Wat een top ervaring. Echt een super webshop. De eigenaresse denkt echt met je mee en is super geduldig. Ik kan het iedereen aanraden om hier te bestellen. Ze heeft een heel groot assortiment. Ik heb... See more
See what reviewers are saying
Beste service ooit! Groot assortiment, snelle verzending. Persoonlijk advies over de maten en pasvormen via de mail (snelle reacties) en retour / opnieuw andere maten bestellen gaat heel vlot. Oftewel... See more
Heel blij met twee " beval" jurkjes. Toen de maat niet goed was, werden de nieuwe jurkjes heel snel opgestuurd. Blij met de duidelijke communicatie, snelle levering en vriendelijk contact.
Company details
Written by the company
Shop4mama heeft een ruim assortiment van positiekleding (ook grote maten), voedingsbh, borstvoedingskleding (voedingskleding), lingerie (voedingsbeha, zwangerschapsslip, zwangerschapspanty), invriesbakjes voor babyvoeding, babyslofjes, babyslaapzakken, babykleding (prematuur maat 40 tot kleuterkleding) en veel meer leuke producten. Shop4mama biedt ook kleding tips bij zwangerschap en borstvoeding.
Contact info
Netherlands
- shop4mama@shamanic.nl
- www.shop4mama.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Super goed geholpen
Super goed geholpen en de bh's zitten lekker. Geen knijpen of de hele tijd recht zetten meer.
Uitstekende service
Uitstekende service! Tijdens telefonisch contact ben ik erg goed geholpen in het vinden van de juiste voedingsbh inclusief de maat. Voor het eerst in maanden heb ik weer een passende bh die voldoende steun biedt. Dank je wel!
Daarnaast staat op de website ook meer dan uitgebreide informatie bij elk product wat heel erg fijn is.
Een fijne persoonlijke aanpak klinkt door in de website en in het telefonisch contact. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat een service en hulp.
Wat een service en hulp.
Veel mailcontact en snelle reacties om de juiste maat te vinden. Super vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Als het kon 10 sterren
Prima
Ik had een voedingsnachthemd besteld. Ik kreeg van de DPD een mail dat deze inmiddels bij mij als brievenbus pakketje was afgeleverd. Dit klopte echter niet, ik had niets ontvangen.
Ik heb hierover contact gehad met shop4mama. Die heeft weer contact gehad met DPD en zo had ik 2 dagen later alsnog mijn pakketje.
En de inhoud van het pakketje ben ik ook tevreden over.
Fijne service, uitgebreid assortiment
Fijne service, snel geregeld dat een bh retour kon worden gestuurd. Groot assortiment met betaalbare producten. Ik wou dat ik de webshop eerder tegen was gekomen!
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Advies om vooraf contact op te nemen, zodat je sneller een juiste maat vindt.
Voedingsnachthemd besteld
Voedingsnachthemd besteld. Viel kleiner uit dan verwacht. Contact opgenomen met het bedrijf of het mogelijk was om het product tegen een grotere maat te ruilen. Direct reactie gekregen met daarin het voorstel om een grotere maat opgestuurd te krijgen met daarbij een retourlabel voor het te ruilen product zodat het terugsturen mij niets zou kosten. Superservice. Snel, vriendelijk en klantgericht. En het product zelf bevalt ook heel goed. Zachte kwaliteit en erg betaalbaar.
topkwaliteit
Diverse pyjama's net gearriveerd: schitterende kwaliteit en zeer betaalbaar! Maten zitten perfect zoals het hoort.
Advies op maat
Heel fijn, geduldig en goed persoonlijk advies gehad van Ayca. Ze heeft diverse modellen opgestuurd om te proberen en ik kon na aanschaf kostenloos retourneren. Ruim assortiment dus voor ieder wat wils.
Snelle levering, en goede maat, maar de bh is super lelijk, mijn bosrten zagen nog nooi zo slecht uit.

Reply from Shop4mama
Service van topkwaliteit!
Service van topkwaliteit!
Ayca heeft me heel goed geholpen en was altijd heel behulpzaam en vriendelijk.
Met de aangekochte producten ben ik heel tevreden.
Hier alvast een nieuwe vaste klant gescoord!
uitgebreid en deskundig advies.
uitgebreid en deskundig advies.
is zeker een aanrader !!
Goede webwinkel
Snelle levering, mooie spullen. Retour zenden ook makkelijk en snel geregeld. Heel tevreden
Enorm goed geholpen,
Enorm goed geholpen,
Winkelen in deze crisis bijna niet mogelijk.
Maar Shop4mama heeft enorm goed geholpen. En ook goed advies gegeven. En dat zelfs in de aonduren.
SUPER!
Ik ben ontzettend goed online geholpen door Ayca.
Met grote borsten is een passende beugelloze voedingsbh vinden is een uitdaging! Door middel van goed online advies, hoe te meten, helder te krijgen wat precies mijn wensen zijn, 2 hele fijne bh's aangekocht. Hartelijk dank hiervoor!
Ik werd prettig geholpen
Ik werd prettig geholpen om de juiste voedings bh's te vinden en passen ze niet kan je altijd retourneren maakt niet uit hoe vaak werd er gezecht zolang je maar de juiste en lekkere bh hebt er woord snel gereageerd met prettige advies.
Super tevreden
Super fijn contact via de mail. Toen bleek dat er een artikel niet te leveren was kreeg ik een passend alternatief. 1 artikel heb ik retour gestuurd, wat ook goed afgehandeld is.
Prima site
Prima site. Met betaalbare prijzen. Erg fijn dat ze grotere maten hebben.
Super goede service
Super goede service, denkt goed mee. Erg tevreden
Perfect persoonlijk advies.
Perfect persoonlijk advies gehad. De eigenaresse is ontzettend aardig, behulpzaam en flexibel. Ze helpt graag bij het zoeken van het juiste product. Verzending super snel. Beschrijving van de producten is helder en klopt altijd met wat je daadwerkelijk binnen krijgt. Ik ben super tevreden met al mijn aankopen via deze webshop.
The Trustpilot Experience