Sortebro kro Reviews 38

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk oplevelse, både i forhold til service og gastronomi. Vi havde på forhånd besluttet os for deres signaturmenu, men da vi blev præsenteret for aften menuen, blev vi i tvivl..vi en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Maden var fantastisk, vinen en drøm, tjenerne meget opmærksomme. Vi fik en Jubilæumsmenu som prismæssigt passede os mægtig godt. Stedet hyggeligt og alt var rigtig godt. Jeg kan varmt anbefale denne... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Hvad fanen ligner det

Hvad fanen ligner det, Sortebro Kro?! At bede folk om at komme og arbejde seks timer gratis for at “se, om det er et match” – det er simpelthen udnyttelse! Man stiller sig ikke op og slider i opvasken en halv arbejdsdag uden løn, bare fordi I vil spare lidt penge på at teste nye ansatte.

Og så topper I det med at tilbyde en timeløn på sølle 125 kr., hvis man altså bliver ansat bagefter. Det er både uprofessionelt, respektløst og dybt pinligt for et sted, der ellers bryster sig af kvalitet og tradition.

Jeg er rystet over, at en kro som jeres overhovedet kan finde på at køre sådan en praksis. Det her lugter langt væk af at ville have gratis arbejdskraft, og det er helt uacceptabelt i 2025.

I burde skamme jer – og jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at hverken søge job hos jer eller støtte jer som gæst.

September 25, 2025

dårlig betjening af selskab

Et selskab på 20 personer i Bomhuset oplevede at hovedretten kom alt for sent (mindst 10 min senere) til 3 gæster, at bestilling af fx sodavand tog meget lang tid, at børnenes dessert kom lang tid efter de voksnes dessert, at tjeneren ofte ikke kunne kontaktes, da vedkommende var travlt beskæftiget andet sted - kort sagt var betjeningen under al kritik. Maden var ok. Men til prisen er helhedsoplevelsen ikke god.
Lederen af stedet anerkender vores kritik men foretager sig ikke yderligere i forhold til os.

December 28, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Ubehøvlet tjenere.

Virkelig lækker mad. Derfor 3 stjerner til kokken og værtinden.

Ubehøvlet tjenere! (Også de dansktalende)
Udover frygtelig betjening- bliver den specielle mad præsenteret på engelsk!

November 29, 2025

Overpriced

Overpriced - Havde spurgt til ala-carte mad ved reservering til aftensmad (som fint kunne lade sig gøre), men det var ikke muligt, da vi ankom. Der var kun 3 menuer startende ved 749 kr. inkl. vand..

August 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Gammelt dejligt hyggeligt spisested, nu kun GAMMELT!

Ved ankomsten gik vi ind i restauranten. Vi ønskede at spise i deres cafeteriaafdeling og blev bedt om at gå rundt om huset og vælge en anden indgang. Dette var i dårligt vejr og vi kunne være gået fem skridt hen til et gardin hvor cafeteriet lå lige bag. Meget arrogant og dårlig stil overfor en gæst der var dårligt gående. I cafeteriet blev vi bænket i en korstue hvor flere døre stod åbene med svær kold træk til følge. Ved forespørgsel om det var muligt at få lukket dørene blev vi næppet forklaret at de skulle stå åbne så man kunne se at der var åbent. Vi måtte selv uden at det var anført noget steds henvende os ved skranken og kalde på et noget vrantent personale for at afgive bestilling. Her vidste man ikke helt om det der stod påp menuen faktisk kunne fremskaffes. Da maden dukkede op var fisken spiselig men ikke mere. Sandwichen til gengæld upåklagelig. Prisen taget i betragtning en noget pinefuld oplevelse på et sted der tidligere er blevet omtalt som gedigent. En stjerne for sandwichen, resten var en udbeskrivelig kedelig oplevelse.

June 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sortebro Kro er en gourmet oplevelse extraordinær!

Sortebro Kro er en gourmet oplevelse extraordinær! Jeg har deltaget i deres kokkeskolen. Det var absolute en en uforglemmelig atmosphere og masterclass i velsmag! Jeg anbefaler Sortebro til alle som sætter pris på smags oplevelser, og mad tilberedt med omhu, eftertank og kærlighed for råvare.

January 20, 2025

Dårlig servering / ingen service

Servering var under al kritik på en restaurant i den prisklasse !!
Det var umuligt at få øjenkontakt med en tjener - man var nærmest nødt til fysisk at række ud efter dem.
Prisen på vand og diverse, vil jeg ikke komme ind på - det er allerede beskrevet i de fleste anmeldelser.

Det jeg godt kunne tænke mig var en respons fra restauranten.
Hvis der er nogen som helst format over stedet - svarer man på de negative anmeldelser.
Ser frem til at høre fra Sortebro Kro.
En meget skuffet gæst
Lis Kold

December 13, 2024

50,- for “postevand”

En ting har vi lært efter et besøg på Sortebro Kro - tjek altid priserne på drikkevarer inden du booker et bord…..
Priserne på øl og sodavand ( Coca Cola 0,25 koster 59,- !!!! ) er “ stukket helt af “
Alm postevand koster 50,- (pr person)uagtet at der bliver købt både øl og sodavand

November 17, 2024

300 kr for vand.

Igår var vi et selskab på 6 personer som besøgte Sortebro kro. Da vi havde bestilt vores mad og afleveret vores kort spørger tjeneren om hun skal komme med noget vand, hvilket vi svarede ja til. Derefter kom hun med 2 kander vand med henholdvis danskvand og mineral vand.

Da regningen skulle betales skulle vi betale 300 kr for vandet?! Da min kæreste spørger ind til prisen på vandet svare tjeneren med en spids tone, at det står i kortet.

Så undre det os, hvordan tjeneren kan afgøre at alle har drukket af vandet? Da vi også har bestilt drikkevare udover dette. Alle har et glas stående på bordet da vi ankommer, til både vin, sodavand og vand? Så er det jo tydeligt bondefangeri, at hun spørger om vi skal have vand EFTER hun har taget alle vores kort og at hun ANTAGER at alle har drukket af vandet? I kortet står der “mineralvand ad libitum” 50 kr. dvs, at jeg som ene person kunne have drukket én kande for mig selv? Alle har ikke drukket af vandet, så derfor undre det os meget at I kan tillade jer at konkludere dette og dermed tage 300 kr for 2 kander vand……

I forvejen betales der en god pris for mad, drikkelse osv. så er det lidt frækt at prisen på vand er så høj! Øv øv.

November 9, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Vi var til weekend brunch lørdag den…

Vi var til weekend brunch lørdag den 16.8.2024. Jeg undrede mig over, at der ikke var orangejuice til sådan en brunch. Det har der været alle andre steder vi har besøgt. Ved forespørgsel om vi kunne købe noget var svaret NEJ ?? Vi ville også gerne have en sodavand i forbindelse med måltidet, men det kunne man heller ikke tilkøbe ?? Det er det mest mærkelige vi har oplevet i lang tid. Da vi var nået vejs ende besluttede vi at drikke resten af kaffen udenfor i solen. Det afsted kom en opringning på mobilen, hvor de troede vi var stukket af fra regningen ?? Kors i *****

August 17, 2024

Ingen service…

Vi blev bedt om selv at finde vores bord ude i haven.
40 min. senere var vi stadig ikke blevet kontaktet af personalet.
Man kan ikke sige, at servicen var dårlig,- for den var der slet ikke.
Brunchen var ok, men så er det vist også sagt. Skuffende oplevelse.

June 1, 2024

Fantastisk som altid

Vi var til jubilæumsmiddag på Sortebro Kro. Som altid var det en udsøgt fornøjelse . Fantastisk mad og god betjening . Kan ikke anbefale det nok !

April 25, 2024

En gastronomisk oplevelse

En gastronomisk oplevelse i historiske rammer med venlig og professionel betjening. Det var en stor nydelse at smage de små retter (2 x 4 retter), vi fik serveret og med godt overblik fra tjenerne.

April 3, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Det meste var fint

Det meste var fint, men hovedretten bestod blot af nogle stykke kotelet /endda med fedtkant - en skuffelse. Og så synes jeg ikke, at man kan forlange kr. 150 for 3 glas vand.

March 2, 2024

Is this your company?