Skisalg Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Køber en hummel børnejakke i start august, og det viser sig at jakken slet ikke er produceret hos Hummel endnu. Får 2 gange lovning af Skisalg på at jakken kommer senest midt september. Start S... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stort udvalg af de rigtige produkter samt til den rigtige pris. Jeg havde et spørgsmål til en jakke, som blev besvaret hurtig og meget kundevenligt. Desuden ankom varen kort efter ordren var lagt.... See more

1. Winter sport Store

Information provided by various external sources

Setweb, Det nemmeste program til selv at vedligeholde, redigere og administrere sine internetsider!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Lynhurtig betjening

Bestilte min Fjällräven Winter jacket i går kl. 14.00 og modtog den i dag 13.00. Så kan det vist ikke gøres hurtigere !!.
Vare er som beskrevet og til en god pris, gebyr for transport fornuftigt.
Vil handle her igen.

December 3, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Trækker penge fra konto uden levering

Det startede meget godt med smertefri bestilling, og bekrfætigelse på at de har modtaget ordren. Et par dage efter endnu en mail, at de nu har behandlet ordren, og der bliver hævet 2174,- fra min konto. Og så venter jeg ellers i spænding. Der går seks dage, hvorefter jeg begynder at undre mig, da der på deres hjemmeside står levering 5-7 hverdage efter bestilling, og nu er der efterhånden gået 11 dage.
Jeg ringer dem op, og de vil undersøge sagen. Tre timer efter bliver jeg ringet op, at der "desvære" er sket et fejl. At de ikke har varen, og at pengene er blevet hævet ved en fejl.
En ting er at varen er udsolgt, det har jeg fuld forståelse for, men at man tillader sig at hæve det fulde beløb for varen + fragt, uden at behandle ordren ikke i orden, og strider vist også imod lov om e-handel.
Det eneste positive ved hele oplevelsen er at jeg, efter selv at have gjort skisalg.dk opmærksom på problemet, har pengene tilbage på min konto efter 10 min. (Efter de har stået på skisalg's konto i ca. 5 dage).

November 11, 2013

Nemt og hurtigt.

Ingen problemer med min bestilling. Fik pakken som aftalt. Så jeg er tilfreds.
UPDATE: Jakken som jeg havde bestilt til min kæreste passede desværre ikke. Men det var ikke noget problem at få pengene retur. Så alt i alt et trygt sted og handle.

December 9, 2012
Rated 2 out of 5 stars

hurtig betjening, men

Jeg bestilte 2 varer, og de ankom faktisk hurtigt til Grønland hvor jeg bor. God service, men da jeg åbnede kassen, var de to varer bare blevet lagt i kassen uden plastikindpakning. Tænk hvis kassen var blevet våd og beskadiget under forsendelsen?! Det er jo ikke så godt, og håber at man retter op det

October 7, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Køb af jakke...

Skulle købe en gave til min kæreste i fødselsdagsgave... Bestilte en jakke i skisalg, som de havde i 5 forskellige størrelser. Bestilte den hun skulle bruge, og inden klokken 16.00, da varen så bliver leveret dagen efter ifølge deres hjemmeside. Klokken 15.45 får jeg en besked om at jakken i den størrelse er udsolgt... Jakken var fuldt tilgængelig på deres hjemmeside, men de havde den ikke. Samtidigt for sent at bestille en anden...

Update: Lars fra skisalg skrev til mig, at han havde den hjemme i den størrelse jeg skulle bruge alligevel. Jeg forklarede ham, at jeg var på arbejde, og ikke kunne bestille den i tide, men han var så flink, at sende den inden jeg havde betalt, da jeg bare kunne betale når jeg kom hjem. Jeg fik så en ordrebekræftelse fra intersport pr. mail, og næste dag var jakken med posten, og pænt pakket ind. Samtidigt skulle jeg ikke betale fragtomkostninger, så tak til Lars.

Jeg var lidt sen til, at ændre min anmeldelse herinde, så det skal lige siges, at Lars var hurtig til, at hjælpe mig efter min første anmeldelse herinde.

February 18, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Nem og let side, hurtig levering.

Købte en North Face Arctic Parka 02.01.12 efter kl. 19.00 Og har fået den leveret her til aften 04.01.12

Nem og let side, hurtig levering.

Kun en detalje med siden:
Da jeg klikkede ind på varen, forsvandt produkt billede.
Betyder ikke så meget, da der er en udførlig tekst om hvad man bestiller.
Og når man først går til Indkøbskurven er der igen både Billede og tekst.

January 4, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en Weather Report anorak, farven svarede ikke til det viste billede på hjemmesiden og der var hul i den ene lomme, skrev til dem og fik svar at jeg selvfølgelig kunne sende jakken retur og at de godt kunne se problemet med farvevisningen, skrev tilbage at jeg trods det, beholdt anorakken og ville få syet lommen, fik straks en mail retur, hvor de refunderede mig 150 kr til syning af lomme. Alt i alt en perfekt behandling og lynende hurttig respons. Handler gerne her igen.

January 3, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Køb af skijakke gik perfekt

Jeg lavede en web ordre hos skisalg.dk en fredag eftermiddag. De havde en skijakke jeg bare måtte eje og den var endda billigere end jeg kunne finde den til andre steder. Bestilte fredag eftermiddag og om aftenen havde jeg en afsluttet ordre på mail samt T&T nummer. Mandag morgen kom posten med jakken. Alt i alt en perfekt handel og et firma jeg gerne handler med igen.

December 20, 2010

Virkelig elendig kundeservice!

Jeg bestiller flere varer på deres hjemmeside, betaler via dankort.
Modtaget så en mail omk. at varene ikke er lager.
Jeg checker deres hjemmeside - varene er der stadig - intet omk. at varene ikke er på lager. Virkelig dårlig serviceniveau!!!
Så må man checke sit lager og update sin hjemmeside, så folk ikke skal bruge tid på ingenting!

Skal lige sige at jeg har bestilt varer på hjemmesiden 3 gange - uden de var på lager - selvom man deres hjemmeside siger det modsatte.
Og jeg har talt med dem pr. telefon - stadig ingen ændringer på hjemmesiden.

March 18, 2009

Take a closer look