See what reviewers are saying
Company replied
En gang i mellem må man give op, når det ikke bare er en sikring, der er sprunget! Thomas besvarede opkaldet hurtigt og kom samme dag, han fandt fejlen og skiftede det gamle kabel, der forbandt stuehu... See more
Company replied
Super dygtig elektriker Jeg havde lavet nogle begynder fejl når det er første gang man renovere, der gjorde arbejdet lidt mere besværligt for Thomas og hans lærling, men det tog de i stiv arm. De var... See more
Written by the company
Hos TEH-Elservice laver vi alle former for el-installationer, energioptimering, data/fiber kabling og Nye Varmepumper samt service på disse • Autoriseret elarbejde udføres i samarbejde med JE ELTEKNIK
Mågevej 1, 4930, Maribo, Denmark
- Info@teh-el.dk
- www.teh-el.dk
Fin montering af varmepumpe
Fin montering af varmepumpe i fritidshus.
Thomas installerede varmepumpen fuld tilfredsstillende, alle aftaler blev holdt. Kan kun anbefale.

Super dygtig elektriker
Super dygtig elektriker
Jeg havde lavet nogle begynder fejl når det er første gang man renovere, der gjorde arbejdet lidt mere besværligt for Thomas og hans lærling, men det tog de i stiv arm. De var professionelle, effektiv og fik det hele fikset uden bøvl. Kvaliteten var i top, og han overholdt både tid og aftaler. Hvis du skal bruge en elektriker, der kan sit håndværk og er til at stole på, så kan jeg klart anbefale Thomas.

Reply from Teh Elservice
El arbejde af høj kvalitet.
Thomas har lavet en El renovering hos os, El arbejdet er veludført og af høj kvalitet.
Thomas giver en god personlig service og rådgivning omkring arbejdsopgaven, og der er overensstemmelse imellem afgivet tilbud, og den faktiske pris på det udførte arbejde.
Vi kan varmt anbefale Thomas.

Reply from Teh Elservice
Kæmpe ros herfra- super pålidelig elektriker
Vi har haft Thomas på besøg i Næstved til 4 forskellige el-projekter gennem tiden.
Han er altid punktlig, arbejdsom, hurtig og super dygtig.
Jeg anbefaler TEH- elservice til alle der ønsker en elektriker der er alle pengene værd og yderst professionel.
Jeg vurderer umiddelbart at der ikke findes en bedre elektriker.
hurtig / kompetent / bedste pris
hurtig / kompetent / bedste pris, som blev overholdt.
modtog 3 byggetilbud. 20-25% billigere.
Emne; montering af varmepumpe.
Regloh

Forbilledligt!
Thomas Hovmand installerede for to dage siden en varmepumpe i mit hus. Alt, inklusive faktureringen, gik som aftalt. 100% forbilledligt og anbefalelsesværdigt.

Reply from Teh Elservice
Thomas har i dag monteret en…
Thomas har i dag monteret en luft-til-luft varmepumpe hus mig. Han mødte præcis til aftalte tid, og 5min var han i fuld gang. Han arbejdede intenst, han er særdeles omgængelig, dygtig og hurtig.
Kan klart anbefales 👍

Reply from Teh Elservice
Vi er ovenud tilfreds med Thomas…
Vi er ovenud tilfreds med Thomas Hovmand, der kom samme dag vi bad om et tilbud. Vi mailede efterfølgende med Thomas for at beslutte hvilken type af varmepumpe der passede til vores behov. Thomas svarede prompte tilbage, og bestilte varmepumpen til os.
Vi har nu fået installeret varmepumpen, med super godt resultat. Vi kunne ikke se Thomas havde været her, da han havde gjort fuldstændig rent efter sig.
Vi kan varmt anbefale Thomas Hovmand, TEH-Elservice ApS, Mågevej 1, 4930 Maribo som installatør.
Har brugt Thomas nogle gange altid…
Har brugt Thomas nogle gange altid punktlig og laver kompetent og pænt arbejde
Ham kan jeg kun anbefale
En ren fornøjelsen at have TEH-EL…
En ren fornøjelsen at have TEH-EL service til at stå for installation af vores varmepumpe, hurtig og sikker arbejde. Får vi brug for hjælp til andet EL arbejde er TEK-EL-service et sikkert valg.
God og professionel EL service
God og professionel EL service. Kan klart anbefale Thomas.
Vi har ikke mødt en bedre og mere…
Vi har ikke mødt en bedre og mere samvittighedsfuld håndværker end Thomas. Han har renoveret el-systemet i vores sommerhus, hurtig, kompetent og til en rimelig pris. Vi kan som kunder ikke forlange mere - de varmeste anbefalinger herfra! MVH Anja & Lars

Reply from Teh Elservice
Nemt og bekvemt holder dig til aftale
Nemt og bekvemt holder sig til aftale

Reply from Teh Elservice
God service hurtig udrykning samt…
God service hurtig udrykning samt kvalitets arbejde😊👌👌👌

Reply from Teh Elservice
Suverænt veludført arbejde til aftalt…
Suverænt veludført arbejde til aftalt tid med match med tilbudspris.