Scootone Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

1. Health Consultant

Written by the company

Over ScootOne Bij ScootOne helpen wij mensen in Nederland en Spanje met mobiliteitsoplossingen die bijdragen aan meer vrijheid en zelfstandigheid. Ons assortiment bestaat uit onder andere scootmobielen, elektrische scooters en aanverwante mobiliteitsproducten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij geloven in persoonlijk contact, eerlijk advies en het leveren van een oplossing die aansluit bij de wensen en situatie van iedere klant. Van het eerste advies tot de aflevering en service achteraf streven wij naar een klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat een aankoop op het gebied van mobiliteit een belangrijke beslissing is. Daarom staan wij open voor zowel positieve als kritische feedback. Reviews helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heeft u vragen of ervaart u een probleem? Neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om samen tot een passende oplossing te komen. Namens het team van ScootOne bedanken wij u voor het vertrouwen .

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Fijne service.

August 7, 2026

Reply from Scootone

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. We wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe Dike brommobiel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Veel rijplezier!

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service en snelle levering

Ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Scootone De website is heel overzichtelijk, het bestellen ging heel soepel en de levering was super snel. Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Zeker een aanrader!

July 1, 2026

Reply from Scootone

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met ScootOne. Geweldig dat zowel het bestelproces, de levering als het product aan uw verwachtingen hebben voldaan. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Veel veilige en comfortabele kilometers gewenst! 🚀😊

Rated 1 out of 5 stars

Pas op

Pas op: Betaald maar al maanden niet geleverd"Ik heb geruime tijd geleden een e-scooter besteld en volledig vooraf betaald bij ScootOne B.V. De levertermijn is inmiddels verstreken. In plaats van de scooter of mijn geld terug te krijgen, ontvang ik via een Gmail-adres enkel loze beloftes en excuses over 'liquiditeitsproblemen'. De communicatie is uiterst schimmig en afspraken worden niet nagekomen. Consumenten wees gewaarschuwd."
Want na deze review zijn er binnen 24 uur 3 x 5 sterren uitgedeeld, wat toevallig!

August 6, 2026

Beste mevrouw ,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat de ontstane vertraging en de communicatie tot teleurstelling hebben geleid.

Wij herkennen ons niet volledig in de wijze waarop onze communicatie wordt weergegeven, maar erkennen wel dat uw dossier langer duurt dan wenselijk. Daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Vanwege de privacy van onze klanten gaan wij niet inhoudelijk in op individuele dossiers via Trustpilot. Wij zijn en blijven rechtstreeks met u in contact om tot een passende oplossing te komen.

ScootOne

The Trustpilot Experience