Enorm dårlig pizza Kan lave dem bedre i min egen mikro bølgeovn! Sætter aldrig min fod hos jer igen elendig service og ulækker mad!….
Tastys Skive
See what reviewers are saying
Bestiller mad via justeat - bor 14 km fra pizzeriaet men den skriver at de levere til min adresse og at det koster 25kr i fragt. Efter 30 minutter for jeg en sms fra pizza budet hvori han skriver, at... See more
usel forretning ... usel ikke eksiterende service.. beltate 380 kr for 3 pizza'er og 20 kr i levering for at blive ringet op 1,5 time senere og få afvide at jeg skal betale 85 kroner mere. hvorefter "... See more
Har købt mad her mange gange, og altid fået det lækreste mad, både grill mad og pizzaer er super gode, og de er utrolig flinke, Altid super go service
Company details
Fy for katten det var lækkert 😋
Nu er der godt nok desværre ikke så positive anmeldelser Tasty’s har fået her.
Men det er slet ikke sådan jeg har det.
Igår fik jeg en
Pizzaer - Large - Salatpizza Kebab
+Almindelig bund
+Hvidløg
+Hvidløgscreme
+Chili
140,00 Kr.
Og det er den bedste pizza jeg har fået i flere år!
Tusind tak for mad 💪🏻🥳
Dårlig og forkert mad - og nul kundeservice!
Vi bestilte en pizza nr 30 og en lille portion pommes frites i butikken den 28/6.
Da jeg bestilte hos en ung mand bag disken sagde jeg højt og tydeligt, at der skulle hvidløg på pizzaen - og at der IKKE måtte komme pommes frites krydderi på pommes frites’ene, men i stedet for ville jeg gerne ha’ salt på. Begge dele gentog jeg for at være sikker på, at få det sådan.
Da vi kom hjem med pizzaen var meget tør - havde nok fået lige rigeligt med tid i ovnen - og der var IKKE hvidløg på, som jeg klart og tydeligt bestilte.
Pommes Frites var uden salt, men med masser af pommes frites krydderi... Lige modsat af, hvad jeg bestilte....
Vi bor i Nr. Søby og på grund af afstanden orkede vi ikke køre ind til Tastys med maden igen. Men - hold da op, hvor var det en decideret skuffende oplevelse, at komme hjem med 😟
Endnu mere skuffende er det, at Tastys ikke har svaret på den besked, jeg sendte på Messenger samme aften til dem i håb om, at de ville rette op på den dårlige oplevelse.
Af samme årsag vælger jeg, at gøre det offentligt, hvor dårlig en tilgang til kunderne, man har hos Tastys i Skive med denne anmeldelse.
Vi kommer der ikke igen!
Købte en pizza og en gang pomfritter.
Købte en pizza og en gang pomfritter.
Promfritterne var kolde og bløde. Pizzaen var også helt kold. Alt i alt verdens dårligste pizzaia
Dårlig service, dårlig hygiejne, kundefup
Min veninde og jeg blev udsat for rigtig urimelig behandling.
Vi bestiller hver en pizza, hvor min veninde gerne vil betale som noget af det første, hvilket hun får lov til.
Manden bag kassen begyndte at snakke mere og mere slesk og vulgært til os, komplimenterede vores ansigter og kroppe. Spurgte ind til os omkring private emner "Boogie boogie" som han så fint udtalelse det, med en rigtig klam kropsbevægelse.
Da der kom en yngre mand ind som han omtalte som "bror" lagde han op til at vi skulle prøve noget sammen med ham, for han var jo "ledig".
Da pizzaerne er færdige og han skulle til at give os dem, påstår han at min veninde ikke havde betalt, der kommer flere og flere kunder og hun bliver mere og mere udstillet. (Hun var påvirket af alkohol, så vi/andre der var tilstede tænker , at han ville prøve at påvirke hende til at betale 2 gange for samme pizza)
Han giver sig slet ikke, selvom der på den kvittering han printer, står hendes 4 sidste cifre i kortnummeret, og pengene var trukket fra hendes konto. Kunderne bag os bliver mere og mere utålmodige mens manden bag kassen stadig prøver at lokke flere penge ud af hende og står og er sur og gestikulerer voldsomt. Vi ender til sidst med at få pizzaen med os, selvom han stadig ikke giver sig på trods af beviset, men får udstillet hende godt og grundigt.
det var en rigtig ubehagelig oplevelse, og jeg håber ikke at andre kommer til at opleve det samme. Desuden fandt jeg hår i min pizza.
Vi har bestemt ikke tænkt os at sætte vores fødder der igen.
Dårlig kundebehandling, madforgiftning, dårlig levering
Jeg er ansat i forsvaret og vi er en deling med 43 mand som havde bestilt pizzaer. De fik et 4 dages varsel og kunne berette de sagtens kunne levere pizzaer til skydebanen i Skive.
1. Pizzaerne kom ikke til kl. 18 som aftalt, men 19.15
2. Jeg endte med at køre til Skive Hovedvagt for selv at afhente dem, da køreren ikke kunne finde vej, hverken ud fra kort eller vejvisning fra hovedvagten, undskyldningen var han ikke kunne finde stedet på GPS. Dvs. dårlig forberedelse
3. De tog ikke deres telefoner når vi ringede
4. Pizzaerne var kolde ved ankomst
5. Vi fik ingen undskyldning
6. Jeg havde 19 mand syge med diarre dagen efter
7. Vi fik 20 liter gratis cola, men som var varm og rystet så de bruste over
Jeg vil aldrig nogen sinde anbefale dette sted til nogle i Skive omegn.