Overholder IKKE sin aftaler.
Havde en aftale om 8 ugers interval på mine heste. Min pony skulle have haft den 11 august.
Skrev den 12 hvornår han var på. Vi lavede en aftale den 17, ydermere havde jeg fortalt siden Maj at min anden hest havde været urengående, men ingen kommentar da hans elev havde sat nye sko på hende.
Nå men 17 Maj havde jeg glemt at ligge penge og sagt jeg først kom i stalden fredag igen. Så ville han komme fredag den 21 August kl 13. Dette aflyste han pga en der var blevet påkørt (selvfølgelig er man forstående overfor dette) og kunne vælge anden tid, så jeg valgt fredag 28 August kl 13 da jeg gerne ville være der når min hoppe skulle visiteres. Fik en besked fredag at han skulle hjælpe personen der var kommet til skade, men jeg kunne vælge hvad tid der passede bedst lørdag. Jeg valgt så 29 August kl 11. Han kom selvfølgelig ikke og svarede ikke på mine beskeder. Han skrev så søndag han havde været på skadestuen så kunne tage dem mandag. Dette sagde jeg igen nej til da jeg selv ville være der men sagde jeg kunne i dag tirsdag den 1 September og vi aftalte kl 13. Får så en besked at han pga smerter må rykke til kl 15.30. Kl 16.30 havde jeg stadig intet hørt, og kl 16.35 skrev jeg en kort besked.
TAK FOR L…, FINDER EN ANDEN SMED.

Reply from Sydkystenshestebeslag