TrendyTime.dkReviews

TrustScore 2.5 out of 5

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

Vi har et bredt udvalg af mærkeure inden for førende mærker som Casio, Gant, Luminox, Police, Mango, Sector, Suunto, Inex og mange flere. TrendyTime er autoriseret forhandler af alle ure vi har på shoppen - derfor kan vi levere en service der væsentligt overgår de fleste andre online butikker der handler med ure. Vi sender naturligvis altid fragtfrit !

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Lang proces, svarer ikke, og lyver om at de er E-mærket.

Ville købe en ny rem til mit ur fra Luminox. Luminox siger på deres hjemmeside, at Trendytime er deres autoriserede forhandler i Danmark. Jeg bestiller en rem d. 28/10. Den 10/11 skriver jeg en mail til Trendytime, og den 25/11 skriver jeg til den via deres hjemmeside, da jeg ser at der ikke ligefrem er nogen fremskridt inde på deres "Track and Trace"
Her den 19/12, har jeg endnu ikke hørt noget fra firmaet. Jeg antager at det er en gang fusk, og har skrevet til Luminox, at de nok skal finde en anden forhandler og ligeledes gjort "E-mærket" opmærksom på at der er et dansk firma, som misbruger deres "kvalitetsstempel".

December 19, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig kommunikation og ingen varer blev leveret

Havde godt luret de halvsløje anmeldelser herinde, men gav det alligevel en chance. Lav være med det.
Bestilte en urrem i maj. Havde ikke hørt noget i start juli. Skrev til dem og fik hurtigt svar om at den ville komme senest i uge 29 og at Henrik Haaning personligt ville komme ud på min adresse med den.
Vi er nu i uge 35. Jeg har ikke hørt noget overhovedet fra dem/Henrik. Har netop annulleret mit køb.
Super trist oplevelse. Stram op Trendytime.
/C.

August 31, 2016

Træls oplevelse

Har ingen vare modtaget selvom det snart er 2 uger siden. Jeg har haft ringet, men her dutter telefonen optaget konstant. Jeg har desuden mailet butikken, men intet svar fået.

Gad vide om butikken er fusk og humbug!?

August 18, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Helt og aldeles ok !!

Efter en lidt træg start, gik det super med hurtige tilbagemeldinger og klare svar på alle spørgsmål. Det endte med at Henrik fik importøren til at sende mig uret direkte for at spare transporttid. Så alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg vil klart vende tilbage en anden gang.

July 11, 2016

Jeg mistede tilliden ...

Jeg bestilte et ur som jeg efter 10 dage ikke havde modtaget. Jeg ringede derfor til Trendy Time gentagne gange, men det lykkedes mig aldrig at komme igennem, da telefonen konstant meldte optaget. Derfor skrev jeg en mail hvor jeg rykkede efter mit ur. Jeg modtog en besked om, at mit ur var afsendt for 5 dage siden med almindelig post.
Jeg har på intet tidspunkt modtaget en bekræftigelse på, at ordren var afsendt, og ej heller en besked fra Post Danmark om, at der var noget på vej til mig - hvilket jeg oplever er almen praksis når jeg handler på nettet. Endvidere skrev firmaet, at hvis jeg ikke havde modtaget ordren efter weekende, så ville de sende mig et andet ur. Det undre mig, at firmaet ikke er interesseret i, at pakken bliver fundet hos Post Danmark, men det er jo selvfølgelig ikke muligt, når den er sendt som almindelig post. Alt i alt kom jeg i tvivl om uret overhovedet var blevet afsendt ...
Uret har jeg ikke modtaget, og jeg kan fortsat ikke komme igennem til Trendy Time på telefonen, hvorfor jeg har valgt at annullere ordren.

December 14, 2015

Det lugter af fusk

lad det være sagt med det samme. Jeg har ikke handlet med trendytime.dk men i løbet af blot en 4 timers periode svingede prisen på det ur jeg ville købe fra dem med 300 kr. fra 2699 til 3000 kr. jeg ved sgu ikke, jeg fik bare den der "Operation X" fornemmelse i maven, så jeg holdt mig væk. Jeg kan heller ikke se pointen i at skulle oprette en profil for at handle der...

October 1, 2014
TrendyTime.dk logo

Reply from TrendyTime.dk

Hej Morten

Tak for din udtalelse.

Vi er meget kede af din oplevelse hos Trendytime. Priser i shoppen som pludseligt ændrer sig, er aldrig noget vi har oplevet før, og heller ikke noget vi af andre kunder er blevet gjort opmærksomme på tidligere

Derfor bliver vi jo selvfølgelig meget berørte over at du som potentiel kunde har følt dig utryg. Det er bestemt ikke meningen, så det beklager vi på det ypperste. Vores eneste logiske forklaring er at det kan skyldes en ukendt fejl i systemet og vi håber naturligvis ikke det er en fejl, der har forstyrret flere af vores kunder. Tak for at du her gør opmærksom derpå. Det vil vi selvfølgelig undersøge i dybden.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med uret, så hvis du har mulighed for at give os et kald, så finder vi det ur du har udset dig og guider dig igennem købet - samt sikrer os at den pris der står angivet er den rigtige :)

Vi er for øvrigt i gang med at oprette en ny og redesignet version af Trendytime, og her vil vi tage dit råd til os, hvad angår profiloprettelse.  Selvfølgelig skal dette ikke være en barriere for de kunder, der ønsker at handle men derimod en valgfri service.

Du er meget velkommen til at give et ring på 7027 3639, så finder vi helt sikkert en løsning til dig :)

Mvh
Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og fantastisk kundeservice

Kan varmt anbefale at handle på Trendytime - Trendytime sørgede for at uret kom på en lørdag, så det kunne bruges til gave, så det er virkelig god service. Og deres priser ligger under mange andre webshops - så alt i alt handler jeg gerne hos dem igen. Mvh Lars

July 6, 2014

Super kundeservice

Skulle bruge en rem til mit Luminox. Umiddelbart ikke på lager hos andre webshops, men Henrik fik den hjem på 3 dage og sendte den umiddelbart efter.

Prisen særdeles ok og hurtig respons på mail. Kan kun anbefales. Overvejer om næste urkøb skal være her.

March 5, 2014

Exellent kundeservice

Konkurrencedygtige priser, men i særdeleshed meget hurtig respons på henvendelser med klare og hjælpsomme svar.

Helt klart værd at handle hos

November 20, 2013

Take a closer look