Løgn på løgn på løgn…
Jeg aftalte med Peter at han skulle stifte et NYT cvr til mig. Han lover at det kommer op og køre indenfor 24 timer, da jeg siger at det haster for os, fordi jeg er ved at lukke en stor aftale og skal have mit cvr nr op og køre asap.
Da jeg kommer hjem, finder jeg ud af at han har lavet en overdragelse på en allerede tidligere oprettet cvr nr.
Han siger at sådan er deres procedure.
Jeg venter og venter, men jeg kan stadig ikke se mit navn og nye firmanavn registreret på cvr registret men blot det gamle.
Jeg ringer og ringer igennem HELE ugen efter, og får at vide af receptionen at de ligger en besked så han kan vende tilbage idet han er optaget.
Han ringer overhovedet ikke tilbage før efter mange dage hvor jeg får fat på ham telefonisk. Han siger at der har været en misforståelse og troede at receptionisten havde ringet tilbage? Hver gang? Det giver ikke mening.
Han siger derudover at Erhvervstyrelsens system er nede og derfor er HELE Danmark ramt og der er ingen der kan oprette/registere osv noget i cvr registreret.
Jeg venter til ugen efter, og ringer selv ind til erhvervsstyrelsen idag d. 20/2-24 og får at vide at det er LØGN!!!!!
De oplyser at sagen blot er udtaget til manuel behandling. Fair nok! MEN hvorfor f….. siger Peter ikke bar tingene som det er? Jeg spurgte ham selv ad ugen før, men sagde at det ikke var det der var problemet. Men som nævnt, Erhverstyrelsens system der var nede..
Jeg har igen idag prøvet at ringe til ham for at høre ham ad, men han er stadig ikke til at træffe.
Er spændt på at høre hvornår han vender tilbage og hvad hans argumentation (/løgn) er denne gang.