Har ikke modtaget varen efter nu at have ventet i 3 uger. Men de har heller ikke trukket pengene på kontoen. De svare ikke på min mail.
Traderjoe
See what reviewers are saying
Modtog mit nye keyboard til Lenovo T60 med en skade. Hjørnet ved Fn-tasten var bukket ned, så tasten sad skæv. På grund af reklamationstider valgte jeg at forsøge at rette keyboardet op med en tang. T... See more
Har afleveret en MacBook Pro til reperation. Der er nu gået 3 måneder, og ingen ting sket. Jeg prøver at ringe ca. hver dag, men Ingen af telefonnumrene til hverken TraderJoe (4252 786... See more
Company details
- Cell Phone Accessory Store
- Cell Phone Store
- Computer and Accessories Store
- Computer Repair Service
- Computer Store
Information provided by various external sources
Alt i tilbehør og reparation af laptops/bærbar. Nyt batteri, display, harddisk, vi hjælper dig på vej.
Hvidovrevej 131, 2650, Hvidovre, Denmark
- info@traderjoe.dk
- www.traderjoe.dk
5 Stjeren for kompetent og hurtig samt god services
Har købt og fået bytter flere gange og der har aldrig været nogen problemer med servicen eller personalet.
Nogele af de reservedel jeg har købt er ret specielle og der har dog været en del vendet tid på, men sådan er det jo, når man skal bruge specille dele men traderjoe har altid skaffet de ting jeg skulle bruge. så samlet set er jeg meget tilfrids med at handle her!!
hurtig reparation, ca. halv pris. Tak !!!
Vi ringede til "joe" fordi vores søn havde ødelagt skærmen på vores nye Mac. og vi ville høre hvad det kostede at få lavet hos dem, Humac ville have 6500 ca. 3 ugers ventetid og 6 mdrs garanti Traderjoe ville have 3500 for samme reparation, kunne lave den på et par dage og ville give os 2 års garanti.
vi indleverede maskinen, og fik den tilbage efter 2 dage. vi købte også et ekstra batteri.
Vi har kun haft en god oplevelse. dog kunne de godt have åben i weekenden.
Kommentar fra en meget tilfreds kunde
Jeg har handlet hos Traderjoe, lige siden firmaet startede og har udelukkende haft positive oplevelser, når jeg er mødt op i butikken i Hvidovre.
De varer jeg har købt, er alt lige fra biosbatterier til brugte bærbare PC'ere, og jeg har været meget tilfreds med handlen hver eneste gang.
Butikkens personale yder en service ud over det sædvanlige, og firmaet får derfor topkarakter plus mine varmeste anbefalinger.
Lynlevering :o)
Bestilte et nyt batteri til min HP bærbar Fredag eftermiddag kl 16, dagen efter kom posten med det.. Det er sq hurtigt.. + jeg betalte ikke porto, og det var det billigste sted på nettet.. PERFEKT :))))))
Svært, nok ikke muligt, at få penge tilbage for returvarer
Jeg kan ikke anbefale Traderjoe. Havde købt strømforsyning til min Dell, efterfølgende fortryder jeg købet, da jeg køber ny pc istedet, og sender strømforsyning retur. Dette er nu 3 måneder siden og har endnu ikke fået mine penge retur, trods en hel del korrenspondance med firmaet. Øv Øv. Så pas på det er rigtig svært at få sine penge tilbage.
Så kom pengene da retur 22. marts 2010. Tak for det :-)

Reply from Traderjoe
Super hurtig og effektiv handel..
Efter at have brugt en del tid på at finde den strømforsyning jeg skulle bruge, kom jeg ind på Trader Joe. Der var ikke gået én time, før jeg havde fået 2 mails, hvor den ene bekræftede at ordren var gået igennem, og derefter ar den var afsendt. Super.
IBM Strømforsyning
Jeg besøgte Traderjoe i Hvidovre og købte en original IBM-strømforsyning. Godt at forretningen lægger vægt på kvalitetskomponenter. God service!
En god oplevelse
Jeg har handlet hos traderjoe.dk et par gange nu, og har været fuldt ud tilfreds.
ok butik
det er ok butik man får det men køber og og det kommer somregl dagen efter ( postdk kan jo meste pakken eller glemme den)
så kan andbefales!
super god service
varen kom til tiden, alt forløb perfekt, flinke mennesker.. kan man forlange mere.
Hurtige og pålidelige
Jeg har handlet med Traderjoe.Dk en små 10 gange nu.
Det har været special ordre gentagne gange med alt fra inverter til tastatur. Hurtig service og klare svar. Ventetiden er hvad den er på en special ordre, men tingene er i iorden.
5 stjerner herfra.
Fantastisk service og kundevenlighed
Jeg har købt en brugt Mac PowerBook G4 og den kom hurtigt med posten, forsvarligt indpakket.
Vi havde aftalt pr. telefon at jeg selv lagde styresystem på, mod at Mac'en kunne sendes en dag tidligere.
Da Jesper opdagede fra teknikerne at harddisken ikke var slettet og jeg havde haft lidt problemer med det.
Tilbød han straks at give mig en strømstik som plaster på såret.
Mail-kommunikation bliver besvaret hurtigt og hjælpsomt (selv i en week-end).
En virkelig god oplevelse og handel. Mac'en kører som en drøm.
Vi har allerede aftalt en ny handel hos Jesper.
Fin service endnu bedre pris
Jeg har handlet med Traderjoe flere gange og har altid fået fin betjening. Den høje karakter gives især for prisen
De havde ikke varen - og jeg der gik laaaaaaaaang tid før jeg fik mine penge retur
Jeg bestilte 1 ekstern harddisk i begyndelsen af april, og betalte den via Paypal samme dag. Der stod på nettet at den var lagervare. Da der var gået ca. 3 uger ringede jeg til dem for at høre hvornår jeg kunne regne med at få varen. Her fik jeg at vide at varen ikke var lager og at man først var ved at hente dem i Kina.
Jeg anullerede min ordre, da jeg stod og skulle bruge den eksterne harddisk her og nu.
Traderjoe lovede at overføre pengene til min konto samme dag, og jeg oplyste mit kontonummer både pr telefon og via mail.
Herefter har jeg rykket 2 gange skriftligt - uden at få svar tilbage.
Så ringede jeg til dem igen, og gav dem endnu engang mit kontonummer - og de lovede mig at pengene blev overført.
Vi skriver i dag den 21 maj - og jeg har endnu ikke modtaget mine penge.
Jeg har skrevet til min søn om at hente pengene - så må vi se hvad der sker.
Jeg kan kun på det kraftigste råde andre mennesker til at lade være med at handle med dem - for mig ser det ikke ud til at være et seriøst firma, med en ordentlig kundemoral.
Marion LUndquist

Reply from Traderjoe
Traderjoe ignorerer mine henvendelser og returnerer ikke penge
Imod deres løfter kom varen senere frem end forventet, så jeg ikke ville kunne afhente den pga bortrejse. Dette advarede jeg dem om og bad dem stoppe leverancen. Alligevel sendte de varen efter min afrejse. Jeg protesterede imod dette fra udlandet og pålagde dem ansvaret for problemet. Efter hjemkomsten har jeg skrevet og bedt dem om at gensende pc-batteriet til 500 kr eller returnere pengene. Intet svar - ingen varer - ingen penge retur. Betænkelig handelspartner!
Traderjoe har nu 6 dage til at svare, sende eller returnere, ellers vil de blive anmeldt til Forbrugerrådet og politiet...
Efter denne anmeldelse til Trustpilot har Traderjoe.dk endelig reageret den 4. Juni med en email, hvor de beklager og skriver at de ikke kan være på E-mail hele tiden - derfor den lange sagsbehandling (2½ måned). Jeg finder det dybt uansvarligt at man aldrig kigger på sin mail, når man er et Internetfirma.
De har så sendt mit batteri, og jeg har modtaget det i dag d. 8. Juni. Forinden oplyste de dog, at de gerne ville have at jeg redigerede min klage, inden de sendte varen. Det ville jeg ikke, og de valgte så at sende varen.
Mit svar på firmaets svar herunder:
Jeg føler mig aldeles ikke specielt udvalgt til at blive behandlet dårligt. Se blot andre indlæg her på siden.
Hvis nogen er kommet i tvivl pga. fimaets udlægning herunder: Jeg havde - før jeg sendte min klage til Trustpilot - allerede skriftligt truet Traderjoe med at anmelde dem til politiet og forbrugerstyrelsen.
Det er ærgerligt, at man som kunde skal ligge og slås med et firma, der roser sig selv med valgsproget: "Where the customer is King"
Firmaet er dybt utroværdigt - også i svaret her!

Reply from Traderjoe
Ignorering efter retunering af batteri
Har fuldstændig det samme problem som Anders Kjeldsen. Det er ca. 2 mdr. siden jeg sendte mit Dell batteri retur, og de sagde også at jeg blot skulle vedlægge mit kontonummer, så skulle de da nok sende pengene. Nu er der så gået de to måneder, og der er stadig intet sket!
Anders, jeg vil meget gerne høre hvad der er sket sidenhen med dig?
Mvh Jonas Rasmussen

Reply from Traderjoe
TraderJoe ignorerer mig efter returnering af vare.
Jeg bestilte et batteri til min bærbare computer. Der var 3 ugers leveringstid på dette, hvilket jeg kunne se da jeg bestilte. Kort tid inden jeg modtog batteriet sendte TraderJoe mig en email hvor de skrev at jeg ville modtage et 8-cellers batteri som skulle være bedre end det bestilte.
Da jeg modtager batteriet kan jeg se at det er på 4400mAh istedet for 4800mAh som det jeg bestilte. Jeg forhører mig derfor hos TraderJoe hvorledes returneringen skal foregå. Jeg skal blot sende det retur og vedlægge mig kontonummer. Jeg sendte batteriet retur ca. en uge efter modtagelse.
Nu har jeg gentagne gange skrevet på mail for at forhøre mig om hvornår jeg får pengene retur. De ignorerer mig fuldstændig. Jeg tilføjede dem på MSN for at skrive med dem derfra. Personen ville kigge på sagen, men efter jeg skrev mit ordrenummer har de også der ignoreret mine henvendelser.
Nu har jeg stillet dem det ultimatum at pengene skal være overført til min konto senest den 2. april 2009, da jeg ellers anmelder dem til Forbrugerstyrelsen. Så de har da chancen for at redde bare en lille smule værdighed...
Anders Kjeldsen

Sparede lige 500 kr.!
Havde købt et par Zepto bærbare med et forkert netkort til Linux, men det ordnede Traderjoe med et godt tilbud på Intels eget kort, og så kører det bare derudaf.
Hurtig service, god håndtering, ville gerne give 4,5 stjerner!
Positivt
Købte en Apple OEM strømforsyning til plain hvid MacBook. Kom i løbet af to dage! Indpakning var selvfølgelig ikke Apple, men fint.
Pris var langt under markedspris hos Humac og online. Godt arbejde!
Negativt:
Apple har et aftageligt adapterstik, og fik en ikke-ægte adapter med, der ikke passer ordentligt og som tydeligt ikke passer farvemæssigt, så jeg må bruge mit gamle adapterstik. Dette er ikke optimalt, men til at leve med. Dog er dette ikke beskrevet på produktsiden.
Neutralt:
Ved ikke hvordan deres garanti dækker. De er ikke e-mærket, men det er alligevel kun en ringe garanti.
Perfekt handel
Jeg bestilte og blev meget overrasket over at det hele gik så nemt..
Betalte med dankort og bestillingen gik direkte igennem og jeg stod med varen dagen efter...
Det er bare dejligt når det kører så nemt og glat..
Allan
Vejle