Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har endnu en gang haft fornøjelsen af at forkæle mig selv hos Beauty Boss v/Elsemary, og som altid var det en helt fantastisk oplevelse. Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu for anden gang fået lavet Korean lashlift og efter mange år med almindeligt lashlift, har det været en total gamechanger for mig! Jeg har ofte haft problemer med at vipperne hurtigt mis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået genoptegnet de smukkeste permanente øjenbryn af Else-mary. Først var det de fornuftige priser og gode anmeldelser som gjorde, at jeg turde betro mig til beautyboss. Det føl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har fået lavet eyeliner hos Elsemary Beauty Boss, og kan kun varmt anbefale stedet. Jeg blev mødt af en sød og venlige Elsemary, som forstår at berolige en gammel nervøs kone 😊. Hun er yders profes... See more

1. Beauty Salon
  2. Make-Up Artist
  3. Permanent Make-Up Clinic
  4. Specialized Clinic
  5. Weight Loss Service

Written by the company

Hos Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop sætter vi dig i fokus. Her sætter vi god tid af, så vi kan give dig en oplevelse i verdensklasse. Du går ikke kun herfra afslappet, men også med en synlig forskel og forbedring udenpå såvel som indeni. Klinikkens fokus og speciale er på permanent makeup af bryn, eyeliner og læber. Bodywraps inkl. infrarød varme og LashLift.

4.7

3-star
2-star
1-star

Dejligt sted at komme

Jeg har gået i et forløb ved Elsemary og har fra dag 1 følt mig i meget kyndige hænder. Hun er sød, smilende og meget kundeminded. Man mærker virkelig at hun gør sit yderste for at det bliver en god oplevelse af selvforkælelse og at man er i centrum.
Der bliver lagt meget vægt på at det er ens egen oplevelse af resultatet og ikke hendes oplevelse eller erfaring.
Et virkeligt dejligt sted at komme hvor roen sænker sig i den behagelige atmosfære og hendes elskelige væsen.

May 11, 2023

Reply from Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for de vildt flotte ord🥰 Jeg er så glad for at du føler dig tryg og godt behandlet. Det er i bund og grund det aller vigtigste altid 👌🏻 Jeg glæder mig til at se dig snart igen 👏

Advertisement

Opstramning af hud

Jeg startede hos Elsemary for at få gjort noget ved mine mormorarme. Så efter hun havde set på det blev vi enige om at begynde med opstramning af huden. Hun er altid venlig og imødekommende. Lytter til en så man får det man gerne vil have. Jeg har fået et rigtig godt resultat med mine arme. Jeg er nu begyndt med opstramning af maven. Elsemarie er kanon dygtig. Så overvej du at få opstramning af huden kan jeg 100% anbefale Elsemary. Tak for dig.

March 29, 2023

Reply from Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak fordi de flotte ord - de betyder meget. Og så er jeg bare vildt glad for at kunne hjælpe, og også kunne gøre dig glad :) Vi ses snart igen - så får maven en god tur ;) De bedste hilsner Elsemary

Den rigtig Beauty boss ❤️

Jeg fik behandling-tatovering af mine øjenbryn hos Beauty Boss og jeg eg mega tilfreds med det. Jeg glæder mig hver gang jeg kigger til min reflektion i spejlen. Så smukt gjort. Fokus på høj kvalitet, og behandling med smil. Tak for det. Anbefaler 100%

April 5, 2022

Reply from Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en hilsen ❤️ Jeg er så glad for at du er glad. Vi ses om et par år igen 🤗

Rated 5 out of 5 stars

Hermed mine bedste anbefalinger!

Hermed mine bedste anbefalinger til Elsemary!
Jeg har fået lavet lashlift en del gange, og jeg er altid glad for resultatet!
Elsemary er perfektionist til fingerspidserne, og som kunde er det skønt og betryggende at vide, når man lægger sig på briksen. Resultatet er altid super, og man går altid glad der fra! Derudover er hun rigtig god til at svare på spørgsmål og komme med anbefalinger!
Da jeg tabte en del vipper, og vipperne var tørre, anbefalede hun mig en vippebalsam fra Sanzi. Den er genial, og jeg fælder stort set ikke mere! Da den var så god, har jeg også købt en vippeserum, der har givet mig de længste vipper. Nu er jeg også startet op på brynserum og forventer samme gode resultat som de to andre. Elsemary solgte ikke disse produkter, da hun anbefalede dem, men det er hun netop begyndt på.

December 17, 2021

Reply from Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Amen altså, jeg kan da kun blive varm i hjertet når jeg læser din varme hilsen. Tusind tak for det og dig Mette 🥰👏

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om den venlige…

Jeg har kun godt at sige om den venlige og professionelle måde, man bliver mødt på i klinikken.
Elsemary er meget dygtig, og hun lytter til kundens behov og laver sit arbejde til perfektion.

December 1, 2021

❤️ tak for den dejlige anmeldelse. Den varmer 🤗