Havde i nu holdt Jer til sandheden
Havde i nu holdt Jer til sandheden, tror jeg tingene så idt bedre ud for Sygdomsstyrelsen, og især for den danske befolkning
sundhedsstyrelsen
No history of asking for reviews
Rablende sindsygt
Har modtaget invitation til vaccination. Min læge har ingen vacciner. Apoteket har ingen vacciner. Ingen pop up på Fyn har ledige tider. Pop up i Nyborg har åbent 4 timer ugentligt og ingen ledige. Hvad har i gang i.
Hvorfor lyver i over for befolkningen til fordel for medicinindustriens greb?
I nævner bl.a at ens immunforsvar ikke styrkes ved kosten i et opslag der er lavet på Facebook?.
Det var blot en løgn af de mange.
Tilliden til jer svinder ind indtil i tør at stå frem med sandheden!!! Jeg kender sandheden jeg ved hvorfor det skjules og hvordan i sammen med mange andre forføre den danske befolkning med løgne manipulationer og direkte udokumenteret facts.
Dette har taget til siden corona-skandalen (skandalen fordi det er blot endnu en af de mange halve sandheder manipulationer osv.) Styret igennem big pharma, WEF, WHO og ofc EU samt andre.
3rd løgn er vaccinen som i og ministeret nævner at være et supervåben, men ak flere beviser på at vaccinen præcis er det modsatte og nedsætter immunforsvaret effektivitet.
I SKAL KOMME FREM MED SANDHEDEN NU.
ELLERS MÅ VI SOM BORGER PILLE DET HELE NED INDEFRA OG OPBYGGE NOGET FRA OS SRLV DER ER TROVÆRDIGT!.
…er da meget sympatisk. Vær søde at købe til os alle sammen. Og fuldstændig latterligt at gå ud og sige at det ikke har noget med krigen at gøre. Selvfølgelig er der en grund til at det sker lige nu.
———————————————————-
OPDATERING - SOM VENTET ER DET NU KOMMET FREM AT MAN LØJ DA MAN SAGDE AT INDKØB AD IODTABLETTER IKKE HAR NOGET MED DEN AKTUELLE SITUATION I UKRAINE AT GØRE
Jeg synes, man i det mindste skal kigge på bivirkninger (ikke nødvendigvis alle), inden man tager en vaccine for sig selv. Jeg synes også, det er noget, man skal lede efter, hvis man skal tage beslutningen for et barn.
Det er ikke forkert at spørge SST eller Lægemiddelstyrelsen om det. Det er vigtigt at tage et oplyst valg, selvom man har en tro i forvejen om, at alt er fint.
At ringe til Sundhedsstyrelsen om bivirkninger har i tilfælde for mig taget lang tid. Spørgsmålet om bivirkninger skal igennem flere personer. Herudover kan jeg få tvivlende kommentarer som a la "Hvorfor vil du egentlig spørge om det" eller "Det må du selv regne ud". At man bliver betvivlet for at spørge og komme med sin undren. Jeg forstår godt, det kan virke træls, når jeg stiller et spørgsmål, som åbenbart ikke særlig mange stiller.
Men Sundhedsstyrelsen tilbyder support til folk om oplysning af sundhedsmæssig karakter, så bør der ikke ses skævt til en, fordi en person spørger til bivirkninger. Det burde alle gøre, hvis de ellers ikke kan finde frem til svaret selv på sst.dk.
Jeg har fået svar til sidst, som er ganske fint. Derfor giver jeg ikke 1 stjerne.
Hvad er kvik test vær når man ikke kan få tid ved lægen med en sådan test og kun med en pcr test ved Brørup lægehus🤔
DE HAR ØDELAGT MIT OG mange ANDRES LIV VED CORONA HYSTERI.
JEG FORETRÆKKER COROPNA FREMFOR DE"SKADER" JEG HAR FÅET AF RESTRIKTIONERNE... DE BURDE SAGSØGES DE SVIN
Tilbyder børn på 16 år vaccine uden at informere den er på test stadig 3. Dette er faktisk ikke lovligt. Du skal informeres hvis du er med i et test forløb. Ingen forsikringer dækker evt skader ved vaccinen da forsikringsselskaberne godt ved det er et test forløb der kun er godkendt til akut brug? Et barn på 16 er ikke i risiko gruppen, så det er faktisk ikke lovligt at bruge en ikke godkendt vaccinen på dem. Jeg har nu sat på ventet i over 2 timer uden at komme igennem.
Glædelige senfølger
Fra 2. april er der nye regler i Rygeloven.
Det rammer også alle danske udbydere af e-cigaretter og tilbehør som for eksempel avancerede batterier, tanke og og væsker med nikotin og smagsstoffer.
DANSEN OM GULDKALVEN
FÅR KLUMPFOD
En af konsekvenserne for de virksomheder er, at det ikke er tilladt at vise fotos af deres produkter.
Det stiller derfor krav til de sproglige færdigheder.
Hidtil har de formidlende egenskaber været begrænset til floskler, fagter og grimasser, plagiater og et veritabelt morads af popsnot.
På ottende år har jeg været røgfri til glæde for mine omgivelser. Mine lunger, mit helbred, min smagssans og min økonomi gik fra mol til dur i fortsat harmoni.
DISHAMONI OG
SPROGLIG IMPOTENS
Glæden ved overgangen fra tobaksrøg til vanddamp er gennem årene stækket af verbal impotens.
Damp-forretningerne kan ikke komme beskrivelserne af deres produkter nærmere end "mega lækker, ustyrlig vidunderlig, helt fantastisk, super dejlig, hemmelige noter og det bedste af det bedste".
Flankeret af maskinelle oversættelser, plagiererede videoer fra udenlandske influencereog og og og infantil behændighed er det en uhøflighed mod forbrugernes intelligens og Det danske Sprog.
Tak til SST, som nu spænder ben for en mistrivsel, hvor beskrivelser af dampen har været helt ude i hampen.
Klaus Lundberg
journalist og redaktør
Da jeg læste at jeres retningslinjer for sundhed også indebar kultur, mistede jeg al respekt. I er styret af lobbyisme fra Arla, Danæg, Danish Crown, Fødevarer og landbrug og giver ikke korrekt sundhedsmæssige råd 🤨
De har ikke styr på noget som helst, borgervenligt? niks, tværtimod.