Skov Vvs Reviews 14

3-star
2-star
1-star

Mærkelig opførsel.

Ulrik skulle udfærdige en rapport omkring et bagfald på et afløb, som så skulle indsendes til vores forsikring. Ulrik havde mange gode idéer og løsningsforslag og han virker dygtig, seriøs og tillidsvækkende, når man snakker med ham. Jeg rykkede Ulrik flere gange for rapporten og det sidste jeg hørte fra ham, var for over 3 måneder siden, hvor han sagde at han ville have den færdig sidst på ugen. Derefter er jeg blevet lagt totalt på is, efter utallige opkald, emails og sms'er, intet blev besvaret. Som jeg også skrev i en mail til ham, havde det været helt fair og i orden, hvis han bare havde fortalt at han ikke havde tid, ikke magtede opgaven eller noget tredje. Men at ignorere én fuldstændigt er sgu en mærkelig og barnlig opførsel.

July 23, 2025
Rated 4 out of 5 stars

God vejledning og priser

Super sød kundeservice. Ulrik er god til at undersøge evt garantier på de produkter, som er gået i stykker. De er generelt gode til at vejlede og informere om, hvad man selv kan gøre.
Der kan godt gå lidt tid før der ringes tilbage på en aftale. Til gengæld er de super hurtige til at rykke ud, når det brænder på ved en akut vandskade. Rimelige priser.

April 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det ville have været på sin plads at kunne give dette useriøse firma 0 stjerner. Kommer for sent til opgaven hvor man selv ringer til firmaet, overfakturer for materialer. Fræk og flabet i telefonen og når man vil klage over sin regning via mail så får man ikke noget svar.

March 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

“Sørgelig” er min første tanke

Jeg ville ønske at jeg havde læst om Skov vvs inden jeg kontaktede ham.
Jeg blev anbefalet at ringe til “ham”, men havde fået navnet forkert.
Så det var et andet vvs firma jeg var anbefalet.
Helt vild over-fakturering og umulig at komme i kontakt med hvis der er problemer efterfølgende, hvilket der i den grad er…!
Han har ødelagt mere end han har lavet!
Jeg har intet hørt fra ham i 2 måneder og må gå den lange vej med advokat osv.
Jeg kan på ingen måde anbefale Ulrik Skov.
Jeg har ydermere været forbi adressen på hans virksomhed, men den ser tom ud og der holder en bil uden nummerplade. Men han er stadig registreret som aktiv ved cvr. nr
Det er ærgeligt at det er så nemt for ham at ignorere og at man selv skal hele møllen igennem for at få retfærdighed.
Jeg tænker at Ulrik ingen skam i livet ejer, og alle andre VVS firmaer i kongeriget havde været et bedre valg.

November 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis man kunne give nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerner, så havde valgt det. Ulrik kom ud og ville rigtig gerne lave et nyt badeværelse, havde gode ideer - men fik aldrig tilbuddet, ringede til ham et hav af gange, skrev adskillige mail - ingen svar - mødte ham på gaden, hvor han beklagede og ville sende noget - men ingen svar.. Hele mit projekt blev 6 mdr forsinket pga. min tålmodighed med ham, sikke en fejl. Jeg kan ikke udtale mig om skov vvs’s arbejde, for de kom aldrig, og løj mig op i ansigtet. Havde manden sagt ‘beklager, jeg har ikke tid’, så var alt fint. Men han løj og ignorerede i stedet for.
Dette fandt sted i 2018, men valgte den gang at undlade en anmeldelse, men kan nu se at folk stadig bliver snydt og vil dele min oplevelse, så andre er oplyste.

December 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Helt umulig at få kontakt

Jeg er rødglødende af raseri
ALDRIG har jeg oplevet en så dårlig og ringe opførsel af Ulrik Skov

Dygtige medarbejdere men så er alt også sagt om det firma.

skriver flere timer på regning end som der er brugt, lover at se på det men vender aldrig tilbage.
Skriver helt sindsyge priser på bl.a. et T stykke til over 900 kr. plus moms, et T stykke som ikke koster mere end 2-300 ved brødrene Dahl, får regninger på ting som slet ikke er leveret.

Ulrik Skov er TOTALT umulig at komme i kontakt med, har ringet, mailet sms og indtalt besked, han er totalt ligeglad
Har fået lavet for over 140.000 kr. og så denne opførsel
Han kommer ALDRIG inden for min dør mere
Hold jer langt langt væk

September 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Er lige flytte til hyben alle 78 1 th…

Er lige flytte til hyben alle 78 1 th for 2 ugen siden skulle skov vvs kommer og laver min wc fordi de har lavet fejl men der dukke ikke nogen op og de tage ikke ansvar det er ikke min skyl hans medarbejder ikke laver en godt styke arbejder så vil fraråde folk at ikke bruge den firma for de tage ikke ansvar mit tlf nr 25256825

August 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Startede ellers fint, men endte rigtig dårligt!

Startede ellers rigtig fint!
Skov VVS ville gerne komme ud på min adresse og undersøge forholdene. Skov VVS ville herefter sende et tilbud. Jeg hørte aldrig fra dem. Efter to uger skrev jeg den første mail til dem. Hørte ikke noget. Skrev herefter en yderligere mail. Hørte stadig ingenting. Jeg ringede derefter til dem og fik at vide, at de havde glemt mig. Jeg modtog dog aldrig noget tilbud. Jeg ringede til dem igen, og fik igen at vide, at de havde glemt mig. De ville sende mig det efter en dag. Modtog stadig ikke noget. Skrev herefter en mail, for at give dem en sidste chance. Har den dag i dag ikke hørt noget fra dem.
Det skal lige siges, at det ikke var en forkert mail jeg skrev til, for vi havde lidt korrespondance til at starte med inden de kom ud på min adresse.
Derfor kommer denne dårlige anmeldelse! Ikke et firma man kan regne med!
To stjerner for den ellers gode start, men for den dårlige service - eller rettere mangel herpå!

October 27, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Ikke til at regne med

Må desværre skrive som et par af de andre anmeldelser.
Kompetent og tænker i rigtig gode løsninger. Jeg ville ønske han kunne færdiggøre arbejdet eller i det mindste melde tilbage på opkald. Jeg har entrepreneret med ham et par gange, selvom første opgave ikke var god oplevelse. Men ville give det en chance mere. Men kan virkelig ikke anbefales, da aftaler ikke bliver overholdt, og det ikke er til at skabe kontakt. Det er desværre ikke en måde at drive forretning på.

October 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse, at man bare bliver lagt på is.

Mester er rigtig dygtig til kundekontakt. Han virker seriøs, kompetent og tillidsvækkende og tænker i gode løsninger.
Men da opgaven ramte lidt komplikationer gik først opgaveløsningen og siden kommunikationen helt i stå. Firmaet reagerede ikke på hverken telefonopkald, sms eller mail. Jeg prøvede mange gange.
Dog virkede deres udgående mail godt nok til at sende en faktura for det udførte(!)
Jeg betalte med en træls smag i munden og måtte finde en anden håndværker til at gøre opgaven færdig.
Mit råd til virksomheden må være at få nogle mere hensigtsmæssige strategier til at håndtere udfordringer, travlhed eller hvad der måtte trykke(?) For den her stil er virkelig bad business. Jeg kommer ikke tilbage.

June 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Overfakturering og ingen kontakt!

Selve arbejdet er der intet at klage på. MEN de overfakturer på deres timeforbrug og efterfølgende er de umulige at komme i kontakt med.
I vores tilfælde fakturerered de 4,5 time for 2,5 times arbejde!. (skift af en ekspansionsbeholder)
Vi måtte så betale for at de ikke havde det nødvendige værktøj med, som de måtte hente og dernæst (selvom de havde set beholderen) havde den forkerte beholder med, som de så også måtte ud at hente!!
Heldigvis er der mange andre vvs forretninger at vælge imellem :)

February 16, 2022

Is this your company?