City Hotel Oasia Aarhus Reviews 9

3.9

Company details

1. Restaurant
  2. Hotel

Information provided by various external sources

Hotel Tambohus Kro Godt sted for kroophold, weekendophold, golfophold, kroferie, lige ned til Limfjorden tæt på Vesterhavet, Thy, jylland, Kro ligger godt placeret mellem Hurup og Thisted i nord og Struer og Holstebro i syd. 1 times kørsel fra Hanstholm færgehavn Hotell nær Hanstholm.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Bestilte parkering men.....

Bestilte parkering på hotellet 8 dage før ankomt. Der var ikke parkering på hotellet ved ankomst og intet var registreret. Min kollega som ikke havde bestilt parkering, fik parkering i hotellets gård.
Jeg fik en tvivlsom og uklar ruteforklaring til alternativ parkering i byen, så jeg måtte tilbage til hotellet for en bedre forklaring🤨
Der er plads til forbedring!

October 13, 2021

Enestående oplevelse på Tambohus

Vi var fem søskende + én kone.
Vi er oppe i alderen (fra midt halvtreds til midt halvfjerds).
Vores ønske var en mindeværdig aften sammen der ikke hang sammen med fødselsdage eller begravelser.
Èn af os, (Lillesøster) er vegetar.
Efter en længere mailkorrespondance med Tambohus kro fik vi stablet menu sammen alle kunne være med på.
Lillesøsteren fik en speciel modificeret seksrettersmenu skrædersyet af kokken efter hendes smag. To fik skaldyr og resten, også mig, sæsonens seksrettersmenu med tilhørende vinmenu.
Hvor det dog bare smagte godt!!!!
Og vinen perfekt afstemt til hver ret!
Alle var enige om at det var en enestående oplevelse!
Storesøster og jeg havde et par hængepartier fra coronanedlukningen så det var vores omgang.
Min gud hvor er det pragtfuldt at kunne give sin familie sådan en oplevelse!
En ydmyg men meget stor tak fra Anders

June 18, 2021

Århus BEDSTE

Jeg har lige været der for 3 gang. Fantastisk holte.
Betjeningen den sødtest dame tager imod os og forklarer alt tydeligt og lige til.
Værelset er med Hestens senge og b&o tv på væggen.
Rent og dejligt værelse, dog lidt småt.
Motionsrum perfekt. Morgenmad serveres som kun overgåes af michlin 3 stjerner. tak for en dejlig nat. dejligt med det flotte nye dørparti på den anden side

August 14, 2020

Fantastisk oplevelse

Vi overnattede lørdag til søndag med gourmet middag og morgenbuffet. Simpelthen den bedste oplevelse. Så fantastisk mad, udover at de glemte at hælde suppen i terrinen inden de serverede den for os. Det grinte vi kun af. Tjenerne var heldigvis hurtige til at servere en ny. Fremragende mad og vin og morgenbuffeten lige så storartet. Sikke en atmosfære, solen skinnede og alle var glade og servicemindede. Dejlige omgivelser, hyggeligt værelse, ro og idyl. Vi glæder os til at komme tilbage og er sikker på, vi bliver stamkunder.

December 6, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig betjening

Vi kom 4 mennesker ( plus 60) og blev glade over at finde åben kro. Blev inviteret indenfor, fik spisekort på frokostretter i lokaler, hvor der ikke var andre. Vi valgte 4 forskellige retter og fik herefter at vide, at det nok ville tage 1 1/2 time før vi fik serveret! Underforstået kunne I ikke ha' bestilt det samme! Herefter fik vi drikkevarer, hvor tjeneren ikke kunne huske, hvem der havde bestilt hvad, væltede en øl, kom tilbage og tørrede op og lagde lille ny dug over. Leverede ny øl med udløbsdato 25/3 (i dag 13/5). Maden serveret efter 3 kvarter. Undervejs blev der bestilt en ekstra dansk vand, som aldrig blev serveret, men skrevet på regningen. Tror ikke vi kommer igen!

May 13, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Afslapning og lækker mad i det smukke Thy

Min kone og jeg boede et par nætter på Tambohus Kro i september 2012. Formålet var afslapning og god mad - og begge dele blev opfyldt. Værelserne er ikke specielt spændende, men fungerer udmærket. Til gengæld var morgenbordet fremragende og middagen absolut i særklasse. En kro vi meget gerne besøger igen!

June 11, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Børnefamilie - bliv væk!

Mine forældre, os to voksne børn og vore familier var på Tambohus Kro for at fejre min mors fødselsdag. Vi havde glædet os til dagen - det er ikke så ofte alle er samlet!
Vi blev placeret i et lille lokale for os selv. Først tænkte jeg, det var da meget fedt men efterhånden gik det op for mig, det var med fuldt overlæg fra kroens side.
At man har mindre børn med, bliver ikke set på med milde øjne!
For det første havde indehaveren ( det tror jeg, han var) ikke tid til at vente på vore bestillinger. Han havde ikke tid til at lytte til, hvad børnene sagde.
For det næste var der ikke brød nok til forretten - alle ved, at børn som regel gerne vil have flutes.
For det næste var der ikke tid til, at vi kunne vurdere, hvad vores søn på 15 år, som er på diæt, kunne få. Han fik ikke noget valg men måtte tage til takke med de voksnes menu....måske ville han hellere have haft pommes frites, men der var heller ikke tid til at lytte til ham og hans mening!
Dernæst fik min svigerinde og jeg besked på, at børnene ikke måtte løbe rundt og forstyrre, når der blev travlt om lidt. De havde hverken løbet rundt og forstyrret og det så heller ikke ud som om, der var specielt travlt.
Legetøjet, som fandtes på kroen, måtte vi selv finde i et andet lokale.
Da jeg bad om andre glas og en spiseske blev det rakt mig med et irriteret skuldertræk. At det ikke var rent, er en hel anden snak!
I det hele taget var det en meget dårlig oplevelse og noget vi bestemt ikke har lyst til at gentage - specielt ikke sammen med vores børn....men det er måske også det kroen foretrækker...at man kommer uden børn?? Det mindste de kunne gøre var da så at melde ærligt ud!!

March 29, 2013

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look