Company details

1. Heating Contractor
  2. Boiler Supplier
  3. Heating Equipment Supplier

Information provided by various external sources

Värmesystem för småhus och mindre fastigheter, med huvudinriktning mot värmepumpar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Köp annat fabrikat, min rekommendation

Fick en Thermia värmepump installerad av en rörfirma. Den fungerade inte som väntat och en hel del delar byttes och efter många om och men, samt kalla nättar och dagar så är den till slut fungerande. Enligt Thermia skulle jag inte behöva göra något utan deras trygg garanti skulle stå för allt. När det var dags för sluträkning fick jag betala för allt jobb som rörfirman utfört och Thermia stod endast för materialet. Kommer aldrig att köpa något som kommer från Thermia i framtiden, är för mig ett bluff &båg företag.

January 3, 2025
Advertisement

Varning.

Nu har min Thermiapump gått sönder för tredje gången på fem år. Kostnad hittills ca 250.000:-. Thermia bryr sig inte. Deras representanter i Eskilstuna bryr sig inte heller. Svarar varken på mail eller telefon. Välj ett annat bolag.

September 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jag skriver för att berätta om hur dålig Thermias och deras samarbetets partner fungerar. usel…

Jag skriver för att berätta om hur usel Thermias kundservice är då innan installatörern hade lämnat montaget april 2022 så på pekade jag att värmepumpen förde ett fasligt oväsen. Jag uppmätte senare att pumpen har en db på 91 och vem vill ha något som låter som en gräsklippare (96db) i trädgården när Thermia skriver i sin deklaration 65db. Tiden har gått och efter flera besök utav installatörern där Thermia uteblev så har jag inte fått någon respons. Dom kommer bara när det är plus grader när jag har anmält att den låter för mycket när det är fyra minusgrader eller mer. Det är nu februari 2025 och kan bara säga det att vi har något som låter lika högt som en gräsklippare i trädgården och vill ni inte ha det så köp ifrån ett seriöst märke med en bra kundservice med seriösa montörer. Thermias reklamation fungerar så att jag ska lämna in en reklamation till montörern (som jag har tappat förtroendet för helt) som i sin tur ska lämna in en ren kritik om sig själva och om produkten till Thermia. Hur tror ni att det funkar?

February 14, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look