See what reviewers are saying
Company replied
Jeg har brugt Rosa til at få lavet en ny moderne hjemmeside. Det var virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med hende, hun kommer med konstruktive input, samtidig med at hun lytter til og forstår... See more
Company details
Written by the company
The Web Atelier er din pålidelige og kreative samarbejdspartner, når du ønsker en stærk, æstetisk og brugervenlig online tilstedeværelse. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der forener design, strategi og teknologi – med fokus på konvertering og brandidentitet. Webdesign & UX: Smukke, funktionelle og responsive hjemmesider, der fanger dine besøgendes opmærksomhed – og holder på den. Branding & Visuel Identitet: Vi skaber et unikt look, der afspejler din virksomheds personlighed – fra farvepalette til fontvalg og logo. Shopify & E-commerce: Professionelle webshopløsninger, der konverterer. Vi designer, opsætter og optimerer din butik med fokus på brugerrejse og salg. Content Creation: Grafik, billeder og videoer – alt det visuelle indhold, du skal bruge til hjemmesiden, SoMe og kampagner. SEO & Performance Vi sørger for, at du bliver fundet – og at siden loader lynhurtigt. Teknisk SEO, optimeret struktur og søgeordsanalyse. Support & Vedligehold: Få hjælp til løbende opdateringer, ændringer og teknisk drift. The Web Atelier er for dig, der vil have mere end bare en smuk hjemmeside – du vil have en digital oplevelse, der løfter dit brand.
Strandparksvej 16, 2. th., 2900, Hellerup, Denmark
- thewebatelier@hotmail.com
- www.thewebatelier.dk
Stor anbefaling!
Vi har haft en super god oplevelse med Rosa i forbindelse med udviklingen af vores hjemmeside. Hun var professionel, imødekommende og hurtig til at forstå vores behov – og resultatet er blevet både flot og brugervenligt.
Kan varmt anbefales!
God oplevelse!
Jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen. Klar kommunikation, hurtig respons og et resultat, der spiller både visuelt og teknisk !
5 Stjerner!!
Vores Shopify-webshop blev markant mere overskuelig og professionel. The Web Atelier havde styr på både struktur, design og SEO.
Rigtig god oplevelse med The Web…
Rigtig god oplevelse med The Web Aterlier - det kan jeg 100% anbefale til andre.
Rosa er så dygtig til hendes fag og er…
Rosa er så dygtig til hendes fag og er en kæmpe hjælp, jeg har benyttet mig af hende flere gange og vil til hver en tid vælge hende
Ny hjemmeside.
Jeg har brugt Rosa til at få lavet en ny moderne hjemmeside.
Det var virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med hende, hun kommer med konstruktive input, samtidig med at hun lytter til og forstår mine ideer.
Vi i jjTrykluft ApS er ovenud tilfredse med resultatet.
Hos SkinClub ledte vi efter en person…
Hos SkinClub ledte vi efter en person med både sans for det æstetiske og stærke tekniske kompetencer – en dygtig koder, der samtidig leverer det, vi aftaler. Det får vi 100 % hos Rosa. Vi er meget glade for hendes kompetencer, gode smag og skarpe øje for detaljer. Rosa er yderst professionel, skarp og pålidelig, og vi kan varmt anbefale hende.
Jeg ville uden tvivl vælge dem igen
Leder du efter nogen, der både ser de små detaljer og det store forretningsbillede, kan jeg varmt anbefale The Web Atelier. Jeg ville uden tvivl vælge dem igen.
Solid webpartner
Skulle skifte 2 webshops fra Wordpress til Shopify. Det klarerede Rosa hurtigt og effektivt til en skarp pris. Varm anbefaling herfra :)
Super behagelig oplevelse.
Super behagelig oplevelse.
Interessen for at løse opgaven var tydelig fra starten og selvom jeg ikke var verdens nemmeste kunde, blev alle mine ønsker imødekommet.
Mine varmeste anbefaling til Rosa og The Web Atelier 👌🏻
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med The Web Atelier i forbindelse med udviklingen af min nye hjemmeside, og jeg er super tilfreds med resultatet. Fra start til slut var processen professionel og behagelig. Jeg følte mig lyttet til og mine ønsker blev både respekteret og forbedret med kompetent sparring og kreative input.
Det, der især imponerede mig, var øje for detaljer, hastigheden i leveringen, og hvordan design og funktionalitet blev kombineret. Jeg har fået så mange komplimenter for min nye hjemmeside så kan klart anbefale The Web Atelier!
Øje for detaljen
Rosa har været så fantastisk og har hjulpet mig med min hjemmeside til min virksomhed. Den er blevet præcis, som jeg ønskede mig, og hun har været utrolig god at arbejde sammen med – hurtig i sin kommunikation og med et skarpt øje for æstetik og detaljer.
Øje for et æstetisk udtryk
Rosa er utrolig sød og imødekommende. Hun bruger tid på at sætte sig ind i sine ønsker for at opnå et godt resultat. Hun har desuden et æstetisk øje for en smuk hjemmeside og for det samlede udtryk.
Jeg er super tilfreds med hele…
Jeg er super tilfreds med hele forløbet!🫶🏻😍
Kæmpe anbefaling herfra!
Kan virkelig anbefale Rosa fra The Web Atelier! Hun lytter, kommer med gode idéer og laver et super flot og funktionelt design. Hurtig service og rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Vi har brugt hende flere gange og har været tilfredse hver gang!! 🤩👌🏽👌🏽
Super professionel og imødekommende the…
Super professionel og imødekommende the web atelier forstod hurtigt mine ønsker og lavede en flot og brugervenlig webshop. Hele processen var nem og god kan varmt anbefales
Skarpt fokus på kvalitet og kundetilfredshed!
Jeg har haft et utroligt tilfredsstillende samarbejde med Rosa hos The Web Atelier, som har leveret fremragende grafisk design til både website og printproduktion. Fra start til slut har Rosa udvist en proaktiv og professionel tilgang, med stort fokus på detaljer og en vedholdende indsats for at sikre, at resultatet lever op til mine forventninger. Hendes evne til at omsætte mine behov til et visuelt gennemført udtryk har været imponerende, og hendes rolle som sparringspartner – både på design og indhold – har overgået mine forventninger. Jeg er meget glad for det endelige resultat og kan varmt anbefale Rosa og The Web Atelier.

Fremragende arbejde!
Jeg har tidligere prøvet at arbejde med store bureauer hvor man hurtigt bliver én ud af mange og ender med et standardprodukt pakket ind i flotte buzzwords. Det var noget helt andet med The Web Atelier. Rosa forstod mine behov – uden at jeg skulle igennem fem projektledere og ti statusmøder. Processen var personlig, fleksibel og ærlig. The Web Atelier er skarpere, mere nærværende og langt mere engagerede end nogen af de store spillere, jeg tidligere har arbejdet med. Det føles som et samarbejde og ikke en købt ydelse. Og resultatet er meget bedre end det jeg har fået gennem dyre bureauer!

Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Fra første øjeblik, hvor Rosa kom med klare forbedringsforslag til min gamle hjemmeside, følte jeg mig i trygge og professionelle hænder, og derfra gik det stærkt og effektivt.
Rosa tænker selv og tuner sig lynhurtigt ind på, hvad man har brug for. Hun er en dygtig fødselshjælper - ikke mindst over for en som mig, der er ret lost, hvad angår design og hjemmesider.
Vi fjernesamarbejdede, da vi bor langt fra hinanden, og det var ingen hindring for hverken effektiviteten eller forståelsen.
Så mange roser til Rosa herfra!

Reply from The Web Atelier
Super god kommunikation og forståelse…
Super god kommunikation og forståelse fra starten af. Jeg er meget tilfreds med slutproduktet og kan kun anbefale The Web Atelier.