Svinkloevcamping Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Netop hjemkommet fra en uges teltferie på Svinkløv Camping giver jeg pladsen min bedste anbefaling. Naturskøn beliggenhed og hyggelig indretning med mange små aflukker gør pladsen særdeles attraktiv.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Svinkløv Camping ligger i den mest skønneste natur Danmark. Vesterhavet, højdeforskelle, vilde heste og trave og cykelture. Hver plads er unik, med rigtig god læ, trods beliggenhed ned til Jammerbugte... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hjemme fra en skøn forlænget weekend på Svinkløv Camping i Nordjylland. Virkelig hyggelig plads, fantastisk natur og utrolig søde værter, rent og pænt alle vegne, og ro ikke mindst. Ren Zen for en str... See more

Rated 3 out of 5 stars

Efter 20 pinser (4 vogne) på Svinkløv Camping, som er den skønneste naturplads vi har oplevet, takker vi af. Årsag: Alt er blevet alt for firkantet de sidste 2 år Unisex bad/toilet - øv Efterhå... See more

Company details

1. RV Park

Written by the company

Familie- og naturcampingplads i enestående naturskønt område ved Jammerbugten mellem Aalborg og Thisted i Nordjylland.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Danmarks bedste beliggenhed 🌞🌞🌞

I Svinkløv skinner solen altid - det er ikke sandt, men der er helt sikker mere sol end der er bare 50 km sydpå. Naturen omkring pladsen er bare dejlig - vesterhavet helt op til pladsen og Svinkløv plantage rundtom. Fantastiske muligheder for gåture i den skønne natur på godt anlagte gåruter og masser af muligheder for cykelture både på alm cykel og på mountainbike. Svinkløv har mountainbike ruter der er blevet kåret til landets bedste.
Selve pladsen er ikke udstyret med svømmebasin og indendørs legeland, men har dog legeplads og hoppepude. Der er dejlige servicebbygninger og de bliver altid holdt pæne og rene.
Hans og Vibeke som bestyrer pladsen er altid imødekomne og venlige og gør i det hele taget et stort arbejde for at alt skal fungere på pladsen. Bla arangerer de gå og mountainbike ture, ølsmagning og en tur til et bryggeri. Ligeledes er det ansatte personale altid søde og venlige og de udfører også et fantastisk stykke arbejde.
Vi var her også under det tidligere værtspar, som åbenbart er kommet uheldigt ud af det med nogle gæster. Dem havde vi nu også det bedste indtryk af, men vil lige understrege at det ikke er det nuværende værtspar der bliver omtalt i de tidligere indlæg.

May 15, 2016
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Kommunikation på meget lavt plan, af et ringe værtspar på Svinkløv Camping!

- Jeg er van til at man som modent og voksent menneske snakker ordentligt til hinanden, men det kan man bestemt ikke påstå at værtsparet på Svinkløv Camping havde de rigtige kompetencer til! Én ting er at jeg var ved at gøre noget som ikke var ordentligt og rigtigt, og en anden ting er at jeg ikke var ordentligt klar over, at min handling var forkert... MEN så at campingmoderen vælger at angribe mig, uden at starte stille og roligt ud med at sige "Hej" eller "God dag" - "Det der må du desværre ikke gøre", og så vælger hun istedet for at true med bortvisning osv.
- Man kommer hjem til sin plads, får snakket om tingene og kommer på jorden igen...og derefter kommer campingfaderen og mener at vi skal flytte vores telt, IGEN med en virkelig dårlig kommunikation! Måden man vælger at sige tingene på, har virkeligt meget at sige! Han kom så derefter, og valgte så at angribe ligesom sin kone. Min familie og jeg følte ikke at vi måtte være der, og spurgte ham og han ville have at vi skulle tage hjem - Han sagde at det måtte vi jo egentlig selv bestemme, magen til ligeglad mand. Vi sluttede samtalen med campingfaderen af med den dårlige mavefornemmelse, at konkludere at vi ville drage hjemad med det samme! - Og han cyklede tilbage uden et ord, eller undskyldning for sin kone eller sig selv...

August 3, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Dejligt sted, men ekstremt dårlig kommunikation med værtsparret.

Efter at min søn var blevet overfuset af lejrchefens kone, på vej ind på pladsen sad vi ved vores campingvogn og evaluerede oplevelsen. Jeg snakkede i telefon da lejrchefen kom på cykel til vores plads for at bede os om at flytte et telt. Vi spurgte hvortil? men det kunne han ikke svare på. Han havde selv anvist os pladsen. Da vi foreholdt ham vores oplevelse med konen mente han at vores påstand var løgn - der var flere vidner.
Hvis man ikke formår at tale ordentlig til andre mennesker skal man måske overveje at arbejde mad materielle ting. Vi valgte at hiv pløkkere op, for at undgå at få ødelagt mere af vores dyrebare ferie. Jeg påstår ikke at der ikke var noget at snakke om, - men at værtsparret ikke magtede en værdig kommunikation. Jeg har aldrig i mine 25 år som campist oplevet noget lignende, og kommer ikke tilbage til pladsen i dette værtspars "regeringstid." Vi har tidligere været på pladsen uden problemer, men der er mange andre skønne pladser hvor man får en ordentlig behandling !

August 2, 2014

Take a closer look