Jeg elsker virkelig at komme hos Tanning Gentofte 🤎 Inge er noget af det sødeste menneske, og man føler sig altid så godt taget imod hos hende. Hun er utrolig dygtig og erfaren, og man går derfra med... See more
Company replied
Kæmpe fan af Tanning Gentofte. Top professionelt, smukkeste resultat og dejlig stemning. Helt naturlig brun farve som passer perfekt til ens egen pigmentering. Tanning væsken hverken lugter eller kl... See more
Company replied
Bedre spray tan findes ikke! Altid fantastisk service hos Inge og verdens bedste kulør, som altid sidder lige i skabet! Jeg ville aldrig gå andre steder hen, end hos Inge TanningGentofte, da alt sim... See more
Company replied
Jeg er kommet hos Inge de seneste 13 år og betragter Inge som en af de mest kompetente og erfarne på området overhovedet. Det har altid været en super god oplevelse og dejligt at hun altid er totalt... See more
Company replied
Tanning Gentofte er en professionel og personlig spray tan klinik som blev stiftet af Inge Stephensen i 2012 i Gentofte. Klinikken anvender kun 100% parabenefri og allergi venlige væsker, som tilpasser sig kundens egen pigment.
Baunegårdsvej 3, 2820, Gentofte, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dejligt sted med skøn stemning. Inge er fantastisk dygtig , og jeg er altid super tilfreds med resultatet
Inge er den bedste når du skal have den fineste tan!!
Effektiv, sød og hamrende dejlig som person.
Jeg kan ikke drysse stjerner nok ud over hende.

Reply from Tanning Gentofte
Jeg fik en spraytan i fredag, og det er seriøst den pæneste spraytan jeg nogensinde har fået. Jeg er så glad for resultatet! 🌸
/Amalie

Reply from Tanning Gentofte
Farven ligger så smukt og den er IKKE orange😍 så naturligt. Absolut det bedste produkt på markedet.
Er meget tilfreds og så er Inge bare super dygtig🤗 Varme anbefalinger herfra

Reply from Tanning Gentofte
Her bliver du IKKE orange - tvært imod får du den pæneste gyldne farve. Inge er super dygtig og mega hurtig. Stor anbefaling.

Reply from Tanning Gentofte
Rigtig god behandling og resultatet bliver så pænt! Går altid glad derfra. Kan klart anbefale Tanning Gentofte!

Reply from Tanning Gentofte
Bedste spraytan jeg nogensinde har prøvet. Det eneste sted jeg får det lavet :)

Reply from Tanning Gentofte
Inge er simpelthen den bedste! Så super flot resultat altid.. jævn og lækker farve. Og så er det en fornøjelse at træde ind ad døren og blive mødt af smil, høj service og helt eminente spraytan-kompetencer. Jeg prøvede en enkelt gang et andet sted, som var tættere på min adresse.. men intet kan måle sig med standarden hos Tanning Gentofte, så jeg kører gerne de ekstra kilometer for at få et perfekt resultat!

Reply from Tanning Gentofte
Hos Inge, i Tanning Gentofte, får man den smukkeste tan! Farven laves i behagelige omgivelser og er altid lige i skabet. Jeg får altid mange komplimenter efter behandling og anbefaler det til alle!

Reply from Tanning Gentofte
Dygtigste, sødeste og hurtigste spraytanner, der findes. Gør det! Bestil med det samme. Du vil ikke fortryde det :)

Reply from Tanning Gentofte
Fantastisk sted med dejligt humør og glade smil.
Man får perfekt farve super sted super service😉

Reply from Tanning Gentofte
Jeg er blevet spray-tannet mange steder, og af alle stederne er Tanning Gentofte det bedste. Man kan vælge farvestyrke, man får god og meget imødekommende behandling og Inge påfører med den perfekte teknik, sådan at der ikke er plamager på hænder og fødder. Det ser fuldstændigt jævnt og naturligt ud.

Reply from Tanning Gentofte
Fantastisk service & resultat HVER gang.
Jeg har prøvet spraytan mange steder efterhånden. Siden jeg besøgte TANNING Gentofte, har jeg ikke haft lyst til at blive tannet andre steder. Jeg går derfra med den smukkeste, gyldne, jævne glød HVER gang. Og servicen dernede er TIP TOP og altid hyggelig.
Jeg føler mig tryg og gode hænder. Og der er altid tid til et grin.
Tanning Gentofte får mine varmeste anbefalinger!

Reply from Tanning Gentofte
Jeg vil klart anbefale Inge (indehaver) til alle der ønsker en smuk kulør HVER gang. Har været hos Inge maaaange gange og farven resultatet er altid SÅ fint. Farven er super flot (og ingen skjolder eller striber) holdbar og lugter ikke.

Reply from Tanning Gentofte
Jeg har fået den bedste spraytan hos Tanning Gentofte. Både farven og holdbarheden er i top, og ligeledes er servicen. Perfekt resultat hver gang :-) Kan stærkt anbefale det!

Reply from Tanning Gentofte
Bedre spray tan findes ikke!
Altid fantastisk service hos Inge og verdens bedste kulør, som altid sidder lige i skabet! Jeg ville aldrig gå andre steder hen, end hos Inge TanningGentofte, da alt simpelthen er perfekt når man går derfra! Ingen skjolder, perfekt farve, og så dufter den også dejligt

Reply from Tanning Gentofte
Tanning Gentofte er simpelthen fantastisk.
Inge er super dygtig og serviceminded, og resultatet er altid tiptop, er super tilfreds hver eneste gang. Kan varmt anbefales hvis man ønsker en smuk naturlig glød.

Reply from Tanning Gentofte
Jeg har prøvet en del forskellige steder men jeg er nu 100% loyal kunde hos Inge. Ikke nok med at hun er en fantastisk varm, imødekommende og dejlig person så er det uden tvivl den flotteste spraytan jeg nogensinde har fået. Den holder længere alle andre jeg har prøvet og det er en kanon flot og naturlig farve hver gang. Kan kun anbefale Inge og TanningGentofte :)

Reply from Tanning Gentofte
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.