Na 20 dagen nog altijd het pakketje niet ontvangen, misleidende site, komen beloftes niet na. Retour met geld terug binnen 30 dagen. Nu maar hopen dat we het pakketje dan hebben. Wat een slecht bedrij... See more
See what reviewers are saying
Even moeten wachten op bezorging maar het komt natuurlijk allemaal van ver..... Goed geïnformeerd over de order, bevestiging en voortgang en netjes bezorgd. Prijs/kwaliteit verhouding geheel naar ve... See more
People also looked at
Na 20 dagen nog altijd het pakketje…
Na 20 dagen nog altijd het pakketje niet ontvangen, misleidende site, komen beloftes niet na. Retour met geld terug binnen 30 dagen. Nu maar hopen dat we het pakketje dan hebben. Wat een slecht bedrijf.
Ik zou hier niet meer kopen
Ik zou hier niet meer kopen. De website is misleidend: voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Er staat alleen niet bij dat het pakketje eerst de hele wereld over gaat voordat het bij jou wordt afgeleverd. Als zoethoudertje sturen ze op een gegeven moment een berichtje dat pakketje is aangemeld bij PostNL maar pas na dag of 10 heeft PostNL het pakketje daadwerkelijk ontvangen. De website suggereert dat er honderden positieve ervaring bij Trustpilot staan, ze gebruiken hun sterrenicoontjes en kleur. Maar in werkelijkheid bij Trustpilot maar een handje vol voornamelijk slechte ervaringen. Klantenservice reageert wel snel. Uiteindelijk pakketje toch nog op tijd voor kerst ontvangen maar wel een andere variant dan dat ik besteld had (een variant die je voordeliger elders kunt kopen) en de doos helemaal kapot, kan ik zo niet kado geven. Al met al, geen aanrader! Toch drie sterren omdat het uiteindelijk nog op tijd geleverd is en omdat ik achteraf kon betalen.
Onwaarschijnlijk slecht
Onwaarschijnlijk! Kan op dezelfde lijst als Temu. Mijn pakket zal pas in februari toekomen. China dus - zogezegd een contact/ helpdesk. Het is gewoon een robot die tot 3 maal toe hetzelfde heeft gestuurd. Ik wil graag mijn centen terug, maar krijg geen fatsoenlijk gehoor. Lijkt me een goeie kluif voor testaankoop.
Dropship..
Dropship..
Je kunt beter rechtstreeks uit China bestellen; dan is je pakket tijdig binnen!
Wanneer je contact zoekt met de klantenservice sturen ze een track en trace om je zoet te houden, wanneer je deze aanklikt blijkt het leeg te zijn..
Wegblijven
Beter rechtstreeks bestellen bij alieexpress of gelijkaardige sites.
Dan heb je nog betere service dan bestellen via telindo
Te lange levertijd.
Te lange levertijd.
Het spel met de magneten is superleuk en ook leuk verpakt, maar de levertijd was ruim 8 weken, terwijl de site vermeld dat het ongeveer 2 weken duurt
1 ster is eigenlijk al te veel
1 ster is eigenlijk al te veel. Ik wacht al een hele lange tijd op mijn bestelling, reageren op e-mails doen ze niet. Bestelling annuleren reageren ze ook niet op, telefonisch gaat ook niet. Waardeloos! Ik wil mijn geld terug.
Wij hebben meer dan 3 weken op de…
Wij hebben meer dan 3 weken op de levering moeten wachten. Er stond bij artikel binnen 3 dagen in huis, dus hadden wij geen cadeau voor onze zoon op zijn verjaardag!! Ook hebben wij een paar keer gebeld, daar hebben we wel netjes antwoord gekregen. Eenmaal binnen. Zit in de doos van 100 stuks en in de doos van 64 stuks toch best veel blokjes nog die niet aan de andere blijven hangen, dus die kun je niet echt gebruiken. In de 2 doosjes van 48 stuks niks aan de hand.
Onderweg?
31 8 besteld, 4 9 verstuurd. 12 9 nog niet binnen. Afwachten maar. Zie wel.
Waar blijft mijn bestelling?
Bestelling gedaan op 2 september. Een zogenaamde track&trace (op de eigen pagina) die sinds 5 september meldt dat de bestelling er aan komt. Maar tot nu toe is de bestelling nog niet binnen. Wel een mailtje vandaag met de vraag wat ik van de levering vind. Nou, dit dus: 1 ster.
geheel volgens verwachting
Prijs/kwaliteit verhouding geheel naar verwachting. Zeer tevreden.
Beter op de hoogte houden en netter…
Beter op de hoogte houden en netter afleveren (in de brievenbus of een postpunt!
Eind augustus bestelling gedaan
Eind augustus bestelling gedaan. En tot op heden nog niets ontvangen. Verzending volgen daar staat bij verzonden maar dan had het nu wel binnen kunnen zijn.
Mail gestuurd word er gezegd het is een drukke periode. Nu na 10 dagen nog niets ontvangen.
En verder hoor je niets meer.
Kan er niet over oordelen heb het nog…
Kan er niet over oordelen heb het nog niet ontvangen
Jullie vragen of ik tevreden ben met…
Jullie vragen of ik tevreden ben met wat ik besteld heb.
Heb het nog niet eens ontvangen.
Zwaar teleurgesteld in jullie.
Ik heb 28 augustus spel besteld
Ik heb 28 augustus spel besteld maar nog steeds niets ontvangen. Jammer dat het zolang duurt en hoop het in ieder geval nog wel te mogen ontvangen.
Pakket goed ontvangen
Er werd regelmatig een mail gestuurd over de bestelling vooruitgang, in mijn denken duurde het vrij lang voordat het op mijn adres werd ontvangen, maar dat leek maar zo, om dat het een kadootje was, en dan ben je bang dat het er niet op tijd zou zijn. Ik ben dik tevreden.
Zeer goede bediening alleen de…
Zeer goede bediening alleen de verzendtijd kan beter. Een dikke pluim voor de rest
Hopelijk nieuwe bestelling iets…
Hopelijk nieuwe bestelling iets sneller.
En.... beter verpakt...
Doos stak er deels uit... verpakking gescheurd.
Spel... geweldig leuk!
Magneetgame.
Heel lang moeten wachten op mijn…
Heel lang moeten wachten op mijn bestelling, en toen het eindelijk geleverd werd zwaar teleurgesteld! De afbeeldingen en filmpje van het artikel dat ik besteld heb zijn erg misleidend, ik heb enkel een stukje hout ontvangen als luckywood ding. Je zou op zijn minst verwachten dat het net als de afbeeldingen en filmpjes is voor die prijs!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.