Starsko Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super service i børnehøjde

Jeg har i dag været i Star sko med min datter for at købe sko og sandaler til hende. Servicen var helt i top. Og der var plads til de små omveje som en 2 1/2 årig kan tage når der er en butik fuld af spændende sko og et legehjørne.
Kommer bestem igen næste gang der skal købes nye sko

April 11, 2017

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Sjældent har jeg oplevet så god en service. Jeg havde fået købt et par sko som jeg havde haft liggende et stykke tid uden at gå i dem naturligvis og da foråret kom - ville jeg tage dem i brug, og finder ud af at de klemmer. Trods udløb af bytteperioden - vil Star Sko alligevel tage skoene retur og endda give mig pengene igen, som jeg helt sikkert vil bruge på at købe nye sko hos jer.
Tusinde tak !

April 5, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Supergod kundeservice!

Jeg havde øje på et par gummistøvler fra Ilse Jacobsen, som solgtes gennem siden Miinto.dk, hvor der var 30 pct. på støvlerne. På hjemmesiden havde de dog ikke min størrelse, og jeg ringede derfor til butikken for at spørge, om der var en mulighed for, at de ville få dem igen inden tilbuddet udløb. Jeg fik at vide, at der skulle komme en ny leverance den efterfølgende dag, og at jeg kunne vente med at købe dem til der. Dagen efter holdt jeg øje med støvlerne på hjemmesiden, for at købe dem så snart størrelserne blev opdateret. I stedet fik jeg en ubehagelig overraskelse: tilbuddet var pludselig væk, så støvlerne igen stod til fuld pris.
Jeg ringede samme dag til butikken for at spørge, hvad det nu var for noget, når jeg var blevet bedt om at vente en dag. Medarbejderen var selv overrasket over, at tilbuddet på Miinto.dk pludselig var væk, og han tilbød at jeg kunne købe støvlerne direkte hos ham, selvfølgelig med de 30 pct., som hjemmesiden havde haft. Jeg havde dog en yderligere rabatkode til Miinto.dk, idet det var mit første køb på siden, som jeg gerne ville bruge. Som løsning på dette, endte butikken med at give mig 40 pct. på gummistøvlerne, som jeg ville have fået på hjemmesiden. Supergod kundeservice!
Den sidste stjerne mangler, idet jeg fik at vide, at støvlerne ville blive sendt fredag (jeg bestilte torsdag eftermiddag, inden for åbningstid), men de blev først sendt mandag. Til gengæld fik jeg dem allerede tirsdag :-)

Alt i alt en positiv oplevelse, på trods af en ubehagelig overraskelse!

January 10, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Købt et par Ecco støvler som var for store, så de skulle retur. Eftersom at jeg ikke har fået pengene tilbage kontakter jeg Starsko kundeservice og talt med Katja. I den forbindelse finder vi ud af i Postnord trace and trace at jeg Jeg har ved en fejl sendt støvlerne tilbage med postnord uden omdeling, så støvlerne lå i den lokale SuperBrugsen i 14 dage. Katja forsikre mig at det skal de nok klare. Sender en fuldmagt og Alf (chefen) lover at hente støvlerne i SuperBrugsen så jeg kunne få pengene retur. Sikke en service - det er jeg super imponeret over!!! Tak til jer begge.

December 2, 2016

Ingen reklamationsret

Køber nogle Ecco sko - som gnaver i hælen pga. en dårlig syning i hælen. Men Starsko afviser at tage den ind som en reklamation.
Kan på ingen måde anbefale at handle her.

October 3, 2016

Hej Søren,

Vi er kede af at dine ønsker ikke er blevet indfriet hos os, med til historien hører at:

V har solgt mange af de samme Ecco sko, syningen er ikke anderledes i lignende sko, det er nu en gang den måde de er fremstillet på, at du måske har meget sensitive fødder er ikke skoenes skyld, desuden har du haft skoene i 10 måneder, og skulle måske tidligere have opdaget de ikke var de rigtige for dig. Vi har desuden sendt forslag til dig, på at løse problemet.

Mvh. Star Sko

Perfekt

Bestilte i går kl. 11. Har modtaget varen i dag. Var ovenikøbet nedsat til halv pris. ☺

July 1, 2016

Hej Anja,
Tak for din positive anmeldelse:-). Vi bestræber os på altid at sende varer samme dag som ordre kommer.
og vi har ofte gode tilbud
Mvh. Star Sko

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service - konfirmationssko i små størrelser

Jeg havde bestilt nogle konfirmations sko onsdag i sidste uge og fik at vide, at der kom nye forsyninger om ca. 14 dage, men allerede dagen efter blev jeg kontaktet, at jeg kunne hente mine sko. De har konfirmationssko i små størrelser, som ellers ikke har været til at opdrive i hele Odense by, så jeg er en meget glad kunde, og kommer helt sikker igen.

March 7, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Overholder ikke købeloven og giver elendig service

Har nu for anden gang fået rædselsfuld service i Star sko i Bellinge

Første gang var lynlåsen gået i stykker i den ene af de støvler jeg havde købt i butikken. Støvlerne var kun et måneder gamle. I butikken får jeg at vide at jeg da også må kunne se at sådan en spinkel lynlås ikke kan holde. Da jeg holder på at få støvlerne en ombyttet eller repareret indvilliger ejer som jeg har måttet forlange at tale med endelig at sende den til skomager. Den kommer tilbage med en stor grov metallynlås i og da lynlåsen i den anden støvle er en sort plastiklynlås står jeg nu med to støvler som ser ret forskellige ud. Ejeren forklarer at de jo er nødt til at sætte en lynlås i som kan holde eller kommer jeg jo bare igen. Butikken nægter pure at lave lynlåsene ens i støvlerne da den ene jo er repareret og den anden ikke fejler noget.

Anden gang er nu her hvor min søns gummistøver har en stor revne i gummiet og er gået i limningen i hælen. Støvlerne er købt 31/3 og har naturligvis ikke været brugt i den lange varme sommerperiode vi har haft i år. Personalet prøver først at bilde mig ind at skobranchen ikke er underlagt købeloven fordi de har en bagatelgrænse på 500, men da jeg holder på mit fortæller ekspedienten at støvlen er slidt på sålen og det derfor handler om slitage. Det synes jeg egentlig ikke har noget med hverken limning eller gummi at gøre, så jeg holder på mit, men uden held. De gummistøvler jeg havde fundet for at erstatte de andre var 160 kr dyrere og den difference ville jeg selvfølgelig have betalt, men efter endnu en elendig gang service så vælger fremover at købe mine sutsko, kondisko, vinterstøvler osv til mine 3 børn et andet sted.

August 29, 2014

Hej,
I forhold til sagen med gummistøvlerne, så blev støvlerne sendt til leverandøren, hvorefter de tog den endelige afgørelse i sagen. De betragtede ikke støvlerne som en reklamation. Vi ser det selv som en yderligere service at vi indvier i, at sende støvlerne, da der her er tale om et par gummistøvler til 90 kroner.

Star Sko

Rated 1 out of 5 stars

Børnesandal med fejl - barn revet til blods.

Dyr børnesandal der ikke var fabrikeret korrekt og de påstod, at fejlen var "hel normal". Sandalerne blev iflg. forretningen sendt retur til leverandør. Da jeg skulle hente dem igen, havde sandalerne været til skomager, som havde skrevet at sandalerne ikke havde nogen fabrikationsfejl, hvorefter ekspeditricen måtte klippe i sandalen for at rette det værste!!!!! Hvad f.... er meningen.

April 13, 2014

Reply from Starsko

det lyder voldsomt, der er desværre ikke nogen i huset der genkender sagen. vi har ingen skomager der tager stilling til fabrikationsfejl ?? nye varer byttes bare. kan vi få et bonnummer, så vi ved hvad der snakkes om.

Upåklageligt :-)

Bredt udvalg af superdejlige skomærker :-) Overskuelig netbutik :-) Hurtig levering :-)
Venlig kundeservice :-)

July 24, 2013