See what reviewers are saying
Købte en grå Sødahl toiletbørste (porcelæn/stentøj) da jeg egentlig altid har betragtet mærket som et kvalitetsmærke. Efter få måneder er overfladen, hvor børsten er skruet på, ved at blive hvid. Før... See more
Information provided by various external sources
Med Södahls omfattende kollektion af trendy boligtekstiler og -tilbehør kan du indrette og style alle boligens rum i din personlige stil med luksusprodukter i moderne skandinavisk design og høj kvalitet. Smukke duge, lækre køkkentekstiler, eksklusivt sengetøj til både børn og voksne, bløde håndklæder og gennemført badeværelsestilbehør, skønne puder og hyggelige plaider. Find inspiration i Södahls mangfoldige univers til at skabe dine egne smukke, hyggelige rammer i en inspirerende og favnende atmosfære, hvor familie og venner holder af at være.
Gl. Skivevej 70, 8800, Viborg, Denmark
- +45 88167630
- info@soedahl.dk
- www.soedahl.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Lækkert produkt ( håndklæder)
Lækkert produkt ( håndklæder), hurtigt og let at bestille. Hurtigst levering.
Lækkert sengetøj fra Sødahl
Lækkert sengetøj fra Sødahl - hurtig levering.
Second to none
Jeg har lige vasket lagnet det virker…
Jeg har lige vasket lagnet det virker som om det er en god kvalitet.
Glæder mig til at få det i brug 👍☀️
Pakken var transportskadet ved…
Pakken var transportskadet ved modtagelsen så det er/var en dårlig oplevelse
Pakken var uforsvarlig indpakket og derudover hårdt behandlet af DAO transportøren
Dejligt sengetøj lækker kvalitet
Dejligt sengetøj lækker kvalitet
Hurtig ekspedition
Kan anbefales
Mvh
Verner Trampedach
Super fantastisk service da jeg…
Super fantastisk service da jeg henvendte mig med en reklamation.
Super tilbud på et rigtig lækkert sæt…
Super tilbud på et rigtig lækkert sæt sengetøj, leveret dagen efter. Alt godt..
Dårlige puder
Købte to puder til sofa. De krøller og tager i mod alt -fnug og snavs. De ryger nok ud .
Hej!
Hej!
købte en plaid og et pudebetræk!
Vi ville lige vaske det engang på 30GR
Så nu har vi ingen plaid .?????
For dårligt
mvh
Karsten og Helle
Jeg købte jeres altid lækkert…
Jeg købte jeres altid lækkert satinvævet sengetøj og modtog det allerede efter få dage. Samtidig så købte jeg også jeres gode og sugende viskestykker og karklude. Hvis man vil ha kvalitet så er det hos jer. Derfor har jeg altid handlet mærket.
6 sæt ægte blødhed & sovekomfort … er…
6 sæt ægte blødhed & sovekomfort … er så glad for vores nye sengetøj. Lækkert, gode lynlåse og smukke farver. Lige til at blive glad og veludhvilet af.
Selve sengetøjet er jo smukt men af en…
Selve sengetøjet er jo smukt men af en eller anden grund kan dynen ikke ligge fast inde i betrækket. Dynen glider rundt og selvom jeg ryster den på plads hver dag så går der 5 min så er den igen gledet ned i den ene ende. Og ja det er den rigtige størrelse. Så jeg køber ikke flere desværre
Super kvalitet og hurtig levering til pakkeshop
God overskuelig hjemmeside og fin beskrivelse af varerne. Jeg skulle købe viskestykker og håndklæder til køkkenet, og kvaliteten er super og lever op til forventningerne. Farven "Indigo" var lidt mere "blå" end vist på billederne, men stadigvæk en flot eksklusiv farve - viser, hvor vigtigt det er at billedebehandlingen er i top og svarer til virkeligheden. Hurtig levering.
Super hurtig behandlig af ordren og…
Super hurtig behandlig af ordren og hurtig levering.
Da vi havde fået skrevet fejl modtager…
Da vi havde fået skrevet fejl modtager adresse , var de så søde at nå at endre , min nye adresse og jeg fik pakken hurtig og badefirhængene svare så meget til mine forventninger , farve og kvalitet som altid er Sødals vare lækre kvaliteter.
Så jeg er en meget glad og tilfreds med min pakke 🙏🥰
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik den bedste service af
Mathilde Voergaard.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️fra mig.
Dårlig kvalitet og farver der ikke matcher hjemmesiden
Fik et badeforhæng fra Södahl, og jeg vil ikke anbefale det på nogen måde. Farven matcher slet ikke billederne fra hjemmesiden, og man tror man betaler merpris for bedre kvalitet end andre steder - men det er blot “made in china”, og der hænger lange tråde ud fra syningerne. Det vi har fra Ikea, der er til en tredjedel af prisen, er bedre. Spar dine penge, ligesom jeg skulle have gjort:)