Vi var indbudt til en 50 års fødselsdag…
Vi var indbudt til en 50 års fødselsdag og da vi trådte ind i Skovfogedstedet, blev vi budt hjertelig velkommen af det særdels smilende & venligt personale.
Under middagen, blev vi af en meget kyndig ung kvinde underholdt med hvad de forskellige Retter dels bestod af & hvorledes de var tilberedt (God Stil).
Nuvel, så kom vi til Desserten som bestod af 5 forskellige "Lækkerier"! - Jeg er ikke den store Dessert-Spiser, men jeg nåede da at tage 3 Runder af samtlige, hvilket Aldrig er sket før!
Derefter var der DJ & Fri Bar! - Og Baren blev betjent af den samme unge kvinde som jeg tidl. nævnte, Igen WOW for en god betjening, uanset hvad man bad om, blev serveret hurtigt & med et stort smil!
Jeg var så heldig at jeg også mødte Kokken, i form af endnu en ung kvinde og roste hende for hendes formidable menu & Dessert!
Det var en fantastisk god fest, i de bedste rammer & med et serviceteam som er i topklasse!
Festen sluttede Kl. 02:00 og vi gik tilbage til vores Hytter, hvor nogle skulle da lige have en "Natter" i form af lidt alkohol, inden sengetid, Men næste morgen Kl. 09:00 kom vi op til Morgenmad på "Stedet" vi næsten lige havde forladt & blev mødt af de selvsamme smilende unge kvinder, som serverede vores Kaffe, The & Tag-Selv-Bord!
3 ting som jeg vil fremhæve ved Skovfogedstedet! - 1). De er serviceminded, smilende & har en god kontakt til gæsterne!
2). På Intet tidspunkt, under middagen, manglede der Vine eller hvad gæsterne nu ellers ønskede at drikke!
3). Maden? - Alle 3 Retter var en Fest for både Mund & Mave!
Jeg kommer Meget gerne igen!
-- OG bare for en god ordens skyld, så er jeg hverken i familie eller dyrker omgang med Ejeren eller Personalet!
Denne Bedømmelse, kom fra en speciel God oplevelse!
Med en venlig hilsen
Tonny K. Olsen