Skafferiet Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Maden er yderst delikat både for øjnene og i smagen. Og denne gang med grillet dansk okse, mega lækkert. Vi hyggede os med delefadene. En sød ung pige leverede maden og fortalte om retterne. Til hver... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig dejlig mad. Lækkert, nyskabende og spændende. Primært lokale og økologiske varer Har købt takeaway til gæster som alle var helt vilde med maden. Har haft Skafferiet til at stå for maden til e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fantastisk barnedåb ved Skafferiet. Kommunikation inden arrangementet, service, mad og lokation var helt perfekt. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

Rated 5 out of 5 stars

Skafferiet leverede mad til vores bryllup i juni 2026. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse - fra planlægningen af menuen med Jon til maden på dagen. Lokale kvalitetsråvarer i sæson t... See more

1. Caterer
  2. also in
  3. Banquet Hall

Written by the company

Skafferiet laver økologisk mad af allerhøjeste kvalitet til livets store fester og til alle mulige andre arrangementer, store som små. Vi har stort fokus på ordentlighed i både råvarer og kokkehåndværk og på bæredygtighed i alle processer! Skafferiet har Økologisk Guldmærke, hvilket vil sige at vi benytter 90-100% økologi.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Helt igennem lækker mad

Helt igennem lækker mad, med gode råvarer. Meget veltillavet og flot præsenteret. Det hele spillede :-)

August 23, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Emma. Så dejligt at høre, at I var glade for det og at I havde en dejlig fest! Vi nød også at være med :) Mange hilsener Jon og Skafferne

Vanvittig lækker mad

Vanvittig lækker mad - ganske enkelt! Jon lyttede til alle vores ønsker til bryllupsmenu og ramte plet på det hele! En helt igennem unik oplevelse for os og vores gæster, så en kæmpe anbefaling herfra!

August 16, 2022

Reply from Skafferiet

Kære Henriette og Søren. Mange tak for jeres tilbagemelding, vi er helt utroligt glade for at høre at I og gæsterne satte pris på vores bidrag til jeres store dag! Vi nød også at være med, sikke en god fest I havde stablet på benene :) Mange hilsener Jon og co.

Velsmag i høj kvalitet

Super lækkert og dejlig mad i meget høj kvalitet og dygtig kok der stod for anretningen. Kan virkelig anbefales.

August 4, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Lindy. Tak for ordene og anbefalingen! Vi er rigtig glade for at I syntes om det :) De bedste hilsener fra Jon og co.

Fantastisk oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse - fra start til slut. Rigtig god dialog med Jon omkring sammensætning af menu, så den matchede vores setup. Vi fik leveret maden præcis som aftalt, alt spillede og fantastisk mad, der fuldt ud levede op til vores forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang, vi får leveret fra Skafferiet.

June 30, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Janne. Mange tak for ordene, vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse med os! Vi ses igen ;) Mange hilsener Jon

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Både på selve dagen med servering og i processen op til. God og professionel service, stor ekspertise på valg af råvarer og sammensætning. Rigtig god betjening på selv dagen med servering og ikke mindst fantastisk lækker mad.

June 10, 2022

Hej Henrik.
Så dejligt at høre, at I var glade for vores bidrag og at I havde en god dag!
Vi nød også at være ude hos jer i lørdags :)
Mange hilsener Jakob, Jon og resten af Skafferne

Lækker og spændende mad

Lækker og spændende mad, god og enkel vejledning til klargøring og en meget fin indledende dialog. En helt igennem god oplevelse.

May 23, 2022

Hej Reino.
Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at I havde en god oplevelse med os!
Mange hilsener Jon og resten af Skafferiet

Fremragende!

Skønt at et lokalt køkken kan være SÅ godt. Personligt og professionelt håndteret fra henvendelse til slut. Maden er spændende, ‘grøn’, smuk at se på og særdeles velsmagende. Der er rigeligt med mad og resterne var også gode. Flot anrettet og der er noget for enhver smag. Fisk, kød og tilbehør var fortrindeligt og det er ikke sidste gang der bestilles mad fra Jon/Skafferiet i Hinnerup!

May 17, 2022

Reply from Skafferiet

Mange tak for de pæne ord, det glæder os virkelig, at I nød vores bidrag til konfirmationen! Vi ses igen en anden gang - det vil vi se frem til ;) Mange hilsener Jon og resten af Skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Det var en super god oplevelse at holde…

Det var en super god oplevelse at holde konfirmation på skafferiet. Sublim mad og god service. Så bliver det ikke bedre
Tak for en dejlig dag i skønne rammer.

May 10, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Kristine. Så dejligt at høre, tak for det! Vi nød også at have jer her :) De bedste hilsener Jon

Lækre hapsere

Maden var lækker og indbydende.
Det var nemt at servere og tog sig flot ud på bordet.

May 4, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Katrine. Mange tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for, at I havde en god oplevelse med vores mad! Mange hilsener Jon og co.

Skafferiet skuffer aldrig

Skafferiet skuffer aldrig. Vi har tidligere fået festmad derfra, denne gangen til en konfirmation, og som altid var det virkelig lækkert. Fisken var perfekt, det var nok møreste kød jeg nogensinde har fået, og flere af gæsterne sagde det var den bedste mad de nogensinde havde smagt, og både unge og gamle.

I forhold til at maden er 90 % økologisk, er det også en god pris, og mængden mad var tilpas.

Jeg tilslutter mig savnet af hapseriet til to personer. :-)

April 27, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Karoline. Tak for dine meget pæne ord, dem er vi så glade for! Dejligt at I bruger os igen! Vi glæder os til næste gang - måske med Hapseriet, who knows... ;) Mange hilsener Jon og co.

Hej!

Hej!
Vi var meget tilfredse med en lækker menu. Det var nemt at gå til og der var fin vejledning med, og forøvrigt meget venligt personale.
Axel og Birgit Søgaard

April 14, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Birgit og Axel. Mange tak skal I have, det er vi glade for at læse! Mange hilsener Jon og co. i Skafferiet

Familiesammenkomst på Skafferiet

Mad, vin, betjening, borddækning og lokale alt var 100% i orden. Det kunne ikke være bedre. Det er den mest velsmagende mad, jeg nogensinde har fået,
Det var også for gæsterne en fin oplevelse at spise på Skafferiet.

April 14, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Else. Jeg tror jeg har overset din fine anmeldelse fra april, men det betyder ikke at vi ikke er rigtig glade for den ;) Det betyder meget for os at høre, at I havde en god dag hos os - både du og dine gæster! Vi ses forhåbentlig igen. Mange hilsener Jon og Skafferne

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik mad til en fødselsdagsfest

Vi fik mad til en fødselsdagsfest. Der var mange hensyn og Skafferiet fik det hele til at harmonere for både veganer, vegetarer, kød og fiskespisere på aller bedste måde. Det var SÅ lækker mad!

April 12, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Jytte. Så dejligt at høre om jeres oplevelse og mange tak for anmeldelsen! De bedste hilsener Jon

Super lækkert!

Super lækkert!
Bestilte "VINTERENS GOURMET-MENU" til 10 personer, samt nogle flasker vin de matchede dertil.
Det var en stor succes fra start til slut, med mange komplimenter til maden.
Kødet var fænomenalt, og garnituren lige i øjet - elsker den gode balance mellem kød og tilbehør.
Bestiller helt sikkert derfra igen :)

...men savner deres hapseri og ovnbakker til 2 personer ;)

March 31, 2022

Reply from Skafferiet

Hej Daniel. Mange tak for den fine anmeldelse, vi er så glade for at høre at det faldt i jeres smag!
Vi skal nok forsøge at finde lidt tid til hapserier og måske endda også ovnbakkerne :)
Mange hilsener Jon

Mad til fødselsdag 🇩🇰👍👍

Skafferiet laver det mest fantastiske mad.
Fik mad til fødselsdag, alle var SÅ vilde med det.
Kan kun anbefale dem!!!!

March 21, 2022

Reply from Skafferiet

Wow, Annie. Mange tak for din anmeldelse og anbefaling! Vi er så glade for at I var glade for det. De bedste hilsener Jon

Private dining

Havde Jon hjemme til et private dining event. Det var intet mindre end fremragende!

March 9, 2022

Reply from Skafferiet

Tak for din tilbagemelding, Jonas!
Dejligt at I syntes om det. Vi nød at være hos jer :)
Hilsen Jon

Vinterens Festlige Menu

Tak for en rigtig dejlig madoplevelse.Alle retter præsenterede sig flot. Både grøntsagsspiserne og kødsmovserne havde en fest. De mange farver og smagsnuancer hævede stemningen. Og, det var jo meningen. Det vil vi gøre igen!

February 27, 2022
Unprompted review

Reply from Skafferiet

Hej Vivian. Tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at høre at det faldt i jeres smag og glæder os til næste gang! Mange hilsener fra Jon og resten af Skafferiet.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu fået festmad leveret i Viborg…

Vi har nu fået festmad leveret i Viborg til to fester. 1. Fest var vi 29 og 2. Fest var vi 60. Vi har nu fået tilbagemeldinger fra næsten alle deltagere. De roser maden helt til skyerne. Præsentationen af retterne af Jon blev også nævnt som noget meget positiv.
Vi som holdte festen var 110% tilfredse, skal vi holde fest en anden gang, så er Skafferiet det helt klare førstevalg.
Vil du Jon hilse dine medarbejdere, de bære jo en stor del af æren.
Tak endnu en gang. Dbh AG og Kurt Mikkelsen Viborg.

February 9, 2022
Unprompted review

Reply from Skafferiet

Hej med jer. Tak for roser og hilsen, den er hermed givet videre. Og tak for sidst, vi nød også at være med til at fejre jer :) Mange hilsener fra Jon og co.

Take a closer look