Beställde solprodukter
Beställde solprodukter, alla hade gått ut i datum!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Beställde solprodukter, alla hade gått ut i datum!
Beställde en produkt (Carrot sun Coconut Oil) som var halvfull och som hade gått ut i datum. Har skickat mejl men inte fått svar.. 26-04-2026
Jag beställde en carrot sun oil, de första jag märkte va att den inte ens va 100% full, de va typ 60 % av den som va full.
2. Produkten hade gått ut i datum när jag fick den (6 månader gammal)
3. Produkten va inte alls äkta, kollade på hur texterna va jämfört med min äkta carrot sun, de va en stor skillnad mellan dom.
Så som en normal människa hade gjort så kontaktade jag dom främst för att produkten är en hudvårdsprodukt som har gått ut i datum. De kan vara farligt för någon med eksem eller känslig hud. Fick inte ens ett svar tillbaka, så valde att skriva en recension på deras hemsida om hur missnöjd jag va med produkten.
Då valde dom att ändra HELA min recension till någon positivt. Typ hur nöjd jag va med produkten och så la dom till att den inte är fake så som andra hemsidor.
Och de va inte alls de jag hade skrivit.
Hörde av mig 3 gånger och tillslut anmälde jag till Konsumentverket och ska kontakta ARN.
Fick fel solkräm skickad till mig och ville då göra retur. Det var inga problem och kundtjänst svarade att det gick bra att skicka tillbaka. Men efter flera månader och ett antal skickade mail från mig men utan svar från dom, har jag fortfarande inte fått några pengar tillbaka.
Så oseriöst företag när dom själva gjort fel och väljer att sluta svara på mail för att slippa betala tillbaka för sitt misstag. Dom tog både betalt av mig OCH fick solkrämen tillbaka. Jag har valt andra ställen att handla från sen dess, Detta är inget företag jag kommer handla från mer.
Smidig och trevlig hemsida.🌟
Väldigt bra utbud för mig och bra priser jämfört med andra online butiker.
Varorna var hela och rena, väldigt bra förpackade och extra ++ till gåvorna som medföljde – supersnabb leverans.
Rekommenderar verkligen TanExpress Beauty Store❤️
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.