Jeg forsøgte at lægge en bestilling hos dem, men den gik ikke igennem og pludselig var kurven tømt. Så jeg skrev til dem for at høre, om den var modtaget eller ej. Jeg fik lynhurtigt svar. Den var... See more
Company replied
Supergod service. Jeg havde et spørgsmål om min bestilling, og jeg fik svar på min mail inden for 5 minutter. Sjov hilsen fulgte selv uopfordret op senere. Pakken kom 2 dage efter bestilling. Perfekt!... See more
Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre �... See more
Company replied
Har for andet år købt pakkekalender gaver til børnebørnene, dette år indpakkede. Har ud over perfekt kundeservice fået fine gaver og flot indpakning mvh. Lars Møller
Company replied
Alt det du ikke vidste du manglede. Tør du lade dig friste? Du risikerer at blive skræmt eller give andre stød. Sjove gadgets
Denmark
No recent history of asking for reviews
Varerne jeg fik var ok, men leveringstiden var længere end lovet. Der manglede også en enkelt vare.

mvh. Lars Møller

Reply from Sjovhilsen
Nemt at bestille, mange sjove ting, og hurtig levering.

Reply from Sjovhilsen
Hjemmesiden er nem at manøvre rundt i. Bestillingen kom dagen efter.
Enkelt, effektivt og hurtigt!

Reply from Sjovhilsen
Bestilte varene, fik leveret det hele efter et par dage 😊

Super hurtigt levering
gode til at informere
produkterne er til gaver om et par måneder så kan ikke sige noget om dem :)

Reply from Sjovhilsen
Min ordre ankom præcis efter den leveringstid der stod på siden, og det var i super kvalitet

Reply from Sjovhilsen
Det var noget billigt bras, som gik i stykker med det samme

Reply from Sjovhilsen
Ved en fejl i min bestilling kontaktede jeg hurtigt firmaet - de nåede dog ikke at rette min fejl inden leveringen! Men i stedet fik jeg pengene retur for det de ikke nåede at pille ud af min ordre 😊
Super god service og hurtig levering!!

Reply from Sjovhilsen
Alt som det skulle være hurtig levering samt super online butik altid igen:-)

Reply from Sjovhilsen
havde handlet på sjovhilsen.dk og derefter lagt en klage herpå.
den må og vil jeg så tage til mig, da service var mere end i top derefter.
skulle nok bare have skrevet til sjovhilsen direkte, i stedet for at klage herpå.
men kan varmt anbefale at handle der, og vil selv igen gøre det fremover.

Reply from Sjovhilsen
Super hurtig forsendelse, god emballering, ingen problemer.

Reply from Sjovhilsen
Bestilte noget til fastelavn (købsbevis forelagt Trustpilot).
Vareren var af en utrolig ringe kvalitet og kostede mindst det samme som, var den købt i butik. Desuden var den synlig brugt og dens indpakning brudt op og lappet sammen med TAPE!!!
Vi kan konstatere, at produktbeskrivelserne er mangelfulde og ikke lever op til det man rent faktisk får. Varen havde en aldersgrænse 14+, men selv et barn på 4 år skammer sig over at gå med det på grund af den UTROLIG ringe kvalitet. Vi har en tilsvarende vare som vi købte på Bakken for 20 kr. og dette skulle være en opgradering til noget af bedre kvalitet. Det købte er faktisk ringere og kostede 150 kr.
Vi kunne vælge at have returneret det, men det havde kostet for meget til at kunne betale sig. Desuden er det ikke sjovt at skuffe en 4-årig barn, der i en uge har glædet sig til varen.
Vi må æde den i os men handler aldrig igen hos sjovhilsen.dk og vil grundigt overveje, hvorvidt denne type varer er værd at købe via internettet. Et point til de rigtige butikker og den lokale legetøjsbutik.
Opdatering
Butikken har forsøgt at standse denne anmeldelse ved at kræve købsbevis. Dette er sket på BAGKANTEN og ikke inden anmeldelsen. Jeg finder det stærk kritisabelt, at velbegrundede anmeldelser med få stjerner skal legitimeres ved et købsbevis men ikke dem med gode stjerner. Det er utroværdigt og det burde være ens for alle, at man enten skal påføre fakturanummer INDEN man starter anmeldelsen eller slet ikke. Jeg har anmeldt andre, hvor fakturanummeret kræves af ALLE inden man får lov til at anmelde virksomheden.
Anmeldelsen er nu kommet på efter, at jeg fremsendte købsbevis STRAKS efter at være blevet blokeret. Alligevel har det taget 5 dage og derved betydet en 5 dages urimelig udelukkelse.
På nuværende tidspunkt er der ca. 20, der har anmeldt sjovhilsen.dk. Selvom jeg kun kan tro, at anmeldelserne er reelle kan det undre mig, at disse 5-stjernede anmeldelse er baseret på mere eller mindre intetsigende tekster, der i gennemsnit er på 10 ord.
Jeg har hevet vurdering fra 1 til 2 stjerner, da jeg fornemmer, at ejeren går op i sin butik og er nærværende. Det ændrer dog ikke ved den vareoplevelse vi har haft.
SVAR til sælger:
Det er en Indiana Jones pistol, der at være lyseblå og orange også viste sig at være at det ringeste plastikkvalitet man kan forestille sig. På niveau med en præmie på Bakken til 20 kr. Pakken VAR åbnet og klisteret med tape. 150 kr. for sådan noget skrammet og L.O.R.T. er simpelthen ikke i orden. Vi har i den lokale legetøjsbutik købt MEGET bedre pistoler (inkl. hylster), af MEGET bedre kvalitet, der i øvrigt kan lyse og lave lyde til blot 50 kr.

Reply from Sjovhilsen
Perfekt service og hurtig levering. Handler helt sikkert ved sjovhilsen.dk igen.

Reply from Sjovhilsen
Super service, hurtig levering, alt i skønneste orden.

Reply from Sjovhilsen
Nem side meget overskuelig. Lækker at se på. Bestilte lørdag. Vare kom tirsdag. Super at det bare spiller. Kan varmt anbefales..