Sika Footwear A/S Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

1. Footwear Wholesaler

Written by the company

Fodtøj skabt til arbejde Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer vi fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer. Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: Fodtøjet skal passe til både fødderne og til det arbejde, der udføres!

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Dårligt sko

Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har haft så dårlige sko som Sika.
De er meget ubehagelige og giver vabler. Selv efter flere måneders brug er de ikke blevet bedre eller “gået til”.
Jeg bruger dem på arbejde hver dag, og jeg er nødt til at forbinde mine fødder for overhovedet at kunne tage dem på og holde ud at have dem på i løbet af dagen.
Jeg vil aldrig anbefale dette mærke til nogen.

April 21, 2026
Sika Footwear A/S logo

Reply from Sika Footwear A/S

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er vi selvfølgelig kede af at læse, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores sko skal give. Fødder er forskellige, og det er vigtigt for os, at du ender med en sko, der passer til netop dine behov og din fod.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Kontakt os gerne direkte, og fortæl os hvilken model og hvilket brand det drejer sig om, så ser vi sammen på, om vi kan finde en anden løsning eller en model, der passer bedre til dig.

Sika Footwear

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har brugt træsko siden jeg var fem…

Jeg har brugt træsko siden jeg var fem år gammel, og er skiftet til Sika med en gummibund i stedet for træ. Alt har været godt i mange år men for nylig er limen begyndt at slippe på sålen. Jeg fik byttet et par efter kun 6 måneders brug og nu har sålen sluppet igen på det nye par foran på træskoene efter kun fem måneder. Jeg tror desværre der er noget galt med kvaliteten.

May 31, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sika Sikkerhedstræsko

Sika Sikkerhedstræsko - 2. sortering - læder fejl
- holdt kun 11 år !
Købte dem oprindeligt 11/12/2023
Sålen endte med at give op.
Men læderet holdt forat.

Kan kun anbefales.

October 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Lad være med at købe produkter fra Sika…

Lad være med at købe produkter fra Sika Footwear! De overholder ikke reklamationsretten, og nægter at reparere eller ombytte de gummistøvler jeg købte for kun et år siden. Støvlerne er tydeligvis dårligt produceret, men derfor skal alle danske virksomheder overholde den danske reklamationsret. Jeg sender klagen videre til forbrugerombudsmanden.

April 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har for lidt over 6 år købt nogen…

Jeg har for lidt over 6 år købt nogen sikkerheds støvletter fra sika, som jeg ville bruge til Spejder når vi tager i Skoven eller på tur i regnvej.
Jeg har nu i de 6 år brugt de støvler 4-6 gange. Nu er sidste tisdag skulle i på skovtur med spejderne. i starten var der ikke noget galt med de sko, men i skoven far der en flappende lyd fra skoene og der har jeg set at skoene opløst sig fuldstandigt mellem sålen og læderet fra støvlen, og der var skovaften gået for mig.
så skrevet jeg til sika til en som hedder morten som er sikas sjef om hvad der skete.
Ja så forklaret han mig på 2 mails indtil nu, at de sikkerhedssko fra sika holder kun i 6-8 år og så opløser de sig, og at det ikke er vigtigt om de er brugt i all den tid eller om de ikke er brugt. Bare de er 6-8 år gammel, så må de godt opløse sig , og de kan ikke hjælpe mig med problemet fordi alt er i orden.
Og så fik jeg også noget at vide at det var helt normalt nå skoene står et fugtigt sted alle de år, ok mine sko står på en skohylde herhjemme i varmen, der er ikke noegt fugtigt. Men arbejdssko holder max. 8 år når de ikke bliver brugt.

Jeg anbefaler ikke at købe sikkerheds sko eller støvletter fra Sika. Jeg har nogen 20 år gammle sikkerhedssko fra en billigt mærke og der opløser sig intet. Så Sko fra sika er ikke holdbar.

May 28, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Hold dig væk fra Sika footwear produkter.

Sika Footwear sælger Dunlop Blizzard gummistøvler, det har en designfejl, der gør at de er utætte.
Det vil Sika Footwear bare ikke erkende, så de fortsætter med at sælge produktet.
Man skal ikke købe produkter, som Sika Footwear sælger!
Derudver er deres kundeservice nedladende og uforskammet!

January 20, 2020
Rated 5 out of 5 stars

super service

Var så uheldig at mine esd såler ikke ville gå igennem vores måleudstyr, sika ydede den store service at teste nogle nye, samt sende dem samme dag uden beregning, det kalder jeg sgu super service.
TUSIND TAK,

February 19, 2018

Hamrende dårlig service

Hamrende dårlig service!

For et halvt år tid siden købte jeg nogle tjenersko (sika bubble sko) som er forholdsvis dyre sko for en tjenerelev...

De er gået i stykker nærmest overalt efter bare et halvt år og da jeg kontaktede sika sagde de bare: Det er ikke deres problem og det var ikke sko der kunne holde til 37 timers uge? (sjovt når de reklamere med at det er sko til restaurations branchen..)

Hamrende dårlig service...

Det har faktisk været rigtig gode sko at gå i, og de bedste tjenersko jeg har haft men den service er simpelthen til grin.. og det er vanvittigt man er sådan overfor kunderne istedet for at tage kritikken til sig.....

øv øv øv.. jeg har både skrevet til jer og min far har været inde ved jer med dem, så i kunne se dem..

February 9, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Fraråder køb af produkter fra Sika …

Fraråder køb af produkter fra Sika Footwear.
Jeg reklamerede for nylig over et par sandaler hvor velcrolukningen er gået i stykker, syet for yderligt. Jeg har brugt sandalerne sidste sommer, ca. 5 mdr.
Jeg henvendte mig til kundeservice pr. tlf. og talte med en ret nedladende dame der sagde at de kun dækker produktionsfejl i 2-3 måneder. Efter den tid er der tale om almindelig slitage.
Med andre ord, kan firmaet kun garantere at deres produkter kun holder i et par måneder.

April 9, 2017

virkelig Dårligt produkt / garanti

Køb ikke deres produkter, de går fra i limningen, når man påberåber garanti, for man at vide de er forkert anvendt.

trods enhver kan se / regne ud når et par sko er under 1 år og sålerne på begge sider går fra i limningen , så er det limen der ikke er stærk nok

køb helre et par billige i bilka

January 7, 2017

Take a closer look