Tranekaerkro

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Stedet bærer præg af nænsom restaurering og mange fine detaljer - bl.a. det flotte krondyr der tog imod ved indgangen. Betjeningen var positiv, smilende og behagelig, og der er ingen tvivl om, at vært... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tydeligt gennemskue de anmeldelser der nærmest fremført i form af hetz , tilkendegiver hvem er bag sådan anmeldelse og hvorfor fremlægges . INGEN eller INTET sted ( hvor er et anstændigt m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tranekær Slotskro er absolut et besøg værd. Vi har været gæster på Slotskroen i flere år sommer som vinter. Som altid blev vi igen budt velkommen af den hjertevarme værtinde Monique Rehberg samt he... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kan kun anbefale dette sted

Kan kun anbefale dette sted, en virkelig go betjening og en værtinde som er imødekommende ud over det sædvanlige. En kro som udskiller fra alle andre med en god blandning af afrikansk og dansk. Vi fik en afrikansk ret med fisk, som var utrolig lækker og velsmagende. Gør jeg selv en tjeneste og besøg kroen, og nyder den afslappet stemning.

August 7, 2025

Fuldstændig fabulous oplevelse

Fuldstændig fabulous oplevelse! Virkelig lækkert mad - med mange smagsoplevelser og virkelig god betjening. Mariah er ligesom sin mad, fuldstændig fabulous ❤️ hvor er det skønt at finde sådan en perle i Danmark.

March 5, 2022

Spiste god aftens mad.

Spiste god aftens mad.
2 retter, forret med rejer og oksekød som hovedret.
Forret meget frisk salat med varm sprød flute. Oksekødet var meget mørt.
Meget høflig betjening, kommer absolut igen.

September 1, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Sprudlende vært, kitchet indretning og ok mad.

Sprudlende vært og kitchet indretning, med fusion af afrikanske træmasker, budiske malerier og portrætter af den danske kongefamilie bød os velkommen.

Spændende og utraditionelt med Afrikanske indslag på menukortet. Vi bestilte en Afrikansk menu, samosa og Pilau, begge retter smagte fint.

Sving forbi Tranekær for en utraditionel kromiddag.

September 27, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Tydeligt gennemskue de anmeldelser der…

INGEN eller INTET sted ( hvor er et anstændigt menneske bag anmeldelse ) , vil svinge fra en ⭐️Stjerne til fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ .

Viser mere en anmeldelse om de personer , der svinder stedet til , nedgør i værste skuffe .......

Intet hindre sådanne - kun heldigt enhver ved nærlæse alle anmeldelser , kan gennemskue dem , deres formål som eneste er manipulere via nærmest lave spam . .... for skabe dårlig omdømme for et par , der byder på ÆGTE hygge og hjerterum , service som bringer mulighed for deres gæster kan i ro og fred afstresse , glædes ved opleve et sandt og ærligt livsglad værtspar .

Negative mennesker afkorter eget liv som livskvalitet . Smil derimod forlænger ...

Herfra anbefales hele pakken om være sig middag / ophold / kaffe / fest ..... de har noget nyde , enhver gæst ⭐️⭐️⭐️🌟🌟

September 20, 2019

Fed oplevelse på Tranekær Slotskro💖

Efter at have set de første to udsendelser af Den Afrikanske Slotskro på DR1.
Tænkte jeg, at den positive stemning Job og Maria udstrålende. Den var jeg simpelthen nød til at opleve på egen krop. Så bestille en overnatning fra d. 11-9 til d. 12-9-19 med dejlig Afrikanske mad og hygge med Job i baren om aftenen.
Kan kun sige at det var det hele værd🤗
Mange hilsner til Job og Maria fra Mads Boisen🤗

September 17, 2019

God oplevelse 👍

Vi var på Tranekær slotskro den 22/7
Det var en super god oplevelse med venlige og glade værter.
God betjening og mad.
Havde læst anmeldelserne på trustpilot og vi var spændte på om de dårlige anmeldelser kunne være rigtige.
Og det vi har læst kan vi slet ikke genkende.
Job opvartede alle gæster og hans gode humør smittede så vi følte nærmest vi var til fest.
Vi har lyst til at komme igen
Tak for godt ophold.
Hilsen
Nina og Bjarne Michaelsen

September 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hula bula bongo

To afrikanere driver Danmarks svar på Fawlty Towers. Selvom det røde DR gør hvad de kan for, at promovere disse to fjolser, så ændre det ikke ved at stedet drives så elendigt at Mr. Fawlty pludselig ligner en professionel uddannet fra en hotelskole i Schweiz.

September 10, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Vil i virkeligheden ikke give en…

Vil i virkeligheden ikke give en stjerne overhovedet. Vi havde købt et ophold med to overnatninger. Vi ankommer og sammen med fire andre par som også har købt deal er der ingen værelser. Vi får dog et værelse men med besked om at dagen efter skal vi skifte til et andet. Vi pakker vores bagage i bilen og køre ud for at opleve langeland. Vi vender tilbage for at få nøglen til det værelse som vi blev lovet om morgenen men nej vi kommer i samme suppedas med nye par hvor der heller ikke er værelser til. Vi bliver vist over til BB der ligger i en nabofløj og bliver vist et meget lille værelse med fælles toilet og bad på gangen lang fra det vi har købt og betalt for. Synd at det er så dårligt for kroen er hyggelig og ligger i smukke omgivelser men er utroligt dårligt ledet. En kæmpe dårlig oplevelse som man gerne havde været foruden

August 8, 2019

Take a closer look