Tommergaarden Reviews 6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG Handel med XL-Byg Aarhus…

ALDRIG Handel med XL-Byg Aarhus (tømmergaarden)
De har ikke styr på noget, kollegaerne taler ikke pænt til hinanden og chefen/lederen er psykisk ustabil og tager sine problemer med på arbejde og lader det gå ud over sine ansatte der er uacceptabelt.
Gør dig selv og undgå at handle med dette sted
Hilsen Anders

May 27, 2022

Held og lykke med Tømmergården

Pas på, check priser og vær sikker på at du får det du har bedt om. At handle med Tømmergården kan nemlig IKKE baseres på tillid. Jeg kunne ikke få pris på forhånd, fik ikke det jeg havde bestilt og endte derfor med at betale for meget for noget der ikke var som aftalt. Og som andre anmeldere også skriver, så er det absolut umuligt at få Tonny i tale, han er som sunket i jorden. Fremtidige kunder ønskes derfor alt mulig held og lykke (for de får sgu brug for det).

March 28, 2022

Gået konkurs

Vi har brugt tømmergaarden til at få isat to nye vinduer i vores hus. Da de fjerne de gamle vinderue, afstiver de ikke kontruktionen, som medfører store bygningsskader. Indehaveren vender aldring retur, virksomheden er gået konkurs. Derfor fraråder jeg alle at bruge dette firma!

September 21, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Uambitiøst, dårlig arbejdsmoral og ikke styr på noget som helst.

Tonny kommer ud og giver et tilbud, de kan dog først starte om 6 uger men det accepterer vi. Nu efter 6 uger, uden gulv eller tag på vores sommerhus melder han afbud på dagen han skulle starte og siger han ikke længere kan påtage sig opgaven grundet “sygdom”. Uambitiøst, dårlig arbejdsmoral og ikke styr på noget som helst.

September 21, 2020
Tommergaarden logo

Reply from Tommergaarden

Hej Emilie

Det er ikke tale om et tilbud.
Aftalen var vi skulle leverer en Tømrer som skulle hjælpe jer på vej med jeres projekt (på timeløn) som en anden Tømrer har været i gang med, som også jeg sagde på vores første møde har vi rigtig travlt, den første ledige svend var klar efter 6uger, ugen inden vi skal mødes og gennemgå opgaven sammen med vores svend bliver han syg, (han er desværre stadig syg og kommer ikke tilbage), Du får besked på sms og vi aftaler jeg skal kontakte dig når han er tilbage, efter en uge taler vi i telefon da han ikke er vendt tilbage på arbejde, hvor jeg oplyser den næste svend kan starte ca 4uger efter.
Derefter skriver du denne anmeldelse.
Vi har desværre ikke nogen medarbejdere som kan afløse ved sygdom. og som du kan se søger vi alle steder på sociale medier og job data baser efter nye medarbejdere.
Det er bestemt ikke af velvilje vi ikke har kunnet løse jeres opgave.

Venligst Tonny Pedersen

Rated 5 out of 5 stars

SUPER FIRMA

SUPER FIRMA
Tak Tonni, du er en mand af dit ord og kvaliteten er altid i top - ellers
bliver det lavet om, uden bortforklaringer.
Så skal du have udført klasse snedkerarbejde af Anders, så er det her I skal handle.
Stor tak for jeres hjælp med at rette det byggesjuks, der var lavet.
Jeg vil til en hver tid anbefale jer til andre.

June 26, 2017

Take a closer look