Schuttingbouwhermans

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Helaas niet mogelijk minder te geven…

Helaas niet mogelijk minder te geven als 1 ster.

We hadden samen met de buren een schutting besteld +-5-6 maanden voor plaatsing datum. Ze wilde eerst de helft als aanbetaling hebben maar dit in overleg naar 25% en de maand voor plaatsing de andere 25%. De datum dat gepland werd extra vrij gevraagd samen met de buren. maar we kregen de maand van te voren een wijziging naar het weekend voor plaatsing toe. Dat was geen probleem dan hadden wij de vrije dag voor de tuin in orde te maken.

Aangekomen op zaterdag was de meneer niet komen opdagen kreeg wel een uur later een mail of ik hem wilde bellen dit gedaan en wegens ziekte van een collega kon hij niet komen plaatsen. We zeiden al van wij kunnen je ook helpen met plaatsen en zijn met twee man sterk. Maar dat wilde hij niet, hij ging een vriend regelen zodat we alsnog op de eerst geplande datum de uitvoering was want de aanhanger was toch al ingeladen. Maar u raad het al op de afgesproken datum en tijd 8:30 niemand aanwezig na een uur later 9:30 pogingen gedaan om ze te bereiken maar op het zakelijk nummer als op zijn eigen nummer was niemand te bereiken. Hier diverse keren naar gebeld en geappt maar niets. Tot uiteindelijk een reactie kwam rond 16u met een slap excuus van dubbel gepland. Wederom een nieuwe plaatsing datum afgesproken om 8:30 in het weekend erna. Maar ook toen kwam hij niet opdagen na telefonisch contact werd gezegd dat hij het smiddags zou komen en niet in de morgen. Toen werd ook al gezegd we kunnen ook het geld terug storten als je de schutting niet wilt. (dit zeg je niet als je het materiaal hebt staan) Maar door de goed gelovigheid van ons en omdat we de schutting toch graag wilde, wilde we hem nog de laatste kans geven tot plaatsen. We hebben hem zelfs de kans gegeven om het materiaal te leveren en dat we de schutting zelf deden plaatsen.
Maar ook in de middag was hij natuurlijk niet te vinden en te bereiken.

Toen hebben we hem wederom in gebreken gesteld en het geld terug geeist. Hierop werd beloofd om dit zsm te regelen en het zou de week erna op de rekening staan maar gezien er een feestdag tussen was zou het dinsdag erop staan ivm vertraging van de bank maar u raad het al dinsdag stond het er niet op. Hierna met hun bank (rabobank) gebeld en gevraagd of er vertraging in kon zitten en ze zeiden al nee dat is niet waar zeker niet als het overgeboekt word naar de zelfde bank. Dus de woensdag wederom met hun gebeld niemand eraan te krijgen het normale zaakje. Uiteindelijk na dreigen dat we naar de politie gingen en aangiften deden werd er weer gezegd na het weekend stond het erop. Maar deze verwachting was er al niet meer toen maandag niets op stond(de wettelijke terugbetaling van 14 dagen) helaas moeten duidelijk maken dat dit niet de gang van zaken zijn en een uiterste terug boekdatum op de woensdag gesteld ondertussen wel al een zaak aangemaakt bij de rechtsbijstand. En afspraak gemaakt voor donderdag on naar het politie bureau te gaan voor aangifte te gaan doen. Toen tot onze verbazing we woensdag om 21:00 een appje kregen dat als hij thuis was het werd overgeboekt. En 22:00 stond het erop. Toen werd er op het laatst gezegd; nou iedereen blij…

Nou dat waren wij zeker niet, afspraken maken en na komen is lastig tot onmogelijk voor meneer hermans. Zijn werk kan ik niet beoordelen maar als het op de zelfde manier is als hoe hun het administratief regelen…

Als ik zo mijn zaken/bedrijf moest regelen zou ik geen zin meer hebben om zo te werken. Steeds die zeurende mensen die hun geld proberen terug te eisen, continu gebeld te worden om dat de afspraak niet nagekomen is of weer een ander verhaal moet verzinnen om de mensen aan het lijntje te houden. Laat staan de zaken die ik nog benoemd heb. Ik zou er gek van worden.

March 25, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Vorig jaar september een goed keuring…

Vorig jaar september een goed keuring op een offerte gegeven. Een afspraak gemaakt deze kon niet doorgaan ivm het slechte weer. Nieuwe afspraak gemaakt....slechte smoes. Nieuwe afspraak gemaakt....slechte smoes. Nieuwe afspraak gemaakt....slechte smoes. Dit tot 5x toe, nu heeft mijn geduldige buurvrouw toch maar gemeld dat Kevin niet meer hoeft te komen. Kort samengevat, wat een trieste service, alleen maar leugens en smoesjes en maar afspraken maken die niet nagekomen worden. Ik raad iedereen aan om deze firma over te slaan en te gaan voor een ECHT bedrijf.

May 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

25 april 2023 begonnen met helaas dit…

25 april 2023 begonnen met helaas dit enorm slecht bedrijf.
We hebben Kevin de opdracht gegeven om schuttingen te plaatsen en een tuinhuis met glas erin.
Met veel leugens, beloftes en vooral grootpraat is dit relatief klein projectje pas, let op; 7 februari 2024 afgerond!
Elke keer was er wel iets en elke keer was het een andere smoes maar het probleem zit altijd bij andere en nooit bij deze firma zelf.
De details zal ik jullie besparen om hier te vermelden omdat ik jullie niet nog in een slechter daglicht wil zetten.
Wat ik wel wil aangeven is dat ik echt iedereen afraad om met jullie in zee te gaan.
Met kers op de taart met alle leugens, beloftes, afspraken die niet nagekomen zijn, komen jullie wel om geld bedelen omdat jullie zowat failliet zijn en is Kevin nog aan onze deur komen bedelen en een l*l verhaal komen ophangen dat jullie gingen stoppen per 1 januari 2024. Uit eindelijk is alles afgerond en weten jullie niet hoevaak jullie komen smeken om te betalen omdat jullie het zo moeilijk hebben om overeind te blijven staan. Ja vind je het gek als je zo met klanten om gaat! Jullie helpen zelf jullie bedrijf de afgrond in.
Ik heb gelukkig alle gesprekken bewaard aangezien Sanne de vrouw van Kevin altijd op alle reviews aangeeft het niet waar is etc. Nou ik kan jullie vertellen geen enkele review is gelogen, dit bedrijf is 1 en al slecht!

Kortom, afspraken worden niet nagekomen dan zit je halve en hele dagen te wachten zonder dat er iemand komt, leugens, grootpraat, gebreken, en problemen liggen altijd bij anderen en nooit bij jullie zelf. Als het een jaar duurt ben je er echt helemaal klaar mee en ben je blij dat een firma zoals jullie z.s.m. vertrekt en nooit meer terug komt.

Wie toch erover nadenkt om met deze firma in zee te gaan nodig ik graag uit om met ons in gesprek te gaan zodat ik alles persoonlijk (de gesprekken/beloftes etc.) kan delen met jullie en maak dan pas een beslissing of je dit werk laat uitvoeren.

February 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

na aanbetaling niets meer van hem…

na aanbetaling niets meer van hem vernomen
geen of te weinig personeel ,is zijn verhaal
mensen betaal niets aan ,en vraag erom om bij zijn vorige klanten te gaan kijken ,en oordeel zelf en maak u keuze.

aan kevin hermans ,ik ben anoniem en houd het in de gaten ,mocht het opgelost zijn/worden pas ik mijn review heel graag aan !

January 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige schutting

Vandaag hebben twee jongen mannen bij ons een schitterende schutting geplaatst, en dat met dertig graden buiten, harde werkers en top service, dankjewel 👍

June 12, 2023
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Kevin is diverse malen voor de klus bij…

Kevin is diverse malen voor de klus bij ons, 4 tuinen, terplekke komen opnemen. Werkzaamheden zijn vlekkeloos gelopen. Perfect eindresultaat. Team bestond uit enkele ervaren mensen aangevuld met enkele jongere medewerkers met jeugdig enthousiasme. Goede prijs kwaliteit. Verder buitengewoon aardige mensen die ook meer gedaan hebben dan was overeengekomen om alles perfect achter te laten. Positieve ervaring!

March 24, 2023

The Trustpilot Experience