5-Sterren zeker waard!
Ik werk inmiddels al 7 jaar met heel veel plezier bij dit mooie familiebedrijf. Wat mij vanaf het begin is opgevallen, is hoe oprecht betrokken de familie is. Niet alleen bij je werk, maar ook bij je privéleven en persoonlijke wensen. Er wordt echt naar je geluisterd. Je krijgt de mogelijkheid om je op verschillende afdelingen te oriënteren, en als je aangeeft waar je voorkeur ligt, proberen ze (wanneer mogelijk) daar ook rekening mee te houden. Dat maakt dat je je hier gezien en gewaardeerd voelt.
Wat ik zelf enorm waardeer, is dat de familie zelf ook gewoon elke dag meewerkt op de werkvloer. Met hun handen, samen met ons. Juist daardoor weten ze precies wat er speelt, wat er nodig is en voelen ze haarfijn aan hoe het team erbij staat. Ze hebben simpelweg geen tijd of behoefte om hun medewerkers via camera’s in de gaten te houden, daarvoor zijn ze veel te druk bezig met het echte werk. Hun manier van leidinggeven is betrokken, eerlijk en positief.
Natuurlijk is het (zoals bij ieder bedrijf) even wennen als je nieuw bent, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat je juist de tijd en ruimte krijgt om goed ingewerkt te worden. Daarom vond ik het jammer om een negatieve review te lezen van iemand die maar heel kort bij ons is geweest en daardoor geen volledig beeld heeft kunnen krijgen. Mijn ervaring (en die van vele collega’s die hier al jaren werken) is juist compleet het tegenovergestelde: fijne sfeer, open communicatie en veel plezier in het werk.
Werken is daarnaast altijd een kwestie van geven en nemen (iets wat soms vergeten wordt). Maar juist omdat er wederzijds respect en open communicatie is, voelt het hier als een fijne plek om je energie in te steken.
En dan mijn collega’s… Wat een geweldige mensen! In die negatieve review werden bepaalde collega’s erg negatief neergezet, terwijl dit juist mensen zijn die zich al jaren inzetten, hun kennis en ervaring delen en ontzettend veel bijdragen aan de gezellige en hechte sfeer. Voor mij zegt het alles dat iedereen (of je nou één dag of al een eeuw in het team bent) wordt gezien als een waardevol teamlid. We zijn oprecht blij met iedereen die zich aansluit.
Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat ik met een glimlach naar mijn werk ga en dat ik trots ben om deel uit te maken van dit team. Voor mij is dit dan ook niet alleen een werkplek, maar een soort tweede familie waar je jezelf kunt zijn, waar je kansen krijgt en waar je samenwerkt met mensen die er écht voor elkaar zijn.
Kortom: zowel om te werken als om te winkelen, absoluut een aanrader!
September 28, 2025
Unprompted review