People also looked at
De lämnar en garanti på sina arbeten…
De lämnar en garanti på sina arbeten som de inte är intresserade av att hålla mer än på pappret . Byttes skärm på min dotters mobil och efter någon vecka slutade den fungera . Menade att det berodde på yttre omständigheter . Och tryck . Min dotter är rädd om sin telefon och sätter sig inte på den . När garantin inte gällde och jag inte ville spendera mer pengar hos dem så satte de ihop den igen i ett sämre skick än vad den var när vi lämnade in den . Oseriöst .
Kontaktade dem på Novalund och fick…
Kontaktade dem på Novalund och fick besked att till min Samsung S10+ används bara originaldelar. Jag lämnade in telefonen och fick betala drygt 4000kr. Jag noterade en ojämnheter när jag hämtade telefonen men fick beskedet att det ska vara så. Jag kontrollfrågade då inte kändes bra, men säljaren övertygade mig.
En dag senare så spricker skärmen utan att jag tappat eller stött emot.
Kontaktade Speedyphonefix och ville reklamera servicen. Fick då svaret att det inte var något fel med deras produkt då man bara använder originaldelar. Jag får tipset att komma in och köpa ett nytt skärmbyte och att jag ska ta det på min hemförsäkring.
Jag avvaktar och väljer sedan en annan reparatör.
Idag fick jag beskedet.
1. Ej originaldelar
2. Ej fackmannamässigt utförd reparation. Mängder av silikon hade använts i en sådan omfattning att det riskerade att skada telefonen samt att det skapa ett expanderande tryck på skärmen.
Jag tycker att det är beklämmande och avråder starkt andra att använda fixmyphone, då man både via hemsidan, epost och via sina säljare/telefon säger sig bara använda Samsung originaldelar, vilket tyvärr visade sig vara flaska.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.