SNOER&ZO Reviews

1. Lighting Store
  2. Light Bulb Supplier
  3. Lighting Wholesaler

Written by the company

Wij zijn SNOER&ZO en wij houden van lampen! Al sinds onze oprichting in 2011 zijn wij helemaal gek op lampen. Of het nou een moderne wandlamp, vintage tafellamp of een eigen gemaakte creatie is, wij zijn er gek op! Onze passie voor verlichting komt tot uiting in ons zorgvuldig samengestelde DIY assortiment van prachtige lichtbronnen, strijkijzersnoeren en hoogwaardige lamponderdelen. Wij verkopen alleen producten waar wij achter staan en daarom zijn al onze lampen, snoeren en lamp onderdelen van de hoogste kwaliteit en goedgekeurd voor de Nederlandse en Europese markt. Veilige producten die wij ook nog eens heel betaalbaar kunnen aanbieden.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

prima geregeld

Vier lampen besteld en geleverd gekregen. Ondanks dat ze alle lampen testen en dan opsturen had ik toch een lamp die het niet deed. Gebeld en ze vonden het wel raar dat de lamp het niet deed maar ze hebben netjes en snel een nieuwe gezonden. Keurig opgelost!

August 19, 2026

Best Dennis,

Wat fijn om te horen dat u tervreden bent! Natuurlijk jammer dat één van de lampen het niet deed, maar gelukkig hebben we het snel voor u kunnen oplossen. Heel veel plezier met de vier lampen en bedankt voor uw mooie review!

Rated 1 out of 5 stars

Onbereikbare klantenservice!

Klantenservice telefonisch onbereikbaar en er ook geen enkele reactie op mijn email. Zou het afraden om hier iets te bestellen.

July 17, 2026

Beste Dennis,

Wat vervelend om te lezen dat u ons telefonisch en per e-mail niet kon bereiken.

Van 22 juli tot en met 2 augustus waren wij gesloten vanwege de zomervakantie. Dit hebben wij vooraf op onze website gecommuniceerd via verschillende banners en pop-ups. Gedurende deze periode waren onze klantenservice en telefoonlijn niet bereikbaar. Ik heb alle e-mails bekeken en wij hebben geen email van u mogen ontvangen.

Inmiddels zijn wij weer geopend en behandelen wij alle binnengekomen berichten zo snel mogelijk. Wij vinden het jammer dat hierdoor een negatieve indruk is ontstaan en helpen u uiteraard graag alsnog verder.

Uniek assortiment

Haal hier al jaren als particulier mijn voorraad onderdelen om lampen voor mezelf en vrienden en familie te maken. Topwinkel, hebben onderdelen die anderen niet aanbieden.

July 18, 2026

Beste Do,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw jarenlange vertrouwen in onze winkel! Wat fijn om te horen dat u steeds weer bij ons terugkomt voor lamp onderdelen.

Heel veel plezier met uw volgende projecten!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijk advies en goed assortiment

Per mail advies gevraagd over welke onderdelen ik nodig heb voor het transformeren van een vaas in een lampvoet. Ik kreeg dezelfde ochtend nog een zeer uitgebreide reactie met een duidelijk advies. Daarnaast al eerder eea besteld en sneller verzenden en goede producten. Ik raad deze webshop zeker aan.

February 10, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Duidelijk site met veel aanbod.

Duidelijk site met veel aanbod.
Foutieve bestelling geplaatst (mijn fout!) echter reageren ze niet op de telefoon en op de mail. De foutieve bestelling is wel snel verwerkt, verzonden en geleverd.

En nu?

June 4, 2025

Zo hoort het!

Ik moest wat probleempjes met verlichting oplossen en vind led verlichting te wit. Een prachtig assortiment aan gloeilampen, dimmers enz. op de site. Ik stelde wat vragen via e-mail en werd gebeld door een van de medewerkers die mij prima heeft geholpen. Jammer dat ik niet meer klussen heb want ik zou onmiddellijk weer bij dit bedrijf bestellen.Topservice!

August 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snelle service en groot assortiment

Vorige week een bestelling gedaan bij Snoerenzo maar ik was een onderdeeltje vergeten. Na vriendelijk telefonisch contact kon dit onderdeel nog worden toegevoegd en had ik mijn bestelling de volgende dag compleet in huis! Snelle en vriendelijke service

August 15, 2023

goed en snel

Omdat ik twijfelde over de kleur juiste kleur van het snoer op de foto, heb ik daar eerst even een mailtje over gestuurd gestuurd.
Niet veel later kwam daarop het antwoord en werd de bestelling gedaan. Op de op de website aangegeven dag werd deze bezorgd. Prima

July 14, 2020

Top werk!

Ondanks dat de bestelde bronze cage niet beschikbaar was. Werden we de volgende ochtend na onze bestelling meteen opgebeld met een ander alternatief. Super vriendelijke en actieve houding.

Voor het vervolg van onze verbouwing zullen we zeker weer bij jullie bestellen!

Bedankt,
Groetjes,