God kommunikation med Kim og god sparring om design og fremstilling af vores trappegelændere. Vi fik leveret et superflot produkt. Schøller Stål kan i høj grad anbefales.
See what reviewers are saying
Vi havde brug for et nyt gelænder til vores tagterrasse og valgte Schøller Stål. De har levet 100% op til vores forventninger. De tænkte med i processen, har hjulpet os med brugbare tegninger og slutr... See more
Manglede 2 låse cylindre med samme nøgle kode .Min Mail forespørgelsen blev hurtigt besvaret (2 gange.) og det nævnte link gjorde det let at bestille de korrekte låse cylindre . Som blev leveret på få... See more
Virkelig god service og meget flot resultat af nyt rækværk til vores udendørs kældertrappe. Jeg var i fin dialog med Kim fra Schøller Stål, som var god til at svare på alle spørgsmål. Overordnet varm... See more
Ringager 9-11, 2605, Brøndby, Denmark
- info@schollerstaal.dk
- www.schollerstaal.dk
No recent history of asking for reviews
Brug ikke schøller stål/steelsupply
Brug ikke schøller stål/steelsupply, de kan ikke finde ud af at vende tilbage, de er konfliktsky og dybt uprofessionelle.
Jeg har bestilt en lille ordre på 4 fag stål gelænder, og 3 fag glas gelænder med bærende stolpe.
En ordre der skulle kunne klares på ca. 4 uger.
D. 25/2 betaler jeg 50% forud, bliver bekræftet d. 26/2.
Jeg modtager ikke en tidsplan, hverken på opmåling, produktion eller montering.
D. 13/3 bliver der først målt op, da de havde glemt os.
Jeg rykker en uge efter, for at forhøre mig om tidsplanen som jeg ikke har fået noget på, og får at vide at det ved de ikke før sagen bliver tegnet.
D. 22/3 skriver jeg til ejerne om min oplevelse, som de godt kan se har været uskøn, men de vil ikke oplyse noget før de ved præcist hvornår varerne kommer.
D. 26/3 får jeg at vide at der går ca. 2-3 uger på produktionen.
D. 10/4 mit rækværk er blevet beskadiget under galvanisering. Det skal produceres på ny. Bliver monteret 9/5.
D. 7/5 skal der monteres gelænder med glas, men den bærende bjælkes/stolpe beslag sidder for højt, der skal produceres en ny.
D. 21/5 er jeg lovet at der kommer de og montere det hele. Det er jeg meget spændt på....
Du henviser til at jeg har været langsom i tilbudsfacen og ændret i tilbudet og forsøgt at få noget rabat, ja det er korrekt hvilket er helt almindeligt. Efter jeg har lagt en ordre hos jer, står vi nu snart 3 mdr. Inde og i er ikke færdig. Det er fakta. Det ville klæde jer at tage ansvar for jeres kunder.
Efter de fik monteret det sidste først 23-24/5, har de ødelagt to fliser, og trods for jeg har før og efter billeder, vil de ikke anerkende det. Det er et uhæderligt firma.
Fra jeg har lagt forudbetaling til i blev “færdige” er der gået 3 mdr på grund af jeres inkompetence. Jeg fortalte jeres ejer Anders at jeg fik lavet nye fliser. Det er ikke ny viden. At i stoler mere på jeres montører end beviser på billeder, er meget foruroligende. Ud over et skår og en flig i den nederste fliser, er den revnet ved stolpen. Selvfølgelig sker det af sig selv.
I er løgnagtige og prøver at rede jer selv, det mest useriøse firma jeg har handlet med. At i har fået mig til at anmelde jer på trustpilot, skyldes den målløshed jeg føler og ikke håber andre skal mødes med. Ellers ligger det meget langt fra min moral Flere gange hvor jeg har ringet til jer, ringer i ikke igen. I har endda lagt på når jeg har ringet ind. Grotesk. At du/i ikke engang har forsøgt at komme i dialog med pga denne henvendelse udover at svare tilbage her, vidner også om manglende evner.
I bør ændre jeres kundeindstilling. Jeres CSR politik, struktur og lære af dette, frem for at skylde skylden på kunden.

Dårlig service.
De skulle faktisk ikke have haft nogen stjerne.
Jeg skriver til dem for 1 1/2 måned siden, for at få en pris på et messing glasophæng til mit værtshus.
Jeg rykker dem op til flere gange, jamen de skulle nok se på det. Så i dag spørger jeg dem lige ud, om de overhovedet vil have opgaven for nu var det efterhånden en haste sag, nej svarede han, jeg skulle nok finde et andet firma. Det kunne de have meldt ud med det samme, så havde de undgået denne dårlige anmeldelse.

God kvalitet trods forsinkelse
Hos Schiøller Stål har jeg for nylig købt riste til to lyskasser. Firmaet kom og målte lyskasserne omhyggeligt op, og tilbudsprisen stemte 100 % overens med den faktura, som jeg senere modtog. Trods den gode kvalitet på ristene må jeg dog sige, at ristene blev forsinket ad hele to omgange, og begge gange måtte jeg selv ringe til firmaet og rykke for svar. Alt i alt gik der halvanden måned, fra jeg bestilte, og til ristene blev leveret. Havde Schiøller Stål selv taget initiativ til at følge op og informere mig om forsinkelserne, ville min tilfredshed have været større, men jeg giver firmaet fire stjerner for deres gode produkt.
Dårlig service Og tager laaaang tid
Meget dårlig service de vender ikke tilbage og deres leveringstid er uendelig lang. Har været igang med et simpelt gelænder i flere måneder og aner faktisk ikke hvornår det bliver leveret
Flot trappe i høj kvalitet - men dårlig service
Vi har fået lavet en rigtig flot galvaniseret ståltrappe med hårdttræstrin hos Schøller Stål. Desværre har servicen ikke været af samme høje kvalitet. Trappen blev leveret med 9 ugers forsinkelse, hele 3 måneder efter ordrebekræftigelse - bl.a. fordi trappen først viste sig at være konstrueret forkert, samt generel "travlhed". Det har været frustrerende med den manglende info: Flere gange har jeg ringet og spurgt til monteringsdato og blevet lovet, at de vil ringe tilbage samme dag - uden så at høre fra dem. På trods af det flotte produkt kan det derfor ikke blive til mere end 3 stjerner.
Elendig kundeservice og snyd med returretten
Reagerer extremt langsomt. Svarer ikke på mails og Returnerer ikke forsendelsesomkostninger når fortrydelsesretten benyttes, på trods af lovgivningens regler. Kan IKKE anbefales!