Vi besøgte i dag Kræs og Krusninger
Vi besøgte i dag Kræs og Krusninger. Maden var god, betjeningen var venlig, og stedet har en hyggelig atmosfære.
Desværre blev den ellers gode oplevelse ødelagt til sidst. Efter jeg havde betalt regningen, opdagede jeg en fejl og gjorde opmærksom på den. Den søde unge servitrice, som havde lavet fejlen, bad sin chef om hjælp, da hun var usikker på, hvordan hun skulle tilbagebetale det beløb, jeg havde betalt for meget.
Chefen var tydeligvis stresset, men valgte at skælde den unge medarbejder ud foran mig. Hun sagde blandt andet, at det eneste, medarbejderen skulle, var at tage imod betaling, og at hun ikke engang kunne finde ud af det. Jeg bemærkede, at jeg syntes, det var synd at irettesætte en ung medarbejder på den måde foran kunder. Til det svarede ejeren, at jeg ikke skulle blande mig i, hvordan hun talte til sine ansatte.
Det gjorde mig virkelig trist på den unge medarbejders vegne. Alle kan begå fejl, og de bør håndteres med respekt – især over for unge mennesker, der er ved at lære.
Derfor vælger jeg desværre ikke at komme igen. Selvom maden var god, og stedet er hyggeligt, har jeg ikke lyst til at støtte en virksomhed, hvor medarbejdere bliver behandlet på den måde.