Sjælsro skolen her hvor du finder hjem til dig selv🙏 en sej og dyb rejse ind til din inderste kerne og indre kraft.🔥 En fantastisk magisk og hård rejse, hvor kunstens legende univers hjælper dig... See more
See what reviewers are saying
Fredfyldt hyggeligt sted. Behandlerne er rigtig dygtige og havde en fed oplevelse med chakra Clairvoyance, Healing og fandt mine indre dyr. Gik derfra med en god følelse og værktøjer jeg vil bruge... See more
Hvis du også leder efter et sted hvor du kan genfinde dig selv, opdage alle dine styrker og åbne op for livet igen så er Sjælsro skolen helt sikkert et sted jeg personligt vil anbefalde. Jeg ha... See more
Company replied
At arbejde med kreativitet giver en helt ny forståelse af livet
Written by the company
Vi tilbyder en af Danmarks mest Seriøse Healeruddannelser med næsten 1000 timers undervisningstimer fordelt over 3 år. Bliv en del af vore velfungerende behandl
Kappelevvej 7, 2670, Greve, Denmark
- www.sjaelsro.com
Kæmpe tak for en mega
Kæmpe tak for en mega! god (og lang/lidt hård) weekend (godt med proces og fordybelse), skønt hold jeg er kommet med på og Deva er så skide dygtig og inspirerende!!! Tak Deva 🌸🙏

Reply from Sjælsro REG. Kunst- og psykoterapeut skole
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale sjælsro Skolen som uddannelsessted. Jeg er på mit 2 år ud af 4 år på Devas psykosoirutuelle psykoterapeut uddannelse. Hos hvem jeg også går i egen terapi. Jeg har i forvejen en coach uddannelse fra andet uddannelsested, men jeg havde brug for at gå dybere og lave nogle vedblivende forandringer i mig selv, som jeg personligt ikke føler coaching indeholder. Denne uddannelse er "next level s... " og rykker mig på alle parametre i mit liv, og hjulpet mig med at se og forstå aspekter af mig selv og andre som jeg ellers ikke ville have, hvis ikke jeg havde taget springet ud i det ukendte. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået alle disse nye indsigter, og Deva er exceptionel til at holde et trygt rum og til at prikke til os og vores overbevisninger nøjagtig når vi er modne til det. og Hun har et næsten overmenneskelig overskud og evnen til at intuitivt fornemme hvor vi er hver især. Deva møder os nøjagtigt i øjenhøjde og det er det eneste sted jeg nogensinde har turde være 100% ærlig og stille og roligt lære at være mig med alt hvad jeg indeholder af både grimme og smukke ting. Tænk dig at kunne åbne op for dine dybeste hemmeligheder og stadigvæk blive elsket og rummet uden at blive dømt, det er det jeg oplever med mine medstuderende og det er STORT. Jeg vil ikke lyve 🤥 det ER i perioder hårdt arbejde og det kommer til at gøre ondt men f... Det er det hele værd. Så tøv ikke "bare" kast dig ud det. Hvad er det værste der kan ske? Beder 🙏 til at du også tør tage et livsændrende valg 🙏VH Michell ❤️

fantastisk sted
Sjælsro Skolen blev startskuddet til at…
Sjælsro Skolen blev startskuddet til at skabe de forandringer i mit liv, som jeg savnede. Det skabte også de forandringer, som jeg slet ikke vidste jeg savnede og intet er som før. Heldigvis. I changed my thinking and it changed my life. Tak!
Et trygt virtuelt kursus
Jeg deltager på et 8 ugers virtuelt kunstterapeutisk kursus. Her er Sjælsro et trygt og lærerigt rum for såvel at arbejde med mange metoder/teknikker som for sjælen. For mig overraskende godt, "selvom" det er virtuelt. Tak til Deva.
Helle, Roskilde