Company details

1. Educational Institution
  2. School

Information provided by various external sources

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle udbyder uddannelser erhvervsuddannelser, ungdomsuddannelser, teknisk gymnasium, htx, kurser, efteruddannelser, AMU, videregående uddannelser i region Syddanmark

1.9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Bliv kaldt fed af min lærer, derefter blev jeg smidt ud

Hele oplevelsen har forgået på syddanskerhvervsskole i Odense, på Petersmindevej 1f.

Jeg havde færdiggjort mit GF2, super gode karakter hele vejen igennem, men eftersom jeg ikke havde min 10. klasse, var der ikke meget tid til at komme ud og søge og få en læreplads. Så jeg endte på Skolepraktik. Vi startede egenlig godt ud, og det hele fungeret egenlig som et helt normalt værksted.
Men her starter de første problemer, den første dag i skolepraktik, skal alle have arbejdstøj. Eftersom det er et krav at have sikkerhedssko, og arbejdstøj når man starter på skolen, har jeg jo allerede mit eget. Og det skolen stiller til rådighed er det absolut billigste der kan købes inden for arbejdstøj, jeg kunne lige så godt gå rundt i underbukser. Skoende var okay, men bukserne var enten alt for store, eller alt for små.
Så jeg tog mit eget på når jeg mødte ind, og det så Thomas, min lærer, rigtig mange problemer i. Vi havde alt for mange diskussioner vedr min tøj valg. Han kunne ikke komme med en grund til at jeg skulle have de bukser på, andet end at det bare var en regel, og sådan var det bare. Til sidst gav han sig, og sagde at det er en regel skolen har lavet, fordi vi allesammen skal "LIGNE" hinanden. De bukser skolen stiller til rådighed er, sorte og grå. Du gætter aldrig hvad farve mine bukser var. NEMLIG, SORTE OG GRÅ. forskellen er bare at jeg går op i at have noget ordenligt tøj, der sidder godt, og som jeg kan holde ud og have på hele dagen.
Så allerede inden for de første uger, havde jeg haft mange diskussioner med Thomas. Vi fandt hurtigt ud af at vi fungerede bedst når vi ikke snakket sammen, han kunne give mig en opgave, og den gjorder jeg færdig, osv osv. Men ingen snak udover det.

Her kommer episoden der stoppede det hele.
Hver torsdag skulle vi have rundstykker, så inden den første pause, blev der sendt 2 afsted, og de hentede dem. Den torsdag blev det så mig, jeg kørte til føtex. hentede de 2 poser, også kom jeg tilbage. Der var stadig 15 min til at pausen startede, så jeg gik ud og hjalp de andre med at blive færdig. Pausen starter, og vi går over og vasker hænder, jeg bliver færdig, og går over til bordet hvor Thomas allerede er igang med at finde de 2 rundstykker han gerne vil have, og dem han ikke vil have, ligger han ved siden af posen på bordet. Alle de rundtykker der ligger på bordet er meget grove rundstykker, så jeg spørg ham. " Der er måske kun grove rundstykker?", så smiler Thomas, og ryster på hovedet. Også siger han "nej, der er også nogen lyse, men eftersom du ser ud som du gør, burde du holde dig til de grove" også gik han. Der gik ikke 2 sekunder, før jeg to mine ting, og gik. Jeg er vokset op med værksted humor, så jeg er sku ikke sart ift at drille, og det skal der til på et værksted. Men eftersom mig og Thomas aldrig har udvekslet en joke, var det langt fra sjovt.

Jeg kommer hjem, og begynder og skrive en mail til lederen på skolen, jeg foreklare ham episoden, og at jeg faktisk blev fornærmet over Thomas' måde at lære fra sig, og snakke til sine elever på den måde. Dagen efter møder jeg ind, og gør klar til at få uddelt opgaver. Thomas tjekker om alle er mødt op, og i det han siger mit navn, siger jeg "ja" også kigger han forvirret på mig, og spørg " hvor blev du af igår" også sagde jeg, at det skulle jeg nok gøre ham klogere på senere.
Dagen fortsætter som den plejer, og vi når til frokost pausen, hvor Thomas prikker til mig, og siger at jeg skal komme ind fra pausen lidt før, fordi vi skal til et møde med lederen.

Jeg kommer tilbage fra pausen 5 min før, og jeg kan ikke finde Thomas. Alan min anden lærer i skolepraktiken siger at jeg skal gå over til kontoret i hovedbygningen, der sidder de og venter på mig. Jeg går derover, og der sidder Thomas, og lederen og griner, og hygger sig, men så snart jeg åbner døren, bliver der stille.

Lederen starter ud med at sige at han træk os til det her møde, fordi han havde modtaget en mail fra mig, og det syntes han lige vi skulle snakke om. Han forklare mig, at Thomas har fortalt ham om situationen, og han har besluttet at jeg har misforstået, eller hørt helt forkert, fordi det mener Thomas aldrig han har sagt.

Lederen mener ikke der er nogen grund til at fortsætte min uddannelse, medmindre jeg kan finde en læreplads, inden næste skole forløb starter. Dvs halvanden uge efter. Han vidste godt jeg havde søgt hele fyn tør, men uden held, så det nyttede jo ikke noget. Så det møde var aldrig nogensinde til andet end at rense deres tallerken for skidt, og det fik de jo gjort, fordi jeg fik aldrig en læreplads, selvom jeg forsøgte.

Jeg skal aldrig nogensinde nærme mig den skole i igen. Lærende er fuldstændig forfærdelige, og nægter sig skyld i noget som helst, især når de ved de har gået langt over grænsen. føj

May 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

dumper fordi du er ordblind

vores søn går på grundforløb inden han skal videre på tømmer linjen. på SDE risingvej, Odense han har enlig gode karaktere aflevere alle opgaver, og består i alle opgaver. han er ordblind og er så ikke så hurtig til at komme med et svar når læren deler opgaver ud i klassen. dette udløser så at læren dumper ham i matematik, så på næste forløb skal han have det som ekstra fag.
Har taget dialogen med lederen for lære staben hun er is kold og lige glad og siger det er sådan det er. alle elever i klassen har modtaget om de er bestået eller ej. vores søn fik det at vide ude på gangen da han måtte gå til læren for at få et svar, og ja han kunne enlig ikke lige huske ham, men han var dumpet kunne han så oplyse.
Så tænker vi er han dumpet fordi han er ordblind og ikke hurtig nok.
Eller kan læren bare ikke huske personen og dumper ud fra det.
Vi har intet modtaget fra skolen om han ikke kunne følge med og alle opgaver er afleveret og bestået.
Der må side en dårlig leder der ikke vil tage ansvar og en matematik lære der ikke vi stå ved det han fortæller da det er så langt fra hvad det er oplevet på skolen.

January 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er simpelthen utilfreds med…

Jeg er simpelthen utilfreds med niveauet for denne skole som håndværker.
For det første er skolen ikke på elevens side men altid lærernes. Så det nytter ingenting at klage til skolen.
Der er censor som laver forskel på elever ift. karakterer. Og læreren gør ingenting ved det. Fuldstændig uacceptabel

Ift. et modul så vælger læreren kun at tage to elever med til en virksomhed for at prøve noget. Hvorfor fik vi andre elever ingenting at vide om dette?

October 1, 2024

Utroligt lav standard.

Utroligt lav standard.
Skolen optager ALLE der søger ind. Kvalificeret eller ej. Hvilket gør at nogen elever er så ringe at de ikke kan følge undervisningen og bare er forstyrrende elementer i undervisningen. Det er ren kassetænkning(hvilket lærene indrømmer).
Der bliver lavet løbende evaluering fra eleverne som ledelsen på ingen måde tager seriøst.
Alle der vælger at gå til den afsluttende eksamen på hf2 består. Lige meget hvor meget fravær de har haft, hvor meget de har fulgt med i undervisningen eller hvor dårlig deres afsluttende prøve er.
Råd til firmaer. Ansæt ikke lærlinge fra denne skole på baggrund af bestået grundforløb. Insister på en praktik fra en evt. kommende lærling

June 25, 2024

cafeteriet

fin skole indtil videre er blevet snydt i cafeteriet 2 gange internet er dogshi fix it pls

June 13, 2024

Latterligt skole latterligt regler

Latterligt skole latterligt regler
Oprigtig den dårligste skole jeg har været på demotiverende lærene nedgør en
Idag blev jeg sendt hjem på en tænker fordi jeg havde fået en besked på min telefon og det var der blevet nævnt intet om inden skolestart jeg nu på hf2 og det første Dag og løster til at finde et andet sted fraråder syddansk fra alle hvis de har muligheden så vælg skolen fra

May 28, 2024

Lige glad med mig

VI har et skole projekt hvor jeg skal købe noget ude fra for at vide jeg slev skal betale men de overfører penge efter et par dage til mig, der er nu gået en måned og de nægter at give mine penge tilbage

January 10, 2024

Mangel på undervisning

Mangel på undervisning, lærer der går i 2 timer af gangen midt i undervisningen for at holde "møde".
opfyler ikke krav på de ting som skal undervises i på elektriker moduler.
opgaver som kan løses på 30 min bliver der brugt en hel dag på.
Ventilationen fløjter i en HEL NY BYGNING.
Alarmen fra AIA installationene går igang en gang i timen.
Parkering omkring skolen er så elendig at jeg har givet op med at komme til tiden, det er også fordi vi ikke laver noget som helst.
2 uger inde ud af 4, vi har endnu ikke lavet noget relevant til modulet (elektriker modul 1.1).
alt for få toiletter.
alt for små og varme lokaler.
Jeg sidder med en ethernet kabel i min bærbar fordi wifi er så ustabil det er et problem at loade google.dk, hvis man overhovedet kan fange et signal.

TL:DR
Hvis du ønsker og blive bukket forover og taget hårdt i bagi så meld dig ind på SDE For der spørger ikke før de går igang det hugger bare til uden pause.

November 7, 2019

Dårlig!!

Vores lærer gennem hele forløbet har været syg i 30 dage, eller det er 30 dage vi har sat uden lærer.
Derefter fik vi en vikar, som har været skide dygtig. Så dagen inden eksamen, kom der en del mere vi skulle huske til eksamen, som vikaren så kom ind og fortalte om.
Vores oprindelige lærer lovede os guld og grønne skove, i henhold til læreplads.
nu er vi en klasse på 10 mennesker, 2 har en læreplads.

January 11, 2016
Rated 2 out of 5 stars

IT-Supporter uddanelse - Inkompetente lærere

Nu er jeg den 26/02-2012 færdig som IT-Supporter, og jeg har stort set ikke oplevet andet end inkompetente lærere og en overfyldt skolepraktik

reelt set er der nok arbejde til 6 eller 7 i skolepraktikken men vi er 24 ansatte
skolens lærere på hovedforløbene er da også så inkompetente som man overhovedet kan være
oplæggende er dårlige og i høj grad forventes det at man kan arbejde selv, tit uden at en egentlig opgave er blevet stillet

February 9, 2012

Is this your company?