tilbage her, vidner også om manglende evner.

I bør ændre jeres kundeindstilling. Jeres CSR politik, struktur og lære af dette, frem for at skylde skylden på kunden.

May 14, 2019

Hej Morten og Maja

Vi beklager at I har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med projektet. Vi har selv et par punkter at nævne i forbindelse med sagen.

I henvender jer til os i første omgang telefonisk og fremsender herefter en mail forespørgsel d. 27-11/18. Denne forespørgsel besvarer jeg personligt allerede samme dag. Vi har herefter en dialog frem og tilbage i forhold til besigtigelse af jeres hjem og prisen.

Vi aftaler at komme forbi og måle op til projektet d. 4-12/18. Herefter fremsender vi et opdateret tilbud d. 2-1/19.

D. 3-1/19 vender I så tilbage og fortæller at I ønsker at lave materialet om fra rustfrit stål til galvaniseret stål samt kun skal have udført omkring halvdelen af hvad der i første omgang blev forespurgt og målt op til. Her udregner jeg igen allerede et nyt tilbud samme dag.

I vender herefter først tilbage igen d. 19-2/19, altså langt over en måned efter hvor I prøver at presse prisen længere ned og det forklarer jeg et par dage efter at det kan vi desværre ikke.

I giver skriftligt besked på at I ønsker at igangsætte projektet d. 21-2/19.

Dagen efter fremsender jeg jer en ordrebekræftelse med forudbetaling på 50% som skal betales inden vi påbegynder at tegne projektet. I denne ordrebekræftelse er alle oplysninger der skal bruges for at kunne betale. Vi modtager betalingen i vores system d. 25-2/19, fra denne dato giver jeg en leveringstid på 4-5 uger.

Du skriver til os igen d. 11-03/19 da du ikke har hørt fra os, dette giver jeg dig helt ret i er vores fejl, vi fik ikke fik meldt tilbage til dig at vores opmåler var blevet forhindret i at komme i den aftalte uge.

Der bliver skrevet lidt frem og tilbage i forbindelse med nogen detaljer og du nævner at du ikke er tilfreds med vores tilbagemeldinger og den tid som er gået. Som man kan se i tidslinjen, må jeg altså her påpege at størstedelen af gangene i denne proces har det været jer der har ventet helt op til en måned med at vende tilbage på vores svar. Så jeg kan ikke forstå du syntes at det kun er os som har haft en tung reaktionsevne?

Vi spoler tiden frem til d. 10-4/19 hvor der kommer en kedelig meddelelse om at en del af jeres rækværk er blevet beskadiget under galvaniseringen og skal laves helt om, en proces som er helt ude af vores hænder og som desværre forsinker projektet en del mere. Vi fremsender billeder af dette som du ser og du giver os ret i at det skal laves om. Jeg fortæller også at glasset til jeres sag er sat til levering hos os d. 24-4/19.

Alt i alt har projektet ikke haft en heldig fremgang, men at sige vi er konfliktsky og dybt uprofessionelle må jeg altså være uenig med dig i. Vi vil herfra arbejde på at få opgaven gennemført og aflevere et flot slutprodukt.

Mvh Marco
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Morten

Det er korrekt at der ikke er noget galt i at forhandle om prisen, det ændrer bare ikke på at det har været med til at udsætte igangsættelsen af projektet, det er fakta, I valgte frivilligt at vente en måned med at igangsætte, her stod vi allerede klar til at gå i gang. Derfor kan du ikke bruge den lange leveringstid som et argument, du har selv været medskyldig i den. Som jeg nævnte tidligere i mit svar til dig, har vi også været uheldige med galvaniseringen af rækværket, noget som vi ikke kan kontrollere.

Hvis vi skal snakke om fliserne syntes jeg det er en utrolig fræk udtalelse at komme med. Vi har talt med vores montører og de fortæller os at de ikke har lagt mærke til at der skulle være ødelagt nogen fliser, så derfor tror vi selvfølgelig på det de siger.

Du glemmer også meget belejligt her i din nye del af anmeldelsen stolpen som skal laves om grundet den nye flisebelægning som vi ikke blev informeret om. Da vi kommer ud for at montere den er de nye fliser bare blevet lagt ovenpå de gamle, hvilket slet ikke er normalt procedure for flisebelægning. Det betyder at højden nu er anderledes. Hermed kan stolpen ikke bruges og den må laves om. Dette er 100 % din fejl og er skyld i yderligere forsinkelser.

Du har været meget hurtig til bare at skyde skylden på os og sige at vi lyver. Vi syntes det er en meget mærkelig fremgangsmåde at nedgøre os på internettet før vi har afsluttet vores aftalte arbejde, det hverken gavner situationen eller forbedrer vores samarbejde. Vi ser frem til at afslutte arbejdet og håber det bliver hurtigst muligt.

Marco Andersen
Schøller Stål

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service.

De skulle faktisk ikke have haft nogen stjerne.
Jeg skriver til dem for 1 1/2 måned siden, for at få en pris på et messing glasophæng til mit værtshus.
Jeg rykker dem op til flere gange, jamen de skulle nok se på det. Så i dag spørger jeg dem lige ud, om de overhovedet vil have opgaven for nu var det efterhånden en haste sag, nej svarede han, jeg skulle nok finde et andet firma. Det kunne de have meldt ud med det samme, så havde de undgået denne dårlige anmeldelse.

May 7, 2019

Hej Mette

Jeg beklager den lange ventetid du har været ude for på din forespørgsel. Vi oplever i øjeblikket en stor strøm af henvendelser hos os både per mail og telefon. Vi forsøger at svare alle men må desværre komme til kort en gang imellem.

Vores seneste samtale var ikke ment som en direkte afvisning af din forespørgsel, men mere en indikation af at der desværre godt kunne gå et stykke tid før vi kunne nå frem til et svar. Det er svært for os altid at vurdere hvor længe en henvendelse tager at svare på, dette er også grunden til at du ikke tidligere i processen er blevet informeret.

Vh Marco
Schøller Stål

Rated 4 out of 5 stars

God kvalitet trods forsinkelse

Hos Schiøller Stål har jeg for nylig købt riste til to lyskasser. Firmaet kom og målte lyskasserne omhyggeligt op, og tilbudsprisen stemte 100 % overens med den faktura, som jeg senere modtog. Trods den gode kvalitet på ristene må jeg dog sige, at ristene blev forsinket ad hele to omgange, og begge gange måtte jeg selv ringe til firmaet og rykke for svar. Alt i alt gik der halvanden måned, fra jeg bestilte, og til ristene blev leveret. Havde Schiøller Stål selv taget initiativ til at følge op og informere mig om forsinkelserne, ville min tilfredshed have været større, men jeg giver firmaet fire stjerner for deres gode produkt.

October 18, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service Og tager laaaang tid

Meget dårlig service de vender ikke tilbage og deres leveringstid er uendelig lang. Har været igang med et simpelt gelænder i flere måneder og aner faktisk ikke hvornår det bliver leveret

August 11, 2017
Advertisement
Rated 3 out of 5 stars

Flot trappe i høj kvalitet - men dårlig service

Vi har fået lavet en rigtig flot galvaniseret ståltrappe med hårdttræstrin hos Schøller Stål. Desværre har servicen ikke været af samme høje kvalitet. Trappen blev leveret med 9 ugers forsinkelse, hele 3 måneder efter ordrebekræftigelse - bl.a. fordi trappen først viste sig at være konstrueret forkert, samt generel "travlhed". Det har været frustrerende med den manglende info: Flere gange har jeg ringet og spurgt til monteringsdato og blevet lovet, at de vil ringe tilbage samme dag - uden så at høre fra dem. På trods af det flotte produkt kan det derfor ikke blive til mere end 3 stjerner.

June 23, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Elendig kundeservice og snyd med returretten

Reagerer extremt langsomt. Svarer ikke på mails og Returnerer ikke forsendelsesomkostninger når fortrydelsesretten benyttes, på trods af lovgivningens regler. Kan IKKE anbefales!

October 27, 2015

Hej Torben,
Vi er kede af du har fået en dårlig oplevelse hos os i forbindelse med dit køb.

Vi kan se på vores mail korrespondance at vi har haft en god positiv dialog omkring din returnering. Vi kan ikke kreditere varer før vi har modtaget dem retur.
Det er rigtigt, at du i første omgang ikke fik krediteret din fragt, som du selvfølgelig har ret til. Det var desværre en administrativ fejl hos os.
Samme dag som du gjorde os opmærksom på den manglende kreditering af fragten blev pengene overført tilbage til din konto.

Vi beklager selvfølgelig al problematikken der har været ved returneringen af dine vare, og håber du fortsat vil handle hos os.

Mathias

Take a closer look