Sørup Herregaard Reviews 89

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en fantastisk julefrokost og aften. Maden var god, musikken vsr god, lokalerne var hyggelige og betjeningen var tjernene var venlige, sjove og kom hele tiden og spurgte om vi manglede noget.... See more

Rated 3 out of 5 stars

Venlig personale, men maden var ikke særlig godt især hovedretten, som bestod af rosastegt okse ribeye. Der var meget kød med rigtig meget fedt på. Det var ingen nydelse at spise det. Svampesauce... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sød professionel betjening da jeg bestilte ophold. Fin modtagelse, information og udlevering af nøgler. Rigtig dejlige værelser, vi fik nærmest en hel fløj til vores selskab. Dejlig tur... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi var inviteret til julefrokost i fredags hvor det var Grunk der stod for det hele men maden igennem Sørup Herregaard. Det var en trist oplevelse hvor flæskestegen havde hvide svær og meget fedt,k... See more

Company details

1. Hotel
  2. Restaurant

Written by the company

Sørup Herregaard er et moderne og funktionelt hotel i historiske rammer

3.1

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super hyggeligt og dejligt sted i fine…

Super hyggeligt og dejligt sted i fine omgivelser.. 👍 naturskønt og gode underholdning som billiard dart pool osv osv.. flotte store værelser med dejligt med mulighed for langt varmt bad.. uden det blir koldt eller dårlig tryk.. var der i 2 dage og mødt af sødt personale og høflige mennesker…

March 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

En flot og meget smuk herregård og…

En flot og meget smuk herregård og hyggelige smukke omgivelser.
Indvendigt dog utroligt slidt og ikke særlig velholdt. Værelset utrolig gammeldags, kedeligt, slidt, nusset sengetæppe og gammelt ikke ordnet vandskade i loftet.
Poolen umiddelbar lækker ved første indtryk, men ved nærmere eftersyn flød det rundt med gammelt skidt i bunden, både i pool og boblebad.
Stor ros til maden, virkelig lækker aftenmenu og morgenmadsbuffet. Dog træls at man skulle stå i 20 minutter og vente i kæmpe flok for at blive ført ind til bordet.
En blandet oplevelse.

February 17, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Nytår

Vi har lige holdt Nytårsaften på Sørup Herregård. 🎉Det var en fantastisk oplevelse - lækker mad og vine, sødt og venligt personale og et band med en sangerinde, der kunne fylde dansegulvet hele aftenen.
Vi kommer gerne igen😀👍

December 30, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Dejligt sted

Værelserne er slidte og trænger til en renovering men, der er altid rent og pænt. Omgivelserne, bygningerne, personalet, køkkenet og muligvis Danmarks sødeste servitrice gør, at jeg kommer igen gang på gang:-)

October 6, 2022

Super dårlig service

Super dårlig service

Vores ophold på Sørup herregård. Min mand og jeg var blev enige om og tage et herregårdsophold med 3 rettes menu.mm i forbindelse med min fødselsdag.

Vi ankom til et fint værelse lige indtil naboerne kom. Der er virkeligt lydt man kan høre alt hvad naboen siger og gør! Og når de gik rundt på værelserne ovenpå lød det som om de var på vej ned til os.
Vi ville vi meget gerne se semifinale i kvinde håndbold men man kunne ikke se tv2, så manglede virkelig et sted hvor man kunne se det, syntes også der manglede et bar område hvor man kunne se håndbold eller hvor man kunne hygge inden middagen og efter, intet at kunne tage sig til efter maden andet end at gå i seng!
og der må man sige hovedpuden var flad som en pandekage virkelig dårlige hovedpuder tror aldrig jeg har sovet med min frakke under hoved på et hotel før, for ikke ligge bagoverbøjet med hoved.
Til middagen blev vi placeret i “vinterstuen” den store runde glasstue, personalet virkede forvirret og stresset, der var et mindre arrangement på ca. 20 personer i et andet lokale og vi var ca. 20 i vinterstuen. Så ca 40 personer der skulle have mad. Tjeneren der var ved vores bord var den ældste men også mindst erfaren, da vi ankom kom hun bare og lagde vinkort og menu og sagde her er vinkortet værsgo og vælg! vi valgtes så en Amarone som den første men den var udsolgt! Så valgte vi en Barolo men den var sørme også udsolgt! Så måtte jeg jo til sidst spørge hvad har i? Nå men der var en ripasso som en god vin, men dårlig stil ikke fortælle til at starte med at der var nogen vine der var udsolgt. Men vi ankom en fredag så måske man lige kunne havde tanke op inden weekenden!
Maden var der intet at klage på den var super godt . Der var en tjener som virkede til at have overskud og styr på tingene hun var en gang henne ved vores bord og viljen fornøjelse at man følte sig velkommen der.
Til sidst sad vi og frøs og måtte tage vores frakke henover ryggen, vi talte med en del andre der også havde siddet og syntes det var koldt. En super øv oplevelse når man har betalt ca. 2700.- for opholdet incl. vin og mad. Virkeligt ærligt når man tager pænt tøj på og så skal man sidde og fryse. Stedet virker meget som et sted hvor der er en del konference og kursuser samt familiefester, ikke så oplagt for par der skal have en hyggelig overnatning. Selve sted ligge fantastisk. Da vi afregnede nævnte jeg lige det med vinen men receptionisten sagde bare “jamen det da virkeligt ærligt men vi har også haft mange konferencer og kursister i disse dage og tro mig de drikker mere end du tror”
Dårlig kommentar, men jeg sagde jo så bare at det ville være lidt mere forståeligt hvis vi var kommet på en søndag hvor man ikke kan købe ind men vi kom på en fredag det virker helt skævt. De to plusser jeg vil give stedet er beliggenhed og så maden. vi kommer bestemt ikke tilbage Sørup Herregård.

November 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har lige været på et Herregårdsophold…

Har lige været på et Herregårdsophold på Sørup Herregård.
Det var en kedelig oplevelse. Værelset var meget slidt (som resten af herregården i øvrigt) og virkelig lydt. Man kunne høre alt hvad der foregik i værelset ved siden af og specielt ovenpå.
Vi blev ved ankomst anbefalet at spise kl 20:00, for der ville der være god tid og ikke så travlt i restauranten. Da vi kommer over til restauranten et par min i 20, er der en lang kø ude foran og der går det meste af 15 min før vi kommer ind og får et bord. Vi bliver sat ned og venter så yderligere 15-20 min før en tjener henvender sig og smider et vinkort på bordet med ordene: Her er vinkortet og alt muligt… og så var hun væk igen inden vi kunne nå at spørge hvad vi skulle have at spise (vi skulle have en fast 3-retters menu og vidste ikke hvad den bestod af). Da vi så endelig får fat i en anden tjener og spørger hvad vi skal have at spise så vi kan bestille drikkevarer efter det, må hun lige ud i køkkenet og spørge.
Vi får serveret vores drikkevarer da vi er halvt færdige med forretten og for at toppe det hele af, får vi en forkert dessert. Der er ingen der præsenterer maden når den bliver serveret - det synes jeg godt man kan forvente af et 4 stjernet sted. Det skal siges at maden smagte dejligt. Tjenerne render rundt som hovedløse høns - de virker uerfarne og ligeglade med deres kunder.
Sørup Herregård havde denne weekend taget alt, alt for mange gæster ind, de kunne på ingen måde håndtere det.
Vi kommer aldrig igen og vil ikke anbefale nogen at komme der.

October 22, 2022

Verdens dårligste service

Jeg tillader mig at kommer med en anmeldelse inden jeg har været på Sørup, jeg skal i weekenden på ophold med 35 golf venner, desværre er jeg belevt syg (ikke smittende) og derfor vil jeg gerne have et enkelt værelse så ham jeg bor sammen med ikke skal tage hensyn hele tiden, fordi jeg nok vil lægge mig ind i mellem.

I en mail har vi et tilbud om at et enkelt værelse koster 300,. ekstra

Jeg ringer og forklare min situation og gerne vil betale de 300 eksta for et enkelt værelse.

Deres vigtigste information var (så skal ham der bor tilbage også betale 300.- for hvis du flytter har han enkeltværelse) jeg forklare dem at han beder ikke om enkelt værelse, det er kun mig og var jeg ikke syg så ville jeg gøre bare dele værelse, så om de kan komme mig i møde, udvise noget kondoite jeg ville godt betale 450 for et enkelt værels, men nej der var intet forsøg på at finde løsning så min bofælle ikke skulle betale selvom han ikke har bedt om enkelt værelse..

nu betaler jeg de 600 kr. og sætter aldrig mine ben der mere..

Når man tænker på vi mpske lægger 50.000 for en overnatning med mad og drikke, så vil de ikke lade min bofælle bo på enkelt værelse som jeg endda betaler de 150kr. af så det ville koste dem 150.... det ville de ikke engang.... så kan kun sige hold jer væk for med den service på forhånd så frygter jeg det ophold.

September 16, 2022

Fantastiske familiefester

Fire generationer har nu med års mellemrum været samlet en weekend i maj på Sørup Herregård senest i 2022. Begge gange har vi haft en herlig, mindeværdig oplevelse, hvor solen over de store, smukke og skønne omgivelser har kæmpet om kap med den lækre mad og vin og det venlige personale om at tage æren for den topkarakter, vi heller ikke denne gang kommer uden om og derfor synes, vi bør dele med andre på Trustpilot, samtidig med, at vi glæder os til om nogle år forhåbentlig igen at få lejlighed til at samles samme sted.

Som altid, når man ser sig omkring på Trustpilot, er det påfaldende, hvor forskellige oplevelser forskellige personer møder til forskellig tid samme sted. Alt afhænger vel af øjnene, der ser. Og selvfølgelig er det også vigtigt at tage højde for forholdet mellem pris og kvalitet.

Mulighederne, menuen og de skønne rammer om Sørup gør dog stedet til et sikkert hit for os, der også sætter pris på et personale, som formår at lytte med et smil, selv når gæster i hundredevis køres til og skaber ekstra liv med firmafest i Herregårdens stald.

May 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige holdt vores søns…

Vi har lige holdt vores søns konfirmation den 01.05.2022 i Rosa sal og det var en hel unik oplevelse.
Fin velkomstdrink, lækker mad, skøn vin/drikkelse, flot lokale, skøn udsigt, skøn betjening, flotte værelser = alt var som vi havde købt og bestilt.
Kan kun anbefale dette sted til jeres næste fest.
Vi skal også holde vores datters konfirmation der til næste år.

May 5, 2022

Begivenheder kan desværre ikke gøres om

Begivenheder kan desværre ikke gøres om
Jeg afholdt min søns konfirmation i september 2021 på Sørup Herregaard i Ringsted. Det levede desværre på ingen måde op til mine eller mine gæsters forventninger.

- Velkomstdrinks var jeg nødt til selv at gå rundt med, da en meget uengageret tjener sagde, hun kun stillede dem på en bakke på bordet...

-Vi ventede uforbeholdent lang tid på hovedretten, og fik til sidst at vide af en tjener, at det var fordi et bryllup skulle have deres mad først...

- Der blev skiftet øl-anker fire gange i løbet af aftenen, ikke fordi mine gæster drak meget, men fordi de ikke kunne få det til at virke. I lange perioder var vi uden øl, og øllet i ankeret blev aldrig koldt nok, så der var alene skum, at give gæsterne.

- Sidst men ikke mindst, så sprøjtede det ud med øl under en af udskiftningerne af øl-anket, og tjeneren ramte to festklædte kvindelige gæster - uden at fortrække en mine, sagde tjeneren henkastet, 'Gør det noget'...

- Den tjener virkede så uengageret og uerfaren, og talte heller ikke pænt til et par af gæsterne.
Som udgangspunkt er det fint, at nye tjenere skal oplæres i praksis, men så må man forvente, at de andre tjenere er erfarne, og er tydelige i deres instrukser - men det synes ikke at være tilfældet.

Efterfølgende delte jeg min oplevelse med Sørup Herregård, som først leverede larmende tavshed - men da jeg rykkede (af flere opgange) for en tilbagemelding, kom de i tale. Efter knap en måneds efterspil, tilbød de en mindre kompensation, som på inden måde kan erstatte en uerstattelig konfirmation.

Jeg kan på den baggrund desværre ikke anbefale Sørup Herregaard. Min søns konfirmation kan ikke laves om, men forhåbentlig kan indlæg som dette gøre Sørup Herregaard bevidste om deres opgave, og at de ydelser de levere - som ofte er livsbegivenheder for ægte levende mennesker - ikke kan laves om.

October 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kedelige værelser og møg betjening på restaurant

Sørup Herregaard ligger flot i naturen og deres pool er dejlig, men det er også det positive. Værelset var kedeligt og slidt og sengen helt forfærdelig at ligge i. Det værste var restaurant Svanesøen som de har. Vi havde booket bord 19.30 og kom nogle minutter før tid. Her stod vi så i døren og ventede sammen med en stibe andre gæster mens tjenere gik forbi os hele tiden og sagde at der snart ville komme en. Først 19.45 fik vi anvist vores bord. Her sad vi så i 20 minutter før der kom en med et menukort. Selvom jeg nævnte det flere gange hvor ringe det var, var der ingen fra personalet der undskyldte ventetiden. Maden var da ok, men jeg har fået en bedre Ribeye på Rib House og Jensens bøfhus til en del billigere penge. Alt i alt en lidt kedelig oplevelse og forventningen var ellers i top.

August 5, 2021

Virkelig dårlig oplevelse

Vi havde booket 2 overnatninger med morgenmad og aftensmad. Vores værelse var ikke gjort ordentlig rent. Vi havde lille altan. Her var møgbeskidt. Aftensmaden på dag 1 var frygtelig. Den var billig, og smagte virkelig dårligt. Kyllingebrysterne vi fik var af ringe kvalitet og pumpet med vand. Forårsløgene hertil skamkogte og der var kun en stribe sauce på tallerkenen. Har smagt bedre mad på en tankstation ved motorvejen. Morgenmaden ligeså elendig. Rugbrødet var megatørt. Bollerne elendige scrambleægget smagte underligt og var alt for blødt. Alt i alt en rigtig skidt oplevelse. Hørte fra andre at de også havde klaget over maden. Området er skønt og de ansatte meget venlige. Snakkede med en kvinde som pga deres elendige mad havde booket restaurant besøg om aftenen på dag 2 i Roskilde.

July 30, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Første indtryk var WAUUUUVVV....

Første indtryk af herregården var WAUUVV. Sikke en udsigt, der er utroligt smukt. Morgenmaden og personale var der ikke at sætte en finger på.
Vil dog sige at værelserne godt kunne trænge til en opfriskning, og der var alt for lydt til gæsterne i opliggende værelser.

July 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig håndtering og planlægning. Uprofessionelt.

Min kommende mand og jeg har haft en yderst ærgerlig oplevelse i forbindelse med arrangering af vores bryllup til foråret næste år.

Vi havde på forhånd booket en tid hos Sørup Herregårds festplanlægger/koordinator og oplyst om at vi gerne ville holde vores bryllup det kommende forår og oplyste også her om vores dato, som allerede er booket i kirken. Vi aftalte herefter en tid og dato hvor vi kunne komme og se på stedet og planlægge lidt nærmere. Dette tager vi fri en fredag for.

Da vi ankommet til stedet er vi positive og glade for det vi møder. Kvinden der tager imod os er også meget glad og interesseret i hvem vi er og hvilke ønsker vi har. Vi bliver dog forholdsvis skuffet da vi bliver vist et "passende" lokale til vores arrangement, som overhovedet ikke levede op til vores ønsker og forestillinger om stedet. Det lignede mest af alt en konference sal og der skulle meget pynt fra vores side, for at kunne gøre lokalet fint og romantisk - passende til et bryllup.
Efterfølgende bliver vi vist en lade, som vi får at vide kun vil fungere i godt vejr på de varmere årstider da den ikke er mulig at varme op. Ret irrelevant for os, da vores er i april måned og der ikke kan regnes med godt vejr.

Vi bliver dog virkelig overraskede positivt da vi bliver præsenteret for nogle smukke lokaler, der falder lige i vores smag i hovedhuset ved restauranten. Vi falder pladask for dem, og begynder at få skruet arrangementet samme i samarbejde med koordinatoren. Hun viser os også et lokale, som hun understreget at vi ikke kan få. Hun vil imidlertid godt lave et tilbud på de to andre lokaler og det takker vi med glæde ja til.

Da vi forlader stedet er vi meget positive og glade for lige netop de to lokaler. Men dette varede meget kort ved, da vi få timer efter får at vide at de lokaler vi havde forelsket os i, ikke kan lejes ud til os på vores dato da det ene allerede er reserveret.

Vi er meget uforstående overfor hvordan det kan lade sig gøre at vise os lokaler uden at have tjekket op på hvad der er muligt på den dato som er givet over en uge i forvejen til koordinatoren.
Det er yderst uprofessionelt og meget frustrerede da vi endelig havde fundet hvad vi ledte efter, og ikke ønskede andet end dette. Vi havde endda til mødet snakket om at netop den dato ikke kunne flyttes da den kirke vi har valgt er meget eftertragtet og specielt.

Sørup Herregård tager intet ansvar i denne sag, og vi føler slet ikke at det stemmer overenes med det de gerne vil udstråle og repræsentere. Vi vil på ingen måde anbefale hverken gæster eller kommende brudepar at kontakte dem, da de ikke kan leve op til de forventninger de kommer med - og ikke er hverken forberedte eller professionelle.

June 28, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Fik først 2 forkerte (for små)…

Fik først 2 forkerte (for små) værelser. Værelserne er "gamle og trætte". Jeg gav besked i forvejen om at jeg spiser plantebaseret, dog var der kun plantemælk til morgenmaden den ene dag, ikke den anden (så kun frugt og lidt grøntsager) og ingen hjælp fra personalet, som ikke rigtig forstod mit ønske af mad.
Aftensmaden var meget stærk og salt, og det var absolut ikke muligt at mikse retterne så der var lidt mere for mig at spise. Ingen gratis kaffe eller te. Deres spillerum var ligeledes gammelt (skævt poolbord osv.) Dog fin swimmingpool og minigolf. Og flotte omgivelser.

June 13, 2021

Elendig oplevelse!

Elendig oplevelse!

Ved ankomst sad en ikke specielt imødekommende herre, som absolut ikke delte nogen form for hver nødig eller unødig info! Vi måtte spørge om alting selv! Hvor tingene var, hvordan div. fungerede og hvad man gjorde i forskellige situationer. Tider på mad mm.

Fuldstændig uacceptabel ringe betjening ved restauranten = INGEN betjening (medmindre man selv rendte hele herregården rundt for selv at finde den ene mand der var der!)

De har kun øje for kongresser og større selskaber!

Standard, slidt, værelse med et tv der kunne tage DR1 og DR2 - og nåh ja, så kunne man caste fra sin tlf - HVIS det vel og mærke havde været en Samsung!

Den ene stjerne er for natur og omgivelser! SÅ SMUKT!

June 12, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Umiddelbart smukt, men værelserne ....!

Umiddelbart et smukt og flot sted, når man ankommer. Herregården er virkelig tiltalende og ligger helt fantastisk.
Så kommer man til værelser, der er rene (sådan da) men meget slidte. Gangen er utiltalende og alle døre har mange ridser. Det oser af manglende vedligeholdelse.

Maden vi fik serveret var der ikke noget at klage over. Den var helt i top. Det kan bare ikke opveje skuffelsen over værelserne. Når man synes at man har booket noget eksklusivt, forventer man også "Herregårdsstil".

Familien Nyquist

December 7, 2020