Heel leuk!
Het is natuurlijk een heel leuk concept. De verzending ging heel goed en de truien die ik heb gekregen zijn heel nice, dus dit is zeker voor herhaling vatbaar!
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer slechte ervaring ,alleen thuis als er verkocht moet worden maar buiten gewoon slecht in het afhandelen van retouren.Er wordt compleet niet gereageerd. Overweeg juridische stappen te ondernemen.Eigenaar bedrijf staat ingeschreven bij de KvK,

Reply from Studiooxford
Leuke sweater en hoodies goeie kwaliteit voor vintage kleding

Reply from Studiooxford
Duurde ten eerste bijna een week langer voor de bestelling verzonden was. Op zich nog niet zo erg. Vervolgens blijkt het deels verkeerd te zijn. Direct een e-mail gestuurd (enige mogelijke communicatie optie). Ruim een week later nog geen reactie. Zelf het retourpakket maar naar het adres gestuurd op de website. Na bijna 3 weken nog geen reactie op e-mails.

Reply from Studiooxford
Heb op deze website twee shirts besteld maar nooit ontvangen. Heb zeker vijf e-mails aan Studiooxford verstuurd maar geen enkele reactie ontvangen. Wat mij betreft geen betrouwbare webshop.
Ze stellen in reacties op onderstaande reviews dat ze Simeon Vintage hebben overgenomen maar de website van Studio Oxford vermeldt nog hetzelfde KvK-nummer, namelijk 77715233. Studio Oxford is zelf niet te vinden in de KvK. Het is dus nog hetzelfde bedrijf en dat moet de verplichtingen nakomen.

Reply from Studiooxford
Eén overhemd was erg mooi. Het andere was helaas onder de armen zo verkleurd dat het niet met goed fatsoen te dragen is. Gelukkig is dit goed opgelost door de klantenservice en heb ik alsnog twee mooie overhemden ontvangen.

Reply from Studiooxford
Na het plaatsen van een bestelling 2 weken lang geen reactie gekregen. Na het mailen is het pakket wel direct verstuurd. Bij aankomst blijkt niet in het pakket te zitten wat ik besteld heb.
Op hun website staat dat ze 1600+ reviews hebben maar kan deze nergens vinden.
Al met al een negatieve ervaring. Gelijk de eerste en laatste keer

Reply from Studiooxford
Learn more about other kinds of reviews.