Slagelselift Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Forsøg på overfakturering, dårlig kommunikation og slidte lifte

Først og fremmest modtog vi en ufunktionsdygtig 57m lastbillift, Som resulterede i at vi havde to mand stående stille 1 time og 45min.
Dernæst forsøgte de at få os til at underskrive timesedler, hvor de havde inkluderet tiden, som de skulle benytte på at få repareret liften.
Dernæst havde vi ikke modtaget info omkring der afmeldingsprocedure, som man åbenbart selv skulle finde via er masse undersider på deres hjemmeside. Dette resulterede i 2 ekstra dages leje, hvilke reelt gjorde vores opgave til en underskudsforretning.
Jeg gjorde Slagelse Lift opmærksom på at jeg ikke var blevet orienteret om afmeldingsproceduren, men de fralagde sig alligevel alt ansvar.
Slagelse Lift og en upålidelig og svag samarbejdspartner, som jeg på det kraftigste vil fraråde at benytte.

April 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hver gang vi ringer er der aldrig…

Hver gang vi ringer er der aldrig problemer med hverken levering eller at få en lift

January 1, 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for dine pæne ord og de 5 stjerner. De betyder meget for os!

Vores mål er altid at være tilgængelige og at det skal være nemt at leje en lift der dækker præcis det behov vores kunder har. Vi er glade for, at det også er den oplevelse du har.

Vi forstår udmærket, at 'tid er penge'. Derfor benytter mange af vores kunder også muligheden for, at få liften leveret til den lokation, hvor den skal bruges. Det koster selvfølgelig en smule, at få den leveret og afhentet, men det sparer dig og andre kunder for en masse tid på vejen.

Igen, tusind tak for ordene og de 5 stjerner 🤗

Levere god service og gode medarbejder

Levere god service og gode medarbejder

January 2, 2025

Hej Claus,

Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. De betyder meget for os som virksomhed og for vores medarbejdere. Du har givet dem et klap på skulderen og det er vi utrolig glade for.

Vi glæder os til igen at hjælpe dig med lifte eller materiel.

Rated 4 out of 5 stars

Vi fik rigtigt god hjælp da vi skulle…

Vi fik rigtigt god hjælp da vi skulle sidder antenne op

October 15, 2024

Hej Nikolaj,

Tak for endnu en god 4-stjernet anmeldelse 😊 Vi er utrolig glade for for, at vi kunne assistere dig og gøre din opgave hurtigere, lettere og mere sikker at løse.

Rated 4 out of 5 stars

Man bliver mødt med en professionel…

Man bliver mødt med en professionel tilgang til tingene

November 27, 2024

Hej Peter,

Tusind tak for de 4 stjerner og de søde ord om vores medarbejdere. Det betyder rigtig meget for dem - det hjælper helt sikkert på deres julehumør, at du giver dem et klap på skulderen! TAK!

De bedste julehilsner fra
Slagelse Lift

Rated 5 out of 5 stars

Vi er så glade for i kan hjælpe os med…

Vi er så glade for i kan hjælpe os med vores opgaver i højden, uden jer var det aldrig lykkedes.

Tak for jer 👍

December 9, 2024

Hej Jacky,

Tusind tak for de pæne ord og ikke mindst de 5 stjerner 🤩 Vi er SÅ glade for at kunne hjælpe med jeres opgaver i højden 👍

De bedste julehilsner fra

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lejet lift til mit malerfirma

Jeg har lejet lift til min malervirksomhed i 16 dage.
Jeg har malet altanrækværker på Nørrebro.
Undervejs fik jeg flere vejrligsdage som følge af regnvejr. Udlejnings konsulenten sagde bare “ OK Jørgen, du får en vejrligsdag”, når jeg ringede inden kl. 09:00 og meddelte, at alt var vådt og jeg ikke kunne male. Nu når arbejdet er overstået får jeg en regning fra Slagelse Lift på 18 dages liftleje. De vil nu have betaling for halve dage ved vejrlig. Det er helt nyt for mig og jeg har været i gang i mange år.
Desuden holder de ikke aftaler med at vende tilbage såfremt der er opstået et problem.
Jeg vil aldrig mere gøre brug af Slagelse Lift.

September 2, 2024

Hej Jørgen,

Vi beklager meget den oplevelse du har haft. Der er helt sikkert ting vi kunne have gjort bedre i denne proces.

Du var rigtig flink til at ringe og melde vejrlig. Du har ret i, at du ikke skal faktureres for vejrligsdage. De dage du har meldt vejrlig, kan vi dog konstatere, at liften har været i brug på trods af din melding. Når vi kan se at liften er i brug, så ophæves vejrlig og normalt ville du blive faktureret for hele dagen. Vi kunne dog se, liften kun blev benyttet få timer og derfor valgte vi kun at fakturere dig for halve dage. Så det er forklaringen på din faktura. Det skulle vi selvfølgelig have været bedre til at oplyse dig om på telefonen.

Vi har gennemgået de henvendelser vi har fået fra dig og kan godt se, at vi ikke er vendt hurtigt nok tilbage til dig. Vi lægger os fladt ned ift. tilbagemelding – den har ikke været tilfredsstillende og har ikke levet op til vores interne standarder. Det beklager vi utrolig meget.

Den service du har oplevet, afspejler ikke det niveau vi normalt tilbyder vores kunder. Vi beklager derfor meget, at du fik denne dårlige oplevelse.

Vi håber du var tilfreds med liften, som du lejede af os.

Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at leje en lift hos os, så er vi klar til at lave en aftale, som kompenserer dig for den oplevelse du har haft.

Slagelse Lift

Rated 1 out of 5 stars

Ringede og bookede en lift til lørdag i…

Ringede og bookede en lift til lørdag i Glostrup. Den skulle jeg hente fredag eftermiddag. Manden der introducerende mig for liften, sagde at jeg kunne aflevere den lørdag, for så ville jeg kun blive bonnet 1 dag. Så jeg afleverede den tidlig lørdag eftermiddag.
Regningen dukker op, og man er blevet faktureret 2 dage. Jeg ringer og brokker mig, ganske rigtigt har jeg brugt den både fredag og lørdag. Men jeg blev ikke oplyst om at hvis jeg også brugte den om fredagen, ville jeg blive faktureret 2 dage.
Hvis jeg viste det, havde jeg jo ikke brugt liften om fredagen… da der jo kun var arbejde i liften til 1 dag.
Fatter ikke sådan et firma kan få lov at åbne en ny filial.

June 26, 2024

Kære Peter

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse med vores service.

Vi forstår, at der har været en misforståelse omkring lejeperioden. Som vi tidligere har forklaret telefonisk, følger vi vores lejebetingelser, som specificerer, at lejeperioden beregnes ud fra de dage, liften er i brug. Da liften blev hentet fredag eftermiddag og returneret lørdag, blev den brugt i to dage, hvilket betyder, at du er blevet faktureret for to dages leje.

Det er selvfølgelig beklageligt, hvis der har været uklarhed omkring dette ved afhentningen af liften, hvilket dog ikke er i overensstemmelse med vores opfattelse, eller med den aftale der er indgået med dig.

Slagelse Liftudlejning ApS

Alt er galt her !!!

Dårlig service, bliver hængt ud som dårlig betaler, pga man ikke betaler deres over faktureringer.
Og jeg er meget enig i de andres meninger herinde , 3 gange har jeg også taget dem i at overfakturer.

hold jer langt væk fra det fup nummer.
Kunne man give 0 stjerner fik de det

January 26, 2024

Oplever mig totalt snydt

Oplever mig totalt snydt af Slagelse Liftudlejning. Bliver overfaktureret jf. noget, som de har i nogle betingelser, som ikke er udleveret til mig til trods for, at jeg tydeligt ved booking beskriver min brug af liften samt ved afhentning spørger til papirer og betingelser, og jeg forventer jo noget, som jeg skal underskrive. Der er ingen papirer og informationer. Det oplyses først på fakturaen efterfølgende. Det er bondefangeri. Pas på med det firma!

August 3, 2023

Bakkede ind i hegn

Da firmaet skulle noget hos en af naboerne til mit hus, bakkede chaufføren ind i hjørnepælen på mit hus, der sad tre folk i gården da det skete, og de og chaufføren var enige om hvad der var sket, at stolpen var knækken helt nede. Billeder blev taget og jeg sendte alt info til firmaet. De lovede at lave det. Jeg rykkede mange gang med lovning om at det blev lavet. Hegnet blev holdt oppe ved hjælp af støtte og til sidst, 3 måneder efter brækkende det helt sammen. Nu ville Slagelse lift pludselig ikke lave hegnet og nægtede at have del i det.

June 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har handlet med en værre slyngel virksomhed!

Jeg har aldrig handlet med en værre slyngel virksomhed end Slagelse Lift og deres tilhørende filial Sorø Lift. Kan på ingen måde anbefales.

Tilbage i januar 2021 bestiller vi en 5-personers vogn til levering den 1. maj 2021, med en forventet lejeperiode på 3 mdr. Den 30. april (dagen før vognen skal leveres) bliver vi kontaktet af Slagelse Lift, der fortæller, at det ikke er muligt at levere en 5-personers vogn grundet en skade. I stedet tilbyder de at levere en 3-personers vogn samme dag, og medgiver samtidig, at en 5-personers vogn vil kunne leveres ca. 3-4 uger senere når skaden udbedret. Vi godtager tilbuddet om at modtage en 3-personers vogn på en præmis om, at en større vogn bliver leveret inden maj måned udløber - og selvfølgelig fordi vi ellers ikke har noget sted at bo fra den 1. maj, hvilket er dagen efter de ringer.

Den 1. maj kontakter vi så Slagelse og fortæller, at vi ikke ser det holdbart at bo i en 3-personers vogn måneden ud, to voksne og to børn. Den efterfølgende uge kontakter de og tilbyder, at vi kan få leveret en 5-personers mandskabsvogn frem til vores oprindelige 5-personers vogn (m. opholdsstue) er klar. Dette tilbud takker vi nej til, da vi ikke har behov for flere sengepladser, men et opholdssted, og fordi vi gerne vil undgå at flytte vogn tre gange på én mdr. Ligeledes er præmissen på daværende tidspunkt, at vi fortsat kan få leveret en 5-personers vogn inden for 3-4 uger.

Den 9. maj får vi så en tilbagemelding om, at der muligvis vil gå op til 6 uger før skaden på vores 5-personers vogn er udbedret. Dermed skulle vi bo i en 3-personers vogn i halvdelen af vores lejeperiode. Dette medfører til, at vi den 10. maj skriver en mail til Slagelse, hvor vi medgiver, at vi villige til at blive boende i en 3-personers vogn i resten af vores lejeperiode såfremt, at vi modtager en kompensation. Denne mail bliver aldrig besvaret.

Herfra er kommunikationen fra Slagelse Lift yderst begrænset, og efter længere tids tavshed bliver vi i juni henvist til Sorø Lift. Da vi kontakter Sorø fortæller de, at de egentlig ikke har noget med sagen at gøre, og at de ikke kan give nogen klar melding om, hvornår 5-personers vognen er klar eller om den overhovedet bliver det.

I mellemtiden hører vi ikke noget tilbage fra Sorø Lift ang. kompensation. I stedet modtager vi en faktura for leje i maj mdr., hvor det fremgår, at vi skal betale for en ekstra dags leje - umiddelbart fordi vi modtog den 3-personers vogn den 30. april og ikke den 1. maj, som var den oprindelige aftale. Dette gør vi selvfølgelig opmærksom på, men får ikke noget svar.
Omkring slutningen af juni kontakter vi igen Sorø Lift, da vi hører noget fra Slagelse Lift, og de fortæller, at en 5-personers vognen nu er beskadiget på ubestemt tid. Den 28. juni får vi så endelig svar fra Slagelse Lift på vores mailen ang. fejlen i fakturaen - alt knap en måned senere - som tilbyder det de kalder "good will" 900 kr. ekskl. moms pr. mdr. Vi svarer tilbage, at vi ikke mener (hvilket vi stadig gør), at den kompensation rimelig grundet ovenstående. Herfra hører vi ikke noget tilbage fra Slagelse Lift eller Sorø Lift.

Ud over den manglende kommunikation og ansvarsfralæggelse fra Slagelse Lift og Sorø Lift, er der flere kritisable forhold, som gør sig gældende for vores lejeperiode - bl.a. en kogeplus, der stopper med at virke, en vaskemaskine, der går i stykke - som ikke bliver forbedret selvom vi gang på gang kontakter dem.

Her to måneder senere i oktober bliver vi kontakten af en tredje person fra Slagelse Lift, som indikere, at vi prøver at snyde dem ved manglende betaling. Da vi gør opmærksom på, at vi mangler stadig svar vedr. rimelig kompensation. Vi får igen en tilbud om good will, hvilket vi naturligvis takker nej til, men svare at vi gerne vil vende mulighed for kompensation. I dag har vi så modtaget en inkassovarsel fra en fjerde person.

Hvis I kan folkens - så find nogle andre at leje fra/handle med.

October 14, 2021

Lejede trailerlift

Lejede en gammel trailerlift istedet for at stå på en stige for at male mit hus.

Sparede rigtig mange arbejdstimer og gjorde det meget nemmere og sikkert.

Kan anbefales.

August 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Fralægger sig ansvar og snyder…

Fralægger sig ansvar og snyder privatpersoner.

Jeg kan på ingen måde anbefale at man indgår samarbejde med Slagelse Lift.
Jeg fik en skade på min parkerede bil, påført af en af deres chauffører. En skade de på trods af en seddel i ruden, ikke vil tage ansvar for.

Jeg har optil flere gange forsøgt at kommunikere med dem, men uden held og uden at de har gjort en indsats for at påtage sig det ansvar og udbedre de skader de har påført.

Min erfaring med byggebranchen er at det selfølgelig går stærkt en gang i mellem og der arbejdes med store maskiner. Derfor er det også ekstremt vigtigt at man handler og tager ansvar på de fejl og skader der sker!

Jeg vil derfor ALDRIG anbefale nogen at samarbejde med Slagelse Lift, grundet denne mangel på ansvarstagelse. For når den ikke eksisterer overfor uskyldige privatpersoner, eksisterer den heller ikke overfor samarbejdesparter.

Arkitekt København, Josefine

June 21, 2020

Kære Josefine

Vi er meget kede af din opfattelse af sagen, og tillader os at stå en smule uforstående overfor din anmeldelse.

Vores oplevelse er at vi har haft en løbende korrespondance vedr. din skade, som på korrekt vis er anmeldt til de respektive forsikringsselskaber, og som vi mener at vi har bidraget til på bedste vis.

Da sagen netop er en forsikringssag, er det forsikringsselskabet, der har behandlet skaden. Vi kan forsikre at Slagelse Lift har ikke modarbejdet, eller på anden måde forsøgt at fralægge os vores ansvar. Mail pr. d. 31 maj i år, bekræfter vi at hvis forsikringen vurderer at vores erhvervsforsikring skal dække skaden, er det naturligvis helt i på sin plads.

Vi er selvsagt kede af forsikringssagen, og ønsker også denne løst på bedste vis.

Mvh Slagelse Lift

Fantastisk service!

Jeg lejede en trailerlift forrige weekend og følte mig straks tryg ved min første telefonsamtale. Deres gode råd og vejledning i telefonen gjorde at vi blev enige om en 15-meter trailerlift. Da liften blev leveret fik jeg en god og fyldestgørende instruksion af chaufføren. Liften var helt ny og virkede upåklageligt.

Jeg havde en rigtig god oplevelse og kan klart anbefale Slagelse Lift.

June 22, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Leje af minigraver

Minigraveren kørte upåklageligt og blev leveret/afhentet som aftalt.

Den telefonisk aftale med pris ville jeg dog ønske jeg havde fået på mail inden jeg accepterede.

Prisen pr. dag var steget fra 12-1300.- i telefonen til 1432.- pr. dag. Selv om jeg fik, med kort varsel forlænget lejen weekenden over og søndagen gratis er det stadig et stykke fra prisen.

Der blev ikke oplyst pris på levering og afhentning (og jeg spurgte ikke) men 425.- pr. vej - distancen var 1,6 km det vil sige 3,2 km ialt som koster 850.- + moms. Latterligt! 265.- pr. km + moms!

April 30, 2011

Reply from Slagelselift

Jeg er ikke enig i beskrivelsen af forløbet. Maskinen var i brug 3 dage og vi gav 50 % rabat på weekendlejen, svarende til en gennemsnits pris på 955,00 + moms og forsikring pr. dag. Transporten er ikke pr.km. men dækker inden for 10 km. og omfatter både læsning her hos os kørsel og aflæsning på kundens adresse og naturligvis også arbejdsløn til chauffør. Det gør ikke den store forskel om vi kører 4 eller 10 km så derfor har vi enhedspris på transport. 425,00 kr. er vist i den lave ende når man taler maskintransport.

Take a closer look