Skovfogedstedet Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vi var indbudt til en 50 års fødselsdag…

Vi var indbudt til en 50 års fødselsdag og da vi trådte ind i Skovfogedstedet, blev vi budt hjertelig velkommen af det særdels smilende & venligt personale.
Under middagen, blev vi af en meget kyndig ung kvinde underholdt med hvad de forskellige Retter dels bestod af & hvorledes de var tilberedt (God Stil).
Nuvel, så kom vi til Desserten som bestod af 5 forskellige "Lækkerier"! - Jeg er ikke den store Dessert-Spiser, men jeg nåede da at tage 3 Runder af samtlige, hvilket Aldrig er sket før!
Derefter var der DJ & Fri Bar! - Og Baren blev betjent af den samme unge kvinde som jeg tidl. nævnte, Igen WOW for en god betjening, uanset hvad man bad om, blev serveret hurtigt & med et stort smil!
Jeg var så heldig at jeg også mødte Kokken, i form af endnu en ung kvinde og roste hende for hendes formidable menu & Dessert!
Det var en fantastisk god fest, i de bedste rammer & med et serviceteam som er i topklasse!
Festen sluttede Kl. 02:00 og vi gik tilbage til vores Hytter, hvor nogle skulle da lige have en "Natter" i form af lidt alkohol, inden sengetid, Men næste morgen Kl. 09:00 kom vi op til Morgenmad på "Stedet" vi næsten lige havde forladt & blev mødt af de selvsamme smilende unge kvinder, som serverede vores Kaffe, The & Tag-Selv-Bord!
3 ting som jeg vil fremhæve ved Skovfogedstedet! - 1). De er serviceminded, smilende & har en god kontakt til gæsterne!
2). På Intet tidspunkt, under middagen, manglede der Vine eller hvad gæsterne nu ellers ønskede at drikke!
3). Maden? - Alle 3 Retter var en Fest for både Mund & Mave!
Jeg kommer Meget gerne igen!
-- OG bare for en god ordens skyld, så er jeg hverken i familie eller dyrker omgang med Ejeren eller Personalet!
Denne Bedømmelse, kom fra en speciel God oplevelse!
Med en venlig hilsen
Tonny K. Olsen

April 6, 2024

Oplevelse

Fantastisk personale.
Oven ud god service.
Fantastisk lækker mad.
Er sikker på vi skal spise der igen når vi igen kommer på de kanter.

September 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kære alle & Skovfogedstedet i…

Kære alle & Skovfogedstedet i Vemmetofte. Vi har i dag lige været på besøg hvor vi fik serveret en gennemført italiensk menu med 5 kolde retter + 2 varme. Hertil fik vi serveret brød. Vi valgte 1 flaske god rødvin samt isvand til maden. Endeligt fik vi serveret tiramisu til dessert hvor vi valgte ægte espresso + café latte.
Wauw en fin oplevelse. Maden, servicen, omgivelserne, alt-i-alt en perfekt oplevelse, som i sig selv er sjælden på disse kanter. Vi kan varmt anbefale alle der værdsætter lækker mad med top service, at slå vejen forbi denne perle, som ligger i Vemmetofte skoven direkte ud til havet. Tak for en super oplevelse.

October 29, 2021

Det hele spillede bare

Velsmagende mad, super betjening, dejlige omgivelser, god vin, dejlig grappa (først undrede vi os over, at der ikke var et par stykker at vælge mellem - vi er glade for grappa - men den på hylden var virkelig dejlig, så hvorfor have et større udvalg; een GOD er jo nok…).
Vores første besøg, men absolut ikke det sidste. Vi har allerede booket bord igen og inviteret gode venner til at dele Skovfogedstedet med os. En varm anbefaling herfra.

August 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted og helt fantastisk…

Dejligt sted og helt fantastisk personale! Det er et fedt koncept de kører med muligheden for dele-mad hvis man ikke kan beslutte sig. Vi fik deres sommermenu med basilikum panna cotta og friske rejer, burratta med asparges, tortellini og tapas. Virkelig lækker mad.

July 24, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det er bare den bedste tapas …

Det er bare den bedste tapas jeg nogensinde har smagt. Veltilberedt, flot anrettet og en himmelsk smag. Super venlig og sød betjening. Dejlig restaurant og fine omgivelser. Bestemt et besøg værd. Jeg kommer absolut helt sikkert igen. Tusind tak for en god oplevelse.

June 2, 2021

Ekstraordinær og kulinarisk…

Ekstraordinær og kulinarisk overraskelse... Tusinde tak for en eventyrlig stor og ekstraordinær og kulinarisk oplevelse at besøge jeres skønne sted, lørdag aften. :)

Trods vores sene ankomst, blev der tryllet i køkkenet, og den lækreste paletten af både kolde og varme italienske specialiteter blev præsenteret.

Det smagte forrygende og varierede dejligt i smags oplevelsen....

Tusinde tak for en fantastisk ekstraordinær service med stort smil på læberne.
En ny sand perle, på Stevns 😍😍

May 24, 2020

Fantastisk sted

Fantastisk sted, og skønne mennesker der yder en god service og god stemning - skal helt sikkert anbefale det, og kommer snart igen.

October 20, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Sparsomt udvalg i forhold til prisen

Sparsomt udvalg i forhold til prisen.
Maden skulle tages med skeer, hvor specielt det grønne var svært at få over på sin tallerken.
De to lune retter var ikke noget at skrive hjem om.
Forventer man at få et overdådigt måltid med masser af kød, så er det ikke stedet man skal besøge.
Ikke et sted jeg kommer mere end den ene gang.

November 9, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Mageløs mad og værtsskab ved ny forpagter. Gastronomisk bullseye!

Vores 27 mands selskab havde den ære at blive Claus og Lines ilddåb, da vi fejrede konfirmation blot tre uger efter de fik overdraget nøglerne til Skovfogedstedet! Det kom bag på mig hvor ambitiøst et projekt disse to lune og beskedne mennesker har kastet sig ud i. Alt gik op i en højere enhed med en ivrig og ubegribeligt talentfuld gastronomisk supermand af en restauratør der vred vrangen ud på sig selv - og sin familie! - for at kære sig om os og imødekomme vores ønsker.
Restaurant Skovfogedstedet ligger så smukt og smilende mellem skov og strand, at man må tage sig sammen for ikke bare at fortabe sig i udsigt og stemning. Lokalernes indretning er æstetisk lys og let og inddrager skov og strand, de smukke, rustikke plankeborde binder omgivelserne sammen med maden der serveres; uden overhovedet at have forstand på det, må det være hvad man kalder for molykylær gastronomi. Vi fik serveret sanselige, smukke og velsmagende retter, det var små kunstværker, der på en gang frydede og mættede. Line og Claus, og deres skønne familie var så utroligt søde og imødekommende. Det var på alle måder en fantastisk fornøjelse at være i deres kyndige hænder. Jeg kan ikke anbefale restaurant Skovfogedstedet hjerteligt nok!

April 23, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig mad og lang ventetid

Bestilte frokostmenu og har aldrig fået mere elendig foccasiabolle med kylling. Der var stort set kun store stykker iceberg salat i bollen og kun små bitte, tørre kylling stykker i. Vi fik serveret et glas vin og en øl, men havde stort set drukket det, da vi fik maden serveret, da ventetiden var så lang.
Stedet ligger ellers helt perfekt med udsigt over vandet.

May 29, 2014

Is this your company?