Company replied
Company replied
Pinlig opførsel af dørvagterne. Pumpet op af Steroider, absurd aggressive, står og lukker 16 årige piger ind og tager stoffer med gæster på toilettet. Blev lukket ind af vagterne og efterfølgende sm... See more
Vi var inviteret til navngivingsfest på SOHO i lørdags. Jeg var skeptisk - men det blev gjort til skamme. Maden var rigtig flot. Lækre salater og hjemmebagt brød. Kylling i særklasse. Betjen... See more
Sød og altid meget hjælpsom betjening i Soho på Holbæk havn. De unge damer gjorde virkelig familiefrokosten til en meget god oplevelse !!! Tak <3
Kanalstræde 14, 4300, Holbæk, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 28% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Var på SOHO Holbæk og få et enkelt stykke smørrebrød. Sød og venlig betjening af en nyere ansat, alt gik godt, fik et bord nær baren og bestilte noget smørrebrød. Maden kom hurtigt.
Da bordet var tæt på baren kunne al kommunikation høres - også telefonen, der ringede flere gange og også ringede ud. Til sidst var der en ansat, der åbenbart mistede tålmodigheden med, at telefonen ringede og sagde så jeg kunne høre det "OK, så tager jeg den lortetelefon". Hvis det er sådan, der tales om eksempelvis en kunde der ringer og andre kunder hører dette, så har jeg været der for sidste gang. Respekten omkring opkald, der evt. medfører en booking eller gæster på stedet ligger i min verden på et meget lille sted.
Skulle jeg alene bedømme den nyere ansatte der anviste bord og tog imod bestilling, ville det blive 5 stjerner, som ikke har noget med den dårlige oplevelse/ytring, at gøre.

Reply from Soho food·lounge·music
Jeg var på Soho Roskilde med mine venner og størstedelen af menneskerne var utilfredse med musikvalget - dj’en vidste slet ikke hvad folket gad at høre og hver gang en person foreslog en sang eller prøvede at signalere han skulle slippe til en ny sang blev man mødt med et surt blik. Da jeg kom ind var klokken omkring 01:00 - her vælger dj’en at spille Dance monkey efterfulgt af ed Sheeran shivers. Derudover stoppede han musikken hvert andet sekund og råbte man ikke måtte have glas med ind på floor. Altså kom nu ind i kampen mand folk prøver bare at hygge sig.

Reply from Soho food·lounge·music
Var til fødselsdagsselskab på SoHo Holbæk med en fin smørrebrødsbuffet.
Udvalget var godt, men det kneb lidt med at få fyldt op undervejs.
De unge serveringsmedarbejdere var smilende, hjælpsomme og virkelig søde.
Desværre kunne det samme ikke siges om den ene mere “voksne” tjener, som udstrålede en meget negativ og sur attitude og endte med at dominere helhedsoplevelsen.
Vi forsøgte at købe café latte, men fik at vide, at det ikke var muligt, da vi havde “brugt alle glas”
Da vi spurgte igen cirka en time senere, blev samme svar leveret i en sur tone, inkl. kommentaren om, at vi jo også havde brugt tallerkener.
En meget mærkelig måde at drive forretning på, og bestemt ikke salgsfremmende.
Alt i alt: Søde unge medarbejdere, okay mad – men den ene tjener trak oplevelsen markant ned og blev desværre et samtaleemne rundt om bordet.
Løgn og latin .. vi købte billetter til at komme ind d. 25/12 og blev nægtet adgang og har på nuværende tidspunkt stået i kø i over en time.. vi har betalt for adgang for at være ‘sikre’ på at komme ind.. men det må vi ikke.. vi vil gerne have vores penge tilbage !
Vi har købt billet men kan stadig ikk komme ind
Dårlig oplevelse hele vejen rundt
Vi fik super dejlig smørebrød til en meget fin pris 59 stk. store stykker og et fint udvalg. Vi kommer gerne igen !

Reply from Soho food·lounge·music
Vi havde en meget skuffende oplevelse på Soho Holbæk. Først måtte tjeneren to gange komme tilbage og fortælle, at køkkenet manglede råvarer, så vi ikke kunne få det, vi havde bestilt. Derefter gik der ca. 45–50 minutter, før vi fik maden.
Da den endelig kom, var vores kyllingespyd rå i midten – uacceptabelt og direkte usikkert at servere. På trods af dette blev kun de to spyd trukket fra regningen, hvilket ikke opvejer en aften præget af ventetid, fejl og dårlig kvalitet.
Desværre en oplevelse, vi ikke har lyst til at gentage.
Havde en skøn dag ude i byen. Tager til Roskilde. Før haft super gode oplevelser på soho søde dørmænd, vi 3 voksne over 40år betaler over 200 kr i indgang. Når halvvejs ind på dansegulvet kommer så hvad opleves som en sur yngre dame løbende. Og hiver fat i min venindes arm. Og råber noget jeg ikke kan høre. Så går hun. Forvirret finder jeg ud af det damen fra garderoben. Der siger hendes håndtaske skal afleveres i garderoben. Øh hvad, afleveres hvad så med pung telefon osv. I kan jo kigge i tasken! Siger jeg ovre i garderobe. Og hvor står den regel? Det vil hun ikke diskutere og det hendes vurdering! Så var den ligesom lukket.
Kigger rundt jo ingen jakker vi har 20 grader! Min veninde tager så sin pung i hånden og telefon. Så kommer vi ind kigger rundt. Wow jeg tæller 12 mennesker med os. Godt hun lige fik ødelagt stemningen for den taske. Vi tog et par danse og gik. Lagde ikke en krone i baren og ved ikke om jeg kommer igen. Ved det bare er en sur ung i garderoben. Men 3 søde dørmænd! 3-4 bartendere der intet laver og så sådan en oplevelse! Efter lige at betale for indgang! Havde vi ramt garderoben inden indgang var vi gået igen…
Vi var inviteret til navngivingsfest på SOHO i lørdags.
Betjeningen var frisk, proff og imødekommende. Lige i min smag.
Beliggenheden er jo fantastisk nede på havnen.
Tak til lille Emma for invitationen. Ligeledes Tak til SOHO for nogle skønne timer.
Godt gået!
//David Vinge.
Blev lukket ind af vagterne og efterfølgende smidt ud pga min påklædning som de jo sjovt nok godkendte til at starte med. Nægtede at give mig penge retur når det er dem der laver en fejl. Ejeren var til stede og en også komplet ubehøvlet og decideret flabet omkring det. Pinligt.
Hold jer væk herfra
Frokost
Vi fik super frokost dejlig som vanlig efter frokost blev et par tallerkener ryddet af vi bestilte kaffe med mælk til og dessert kaffen kom med mælk i var lunken gik retur man tager jo tallerkener mm ud før man får kaffe desserten kom aldrig en skulle have en Rom der blev sat et uden der blev sagt værre god da vi skulle betale gav vi utryk af dårlig betjening synd da vi har anbefalet stedet lidt venlighed ville være imødekommet

Reply from Soho food·lounge·music
Bounceren var aldeles racistisk overfor folk af anden etnisk herkomst

Reply from Soho food·lounge·music
Vildt lækkert smørrebrød og super service - tak for en skøn oplevelse i hyggelige omgivelser.

Reply from Soho food·lounge·music
Så dårlig service. Man bestiller dagens ret og 2 små retter.vente på mad i så lang tid.så spørge jeg tjeneren hvornår mad kommer. Så får man svar at det hørte hun ikke. blev næsten natmad,og ikke aftensmad. Så dårligt.og der er kun 3 personer på restaurant. 👎👎👎

Reply from Soho food·lounge·music
Elendig service og ingen kartofler ingen sovs og meget lidt af alt andet. Kommer der aldrig igen
Skulle nok have læst anmeldelserne inden besøg, fordi det siger det hele. Jeg har aldrig oplevet dårligere service. Alt i alt forfærdeligt sted