Jeg bestilte i lørdags og fik mine 2 wii spil tirsdag - fragtfrit! Selve bestillingen på hjemmesiden forløb enkelt, overskueligt og hurtigt. Meddelelser vedr. ordrestatus kom hurtigt og var me... See more
See what reviewers are saying
Spillageret har IKKE styr på en [ord fjernet]. De benytter sig i stor stil af "Copy - Paste" og forventer at folk læser, hvad der står i overskriften til trods for at teksten og billedet beskriv... See more
Company replied
Har ledt længe efter Tekken til ps2 og fandt den hos spillageret.dk bestilte den om aftenen og fik den næste dag :0) Total iorden også med priserne.
Jeg bestilte sen eftermiddag og modtog pakken dagen efter med posten ! Fandt siden via vores spilleklan -=We CiP=- som spillageret sponsorerer !!! Super gode priser og super leveringstid !!!!!... See more
Information provided by various external sources
Køb dine spil på spillageret.dk til nogle af Danmarks bedste priser. Her er alt hvad et rigtigt gamer hjerte kan begærer, fra vilde shooter spil til real time strategi spil, vi har også spil til de helt små nybegyndere. Altid mere end 2500 titler på lager klar til forsendelse.
Marbækvej 6, 6510, Gram
- 7382 0022
- www.spillageret.dk
No history of asking for reviews
Jeg bestilte Onsdag og havde varen Torsdag, varen var forsvarligt indpakket og produktet levede op til forventningerne.
Gir ikke 6 stjerner da jeg endnu ikke har prøvet deres support
Prompte levering
Bestilt tirsdag og fik mine varer om onsdagen, her er ikke noget at klage over og den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er fordi jeg ikke har prøvet supporten, men det har så heller ikke været nødvendig. Som man kan se har jeg rettet min anmeldelse, da jeg efterfølgende har benyttet mig af supporten anden gang jeg handlede, og her fik jeg tilfulde svar på mine spørgsmål.
lover mere end de holder
Bestiller en varer på deres hjemmeside fordi de har den lagerført og lover afsendelse inden for 1-2 dage.
Det viser sig efter at jeg selv henvender mig et par gange at varen alligevel ikke er på lager og der går så lige en eksta uge inden jeg får varen.
Det er utilfredsstillende at de ikke har styr på deres lagervarer!